2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çizelgeyi bir türlü indiremedimki olsun, bir haftadır uğraşıyorum
12+6 yım canım, bebişin de en son gördüğümde keyfi gayet iyiydi,
Elini çenesine dayamış pozlar veriyordu, daha önceki ultrasonda poposunu kaldırıp duruyodu kıpır kıpır,
Kolu bacağı hiç durmuyordu,
Ben bebekten daha hareketli çıkınca oda kıpırdaklıktan vazgeçti sanırım

sanırım öyle oluyo...
Bende gayet hareketliyken, bebişim iç kıpırdamadı...Hatta sorun mu var diye çok üzüldük..
ta ki, kanama alanı oldu ben yatttım dinlendim..dün artık kıpırdayıp duruyordu keyfi yerindeydi...

Bugün yok...
Kız benim Öykünün haberi 1 hafta yetmez mi...
oooo o bomba yetmezmi hiç
birde canım kız bebeikler daha geç oynamaya başlarlarmışş.. belki ondandır. ben 9-10 haftada mı ne gitmiştim kıpır kıpır oynuyodu dr durdu izleti yani..

İlk gördüğümde gözlerime inanamadım zaten
Poposunu kaldırıp duruyo birde kolu, bacağı, başı herbişeyi oyunuyo hemde öyle hızlı yapıyorki bunları,
Dedimki eyvahhhh!!! Bir hiperaktif geliyor dünyaya, yandım ben yandım
Ama ikinci gittiğimde biraz sakinlemişti,
Annesinin temizliklerinden bıkmıştır kuzucuk

oooo o bomba yetmezmi hiç

birde canım kız bebeikler daha geç oynamaya başlarlarmışş.. belki ondandır. ben 9-10 haftada mı ne gitmiştim kıpır kıpır oynuyodu dr durdu izleti yani..

evet sanırım kız olduğundan geç kıpırdad benim sıpamm..
aman,geç olsun güç olmasın...Sağlıklı olduğunu öğrendik ya,bi daha kıpırdamasa da üzülmem artık...
Gözümle gördüm çünkü bir kere...

Ayyy,eminim çok heyecanlanmışsındır...
Ben kalbim yerinden çıkacak zannettim dün gördüğümde kıpırtılarını...

ewt canım sağlıklıya önemli olan o:))) senin bidahaki kontrol n zamn ocak sonu mu

ewt canım sağlıklıya önemli olan o:))) senin bidahaki kontrol n zamn ocak sonu mu

ben dün 3 lü tarama yaptırdım,ama daha sonucunu almadım, yarın alırım belki, o zaman söylüyo doktorum şu tarihte gel diye..
Ama tıp hastanesinden 4 ocak randevu aldım, 4 lü tarama için..Özelde yapmayacağım dedi..Garanti olsun diye belki 4 ocakta tıpa giderim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…