2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

birce sen nasılsın canım yaa toparladın mı kendini...senin rahatsız olan bebişin sıkıntısı neydi canım ? bide şu 2 li test sonuçlarıma bi yorum yazın yawww tekrar yazıyım da

daha iyiyim canım. oğlumun hareketlerini gördükçe kendime geliyorum.diğerinin kafatası gelişmemişti, karaciğeri dışardaydı, kalbi dışarda atıyordu(( yaşaması imkansızdı. işlem yaptırmasaydık diğer bebek de risk altındaydı. bana da zararlıymış.çok zordu bizim için ama mecburen sonlandırdık

benim ikiz olduğu için ikili yapmadılar.değerler yüksek çıkıyormuş ikilide. üçlüyle dörtlünün de güvenirliği düşük dedi doktorum,onları da yaptırmıyor. hiç bilmiyorum yani sonuçları. ama o 50.nin altı muhabbeti egede tutmamıştı.

anladım cidden zor zamanlar geçirmişsin..oğluşunun cinsiyeti baya erken belli olmuş canım bende ptesi ööörencem inş gösterir

anladım cidden zor zamanlar geçirmişsin..oğluşunun cinsiyeti baya erken belli olmuş canım bende ptesi ööörencem inş gösterir

degerlerin güzel cıkmıs canım
kombine risk diyor ya o risk 1:250 olunca sıkıntılı oluyormus Allah korusun ki senin cok güzel cıkmıs
için rahat etsin
ne zaman doktora göstereceksin

işte bu ptesi kontrolüm var inşallah ptesi göstercem..cinsiyeti deinş öğrencem gösterirse

günaydın arkadaşlar.. Ne zamandır yoktum ben de geçmişi okudum, göbişlerin resimlerine baktım :) herşey yolundaymış maşallah herkesee :)
benim göbek 5-6 aylık falan gibi bu arada feci çıktı..

hoşgeldin hoşgeldin seninde göbüşüne baksak büyük göbüşler çok güzel görünüyo :)

günaydın kızlar nasılsınız?

ben hala baya hastayım baş ağrısından uyuyamıyorum. acaba ilaç alsam mı? hiç ağrıkesici aldınız mı?

günaydın kızlar..
dün ne kadar enerjik başladıysam bugun bi okadar kötüyüm. heryerim tıkalı nefes alamıyorum(

bluebottle ilaç al cnm ağrı çekme dedi doktorum bana. minoset yazdı çantandan eksik etme dedi. ama ben dayanılır derecede ki ağrılarda içmemeye çalışıyorum. ne biliyim ilaç işte..
akşam olsun bir an önceeee kötüüym çalışasım yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…