birce sen nasılsın canım yaa toparladın mı kendini...senin rahatsız olan bebişin sıkıntısı neydi canım ? bide şu 2 li test sonuçlarıma bi yorum yazın yawww tekrar yazıyım da
daha iyiyim canım. oğlumun hareketlerini gördükçe kendime geliyorum.diğerinin kafatası gelişmemişti, karaciğeri dışardaydı, kalbi dışarda atıyordu(( yaşaması imkansızdı. işlem yaptırmasaydık diğer bebek de risk altındaydı. bana da zararlıymış.çok zordu bizim için ama mecburen sonlandırdık
benim ikiz olduğu için ikili yapmadılar.değerler yüksek çıkıyormuş ikilide. üçlüyle dörtlünün de güvenirliği düşük dedi doktorum,onları da yaptırmıyor. hiç bilmiyorum yani sonuçları. ama o 50.nin altı muhabbeti egede tutmamıştı.
serbest beta hcg 113
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy 18+NT 1:10000
daha iyiyim canım. oğlumun hareketlerini gördükçe kendime geliyorum.diğerinin kafatası gelişmemişti, karaciğeri dışardaydı, kalbi dışarda atıyordu(( yaşaması imkansızdı. işlem yaptırmasaydık diğer bebek de risk altındaydı. bana da zararlıymış.çok zordu bizim için ama mecburen sonlandırdık
benim ikiz olduğu için ikili yapmadılar.değerler yüksek çıkıyormuş ikilide. üçlüyle dörtlünün de güvenirliği düşük dedi doktorum,onları da yaptırmıyor. hiç bilmiyorum yani sonuçları. ama o 50.nin altı muhabbeti egede tutmamıştı.
evet hayatımın en kötü günleriydianladım cidden zor zamanlar geçirmişsin..oğluşunun cinsiyeti baya erken belli olmuş canım bende ptesi ööörencem inş gösterir
evet hayatımın en kötü günleriydi( 12. haftada öğrendk biz cinsiyetleri.
seninki de gösterir inşallah...
degerlerin güzel cıkmıs canım
kombine risk diyor ya o risk 1:250 olunca sıkıntılı oluyormus Allah korusun ki senin cok güzel cıkmıs
için rahat etsin
ne zaman doktora göstereceksin
bircecim inşallah Allah sana o günleri unutturacak minik oğlunla
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrr
bugunu de bitirdik mi yarin cuma oh ne guzellllllll :26::26:
günaydın arkadaşlar.. Ne zamandır yoktum ben de geçmişi okudum, göbişlerin resimlerine baktım :) herşey yolundaymış maşallah herkesee :)
benim göbek 5-6 aylık falan gibi bu arada feci çıktı..
hoşgeldin hoşgeldin seninde göbüşüne baksak büyük göbüşler çok güzel görünüyo :)
canım minoset içebiliyorsungünaydın kızlar nasılsınız?
Ben hala baya hastayım baş ağrısından uyuyamıyorum. Acaba ilaç alsam mı? Hiç ağrıkesici aldınız mı?
fotoğrafını çektim becerebilirsem eklemeye çalışıcamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?