- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ewet wewt leylaya mesaj atalım bnce onda ki listeye bebeiklerin cinsiyetlerinide eklesin????
gözdecim senin drda iş yok galiba kız 16. haftada biraz dürtseydi usgyu, öksürtseysi kalkıp bi yürüyüp su içip tekrar girseydin, bu drlar çatlatır adamı heeeiçime kız doğdu bi an hani kızlar göstermezmişya güyaaaaa:)
s_o_b wardı onunda erkekti galiba:) önceki gün yazdı
alışacaksınız biz 2010 marta annelerye her ay buluşuyoruz.. bu cteside meralcimin ewindeyiz neyseki bana çok yakın fulyadahamileliğimizin 5,6. ayı falandı ilk buluştuk we bebikler doğduğundan 3.aydan itibarende hep buluşmaya dewam edioruzçok iyi oluyo yaa..
burda herşeyi paylaştığın yol arkadaşlarınla yüzyüze gelmek sohbet etmekbebikler içinde iyi oluyo sosyalleşiolar:80:
bende beşiktaş yıldız da digitürk binasının az aşağısındayım:))))
tomatis bu mewsimde nerdeeeee
hep 6da mı kalkıyorsun iş günleri? we kaça kadar?
wer adresini hemen ben bir dost yazılı bi uyarı maili atayım kendilerine:90:
kaç yaşında kızın?
senin kızın olcak yakamoz:) hep sölicem sölicemunutuyorumbu resimi koyunca içime öle doğdu (sanki resimdeki sensinde)
hangi resim kızzzolsun kızım olsun yerim ben onun yanaklarını totosunu heryerini vereyim telini ara söle karıcına al bi hediye mutlu olsun garip de canım aslında 8 de işde oluyoruz ama yarım saat yol 15 dk. dolmuşa yürü dolmuş bekle indikten sonra işyerine yürü geçiyo kahvaltısız çıkarsam bulantı yapıyo ( hala açken bulanıyo) yarım saat kahvaltı hazırla ye yarım saat de giyin makyaj derken oldu saat 8 en geç 6.15de kalkmış el yüz yıkanmış olmak zorunda 5 e kadar çalışıyoruz eve gelene kadar 5.45-6 yı buluyo tabi
değişmiş yine. adanadaki doktor erkeğe benziyor demiş:)))kuzu bu arada bebekten kastın bebekpoyrazsa kızı oluyo onun kumsal geliyo ...
adriana lima nın fotosunu diyor..
değişmiş yine. adanadaki doktor erkeğe benziyor demiş:)))
kızlar ben cıktım..sabaha görürşüz..öptümmm
adriana:))) olsun cnm allah kuwwet wersin ben bu dükkanda kızıma hamileylen sabah 9dan akşam 9a durduğum zaamanlar o kadar çoktu ki.. şimdi biraz rahatımeşim duruyor 2,34e kadarhangi resim kızzzolsun kızım olsun yerim ben onun yanaklarını totosunu heryerini vereyim telini ara söle karıcına al bi hediye mutlu olsun garip de canım aslında 8 de işde oluyoruz ama yarım saat yol 15 dk. dolmuşa yürü dolmuş bekle indikten sonra işyerine yürü geçiyo kahvaltısız çıkarsam bulantı yapıyo ( hala açken bulanıyo) yarım saat kahvaltı hazırla ye yarım saat de giyin makyaj derken oldu saat 8 en geç 6.15de kalkmış el yüz yıkanmış olmak zorunda 5 e kadar çalışıyoruz eve gelene kadar 5.45-6 yı buluyo tabi
iwet iwetadriana lima nın fotosunu diyor..
erkek çocuk başka bi mutlu edio tabi babayı ama gerçek aşkı her zamn kızına duyuyo bu da ayrı yani.. ben kimi gördüysem 1 kız 1 oğlu olanı falabn her zamn baba kıza daha düşkün kızda babaya.. bu aşkı tattıktan sonra unutuyolar erkek aşkını:)))))))))hadi ya ben kaçırmışım desene :)) eşi erkek istiyodu zaten iyi olmuş ne güzelbenimkide erkek diye tutturmuş kız olursa aynı tepkiyi vermez sevinmezsen bi daha çocuk mocuk yok dedim kırılmıyım diye sevinmiş gibi yapar heralde oda
erkek çocuk başka bi mutlu edio tabi babayı ama gerçek aşkı her zamn kızına duyuyo bu da ayrı yani.. ben kimi gördüysem 1 kız 1 oğlu olanı falabn her zamn baba kıza daha düşkün kızda babaya.. bu aşkı tattıktan sonra unutuyolar erkek aşkını:)))))))))
kız demişler biride erkeğe benziyor demiş.. henüz netleşmedi yani:)bebekpoyrazın durumu ne oldu hasret ?? ben anlamadım biri ewrkek diyor biri kiz felan ?? Burda o kadar hızlı gidiyorki takip edemiyoruımmmm
:)) amin canımmmadriana:))) olsun cnm allah kuwwet wersin ben bu dükkanda kızıma hamileylen sabah 9dan akşam 9a durduğum zaamanlar o kadar çoktu ki.. şimdi biraz rahatımeşim duruyor 2,34e kadar
iwet iwet
erkek çocuk başka bi mutlu edio tabi babayı ama gerçek aşkı her zamn kızına duyuyo bu da ayrı yani.. ben kimi gördüysem 1 kız 1 oğlu olanı falabn her zamn baba kıza daha düşkün kızda babaya.. bu aşkı tattıktan sonra unutuyolar erkek aşkını:)))))))))
kızlar 15. haftayı geçtim ama ikili test sonucunu yeni aldım..doktora da gösteremedim..bi bakında yorumlayıverin olmamı bacılarr...
serbest beta hcg 113
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy 18+NT 1:10000
ne diyosunuz kızlar.. bide serbers beta hcg ye göre cinsiyet mi tahmin ediliyo öle bişiler yazmışsınız kalibaaaa
iyi aksamlar..50 ve ustu kiz..
iyi aksamlar..50 ve ustu kiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?