2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hangi resim kızzz olsun kızım olsun yerim ben onun yanaklarını totosunu heryerini vereyim telini ara söle karıcına al bi hediye mutlu olsun garip de canım aslında 8 de işde oluyoruz ama yarım saat yol 15 dk. dolmuşa yürü dolmuş bekle indikten sonra işyerine yürü geçiyo kahvaltısız çıkarsam bulantı yapıyo ( hala açken bulanıyo) yarım saat kahvaltı hazırla ye yarım saat de giyin makyaj derken oldu saat 8 en geç 6.15de kalkmış el yüz yıkanmış olmak zorunda 5 e kadar çalışıyoruz eve gelene kadar 5.45-6 yı buluyo tabi

adriana lima nın fotosunu diyor..

değişmiş yine. adanadaki doktor erkeğe benziyor demiş:)))

hadi ya ben kaçırmışım desene :)) eşi erkek istiyodu zaten iyi olmuş ne güzel benimkide erkek diye tutturmuş kız olursa aynı tepkiyi vermez sevinmezsen bi daha çocuk mocuk yok dedim kırılmıyım diye sevinmiş gibi yapar heralde oda

adriana:))) olsun cnm allah kuwwet wersin ben bu dükkanda kızıma hamileylen sabah 9dan akşam 9a durduğum zaamanlar o kadar çoktu ki.. şimdi biraz rahatımeşim duruyor 2,34e kadar
adriana lima nın fotosunu diyor..
iwet iwet

erkek çocuk başka bi mutlu edio tabi babayı ama gerçek aşkı her zamn kızına duyuyo bu da ayrı yani.. ben kimi gördüysem 1 kız 1 oğlu olanı falabn her zamn baba kıza daha düşkün kızda babaya.. bu aşkı tattıktan sonra unutuyolar erkek aşkını:)))))))))

bebekpoyrazın durumu ne oldu hasret ?? ben anlamadım biri ewrkek diyor biri kiz felan ?? Burda o kadar hızlı gidiyorki takip edemiyoruımmmm

adriana:))) olsun cnm allah kuwwet wersin ben bu dükkanda kızıma hamileylen sabah 9dan akşam 9a durduğum zaamanlar o kadar çoktu ki.. şimdi biraz rahatımeşim duruyor 2,34e kadar

iwet iwet
:)) amin canımmm

doğmadan niyeyse hepsi erkek diye tutturuyor doğunca kızda olsa poposunun dibinden ayrılmaz eminim kızda erkekde olsa çok seveceğine eminim şimdi öğrenmediği için konuşuyo işte kızı olacağını duyunca kızım kızım diye sayıklamaya başlar

kızlar 15. haftayı geçtim ama ikili test sonucunu yeni aldım..doktora da gösteremedim..bi bakında yorumlayıverin olmamı bacılarr...

serbest beta hcg 113
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy 18+NT 1:10000

ne diyosunuz kızlar.. bide serbers beta hcg ye göre cinsiyet mi tahmin ediliyo öle bişiler yazmışsınız kalibaaaa

iyi aksamlar..50 ve ustu kiz..

selamlarr
benimde kocam işte bu aksam (
size ne dicem bugun annemle eminönünde havuzlu hana gittik
koskoca han bebekci olacak sey değil
ağzımız acık kaldı
bebek arabalaına baktık her markada var fakat pahalı gibi geldi bana e bebek e telefon actım indirimi falan var orası daha bir ucuza geliyor indirimlerle
böyle
don aldık bebeğimize donansın diye
don da da renk kalmamıstı mecbur mavi aldık artık bilemiyorum bu bir işaret mi değil mi :)

bende bebişimin cinsiyetini hala öğrenemedim .. 2 gidişimizdede sakladı

29 aralıkta gidicem 17+1 olucak artık belli olur umarım.. benimde ani tuvaletim gelio hatta ağrılı olabilio sanki gaz sancısı gibi 30 saniye sonra geçiyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…