2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bluebottle a bende katılıyorum..
mutlaka ümit edip hayal kırıklığına uğradın fakat Allah ın takdiri
bir can geliyor Allah ın bir lutfu bu
inan ki Allah ın gücüne gider
ve bir doktor konusmustu ana karnında istenmediklerini bebekler hissediyorlarmıs.
yapmamaya calısın, Allah a tevekkül edin, şükredin.
yani ne bileyim, eli yüzü düzgün olsun, ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olsun..

amiin!!! inan baska birsey düsünüp istemiyorum artık zaten
cok baska birseymiş şimdiden zaten..
inşallah hepimiz iyi günler yaşatıp, yaşayalım bebeklerimizle :)

çok sağol canım, ben de öyle dedim bu bebişimin kısmeti dedim :) zaten insan ne istiyorsa yavrularının geleceği için istiyor. inşallah hepimiz çok güzel bi hayat gelecek hazırlayabiliriz onlar için..

allah zor imtihanlar verebiliyor insana

allah bir can yaratıyor demek senin kısmetinde erkek evlat var. Ve o evlatlarında yiyecek rızkı varki dünyaya geliyor. Belki senin kızın olsa sağlıklı hayırlı olmaya bilecekti. O yüzden de allah zor imtihanlar derken sanki kötü bişey başına gelmişde imtihandan geçiyorsun gibime geldi. Tabiki farklı olsun istersiniz ama allah verdi unutmayın ve sitem etmeyin..

ben onu sudesoydem için yazdım.kendim için değil.bende biraz buruldum tabii ama o boyutta değilim.teyzem yaşıyo aynısını ve teyzemle aramız 4 yaş.bu yüzden onu anladığımı belirtmek istedim.Allah insanı en sevdikleriyle ve sahip olmak isteyip olamadıklarıyla imtihan edermiş.anlatmak istediğim buydu

iyi günler bi konu hakkında bilgi almak istiyorum daha önce bu forumlarda bahsedilmiş..syntocinon adında anne sütünü arttıran bir spray...ama nereye sorsam yok deniliyor acaba türkiye de satışı mı kalktı bu ürünün..

lüle lüle saçlı cimcime bıcırık bi kızım olduğunu düşünüyorum da..
Saçlarına tokalar takıp, oyuncak bebek gibi, biblo gibi üzerine titreyeceğim günleri düşünüyorum da...
O minicik ayaklarına pembiş patikler giydireceğimi, mis kokusunu içime çekeceğimi düşünüyorum da...
Allah bana ne büyük bi lütuf verdi diye şükrediyorum...
Kendimi 28 yıldır, inanın ki ilk defa şanslı hissettim...
Ama oğlum olsaydı da,aynı şeyleri hissederdim eminim..
Gerçekten kızlar,sağlıklı sıhhatli olsun da,cinsiyeti hiç önemli değil aslında...

ben onu sudesoydem için yazdım.kendim için değil.bende biraz buruldum tabii ama o boyutta değilim.teyzem yaşıyo aynısını ve teyzemle aramız 4 yaş.bu yüzden onu anladığımı belirtmek istedim.Allah insanı en sevdikleriyle ve sahip olmak isteyip olamadıklarıyla imtihan edermiş.anlatmak istediğim buydu

Selam kızlar, nasılsınız bugün neler yaptınız,
Hasret gözün aydın canım, inşallah sudeninde gönlüne göre olur.

Hadi gözün aydın kız...
Erkek diye diye gördün demek pipiyi haa....
İnan çok sevindim,ne kadar erkek istediğini biliyordum...

seni şanslı.Allah gönlüne göre vermiş arkadaşım.gözün aydın

hadi gözünaydın cnmm.. çok sevindimm.

hasrett gözün aydın masallah :)))
sen kacıncı haftadasın????

Allah tamamına erdirsin cümleten amin :)

hehehehehehe hayırlı olsun bacım bıde benımkı cıksa meydana bır erkek bır kız basım dondu yavvvvvvvvvvvvvvv

canım inanki adına çok sevindim . Biz sevinemedik bari sen sevin. Umarım sağlıkla alırsın kucağına oğluşcuğunu...

Selam kızlar, nasılsınız bugün neler yaptınız,
Hasret gözün aydın canım, inşallah sudeninde gönlüne göre olur.
hepiniz saouln canlarım ewet sonunda netleşti bnde rahatladım.. en çok ne olduğu ortaya çıktı ona sewiniyorum walla
poyrazcım benimkini süreyya menteş 11+6da erkek olduğunu tahmin etti.. başka bi dr kıza benzior dedi we bnde 1 aydır gitmiodum siniroldum şimdi netleşti..
15+6dym canım..
sudecim öyle deme 5.yi tüp yaparsın erkek olur o kadar çok istyosan nasılsa çözümü war.. yaşında genç daha şimdi sadece bebeğine yoğunlaş canım.. bakalım yarın doppler ne diyecek

Son düzenleme:
Desene çok şeyler kaçırdım,
Bende bugün temizlik yaptım cam sil, halı sil vs,
Sonrada eşimle dışarı çıktık gezdik dolaştık filan,
Yılbaşından sonra dr a gideceğim bende...
Üçlü test ve tsh ım var ve aynı zamanda kontrol,
Yanlız burda herkes cinsiyet diye heyecanlandıkça bende heyecan yaptım bana ne oluyorsa

Kıız niye cam siliyon,halı siliyon...
Ben 1 kez cam sildim ama mecburiyetten, yoksa kesinlikle ellemem hamileyken...Sende yapma...
İnşallah sen de üçlüden gzel sonuçlarla gelirsin..Hem cinsiyet de belli olur, benim üçlü yapılırken belli oldu cinsiyeti...15+3 de söyledi doktorum..

Oda birşeymi geçen hafta sonu bütün mutfağı indirdim :82:
Ben böyle çok mutluyum elleme beni kuzu, temizlik yaptıkça kendimi çok mutlu hissediyorum nedense
Delimiyim neyim

Oda birşeymi geçen hafta sonu bütün mutfağı indirdim :82:
Ben böyle çok mutluyum elleme beni kuzu, temizlik yaptıkça kendimi çok mutlu hissediyorum nedense
Delimiyim neyim

Delisin hakkatten de, ben yerimde durmuyom çok geziyom diye kızlar bana kızıyo...
Allahtan akşam yazdın görmüyorlar...
İyi bakalım,sen mutluysan bebişin keyfi yerindeyse sorun yok...
Seninki kaç haftalıktı çizelgen yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…