2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu maşallah yine baya kalmış aklında, eykeklerimiz az kızlar bekar kaldı :)

hasretin de oğlu oluyormuş.

kuzu sana erkek dememiş miydi doktor? biliyorum öykü yü çok istiyorsun...

erkek düşünüyorum ama şu an hiç belli değil demişti, pazartesi gittiğimde, kız demem için dış dudklarını görmem gerekiyor,daha görmüyorum ama çıkıntı da görmüyorum, çok büyük ihtimal kız, bi 10-15 gün sonra kesin söylerim,erkek olsa belli ederdi kendini dedi...

merhaba kızlar nasılsınız?

biraz üşütmüşüm ben, bademciğim değil ama boğazımda bi bez şişmiş galiba, sağ gözüm kulağım falan ağrıyor, doktor rapor verdi eve gönderdi. 3 gün evdeyim inş. cuma da zaten doktora gidicem, sanırım benim vitamin takviyesine ihtiyacım olacak.

kız kuzu mega hafıza mısın sen :))
bebekpoyrazın kız değil miydi ben kız diye hatırlıyorum?

geçmş olsun canım ya,dikkat et kendne..Ihlamur falan iç..Bi de elma sirkesyle gargara yapınca iyi oluyo...Evde dinlenince düzelirsin inşallah...Vitamin vermedi miydi doktorun...Bana vermedi mesela,sana gerek yok dedi..

Kız ne mega hafızası, unuttuğum vardır bi sürü...
bebek kız dedilerdi ama adanada en son gittiği doktor erkeğe benziyo demiş..Bi gökyüzünün, bi de bebekpoyrazın bebeler cinsiyet beğenemedi, kız mı olsak oğlan mı diye düşünüp duruyorlar...

çok geçmiş olsun canım.

kız insan 5 dakika gene uğrar....
O kadar çok şey kaçırdın ki, hangi birini anlatalım....
Hoşgeldin ama...

bay ıyı kalmıs canım birazdan yıne cıkmak zorundayım 90 doğumlu bı kızcağız gelıcek görüşmeye bakalım
comelyy, 1 numarayı iyi oku kız...

hasretin de oğlu oluyormuş.
ay duysunda benımde oğluşum olsun be yaww
comellyy, gördün mü kız lste yaptım sana....
kuzum benım sen bıtanesin zatiii
ben hiçbişey içmiyorum ya, doktor vermyo..benim bebe vitaminsiz olacak...
Kan değerin kaçtı senin biliyor musun..

kız dr. Vermediyse neden vıtamınsız olsun delüüüü

canım çok sağol, gelirken portakal mandalina aldım onları yicem bi de ıhlamur kaynatırsam iyi olacak. şuanda hiç iştahım yok gerçi..
ay hakkaten çok komik ya bebekpoyraz kızım kızım diye seviyodu bebişi hayırlısı artık..
çok geçmiş olsun canım.
sağolasın bircecim sana da geçmiş olsun kanama alanın en kısa zmanda yok olur inş. hiç canını sıkma çok az kaldı

ben de büyük ihtimal bu cuma folik asiti bırakıp elevite başlarım doktordan sonra..

buarada henüz vitamin vermedi doktorum kuzucum, ama belki bu sefer verir

senin haftada veriyorlar zaten..
Benim haftaya gelince de kan hapı başlatıyorlar normalde...
Büyük ihtimal sana verir doktor vitamin.

çok sağol canım. 2-3 hafta daha dayan dedi doktor. sonra rahatlayacakmışım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…