2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende su cinsiyet yorumlarina sinir oluyorum bir..ikincisi de eminim belli olduktan sonra da isim konusuna da ayni seyi yapicaklar..

eşim geçen bi dedi, ismi ailelere danışacakmıyız diye, ben de hayır bizim çocuğumuz niye danışıyoruz dedim o mesele kapandı.kendi de biliyoki benim ailem hiiç karışmaz böyle şeylere. onunkiler karışırsa da kesinlikle müdahale ettirmem..teklif ederlerse ve ismi beğensem bile inadına beğenmedim derim çok pis inadım ben, şimdi oğlum olmasını istesem bile kız olsun istiyorum bu huyumu da sevmiyorum.işime karışılmasını sevmiyorum. kız olursa zaten zeynep koycam erkek olursa da buluruz bişey artık :)

ya bu görümceler kaynanalar vs.. hepsi aynı
bende dün rüyamda kayınvaldemi boğazlıyordum
hahahaha
hala etkisindeyim rüyanın
eşimede rüyamı anlatamam )

bilinçaltında ne yatıyo kız :))

canım senin adın fatma değil mi zaten?

Son düzenleme:
fatma soyle hilmi ye vazgecsin su fatma dan yaaaaa..
Dur belki erkek olur :)

ayy oda ayrı dert erkek olursa babasının ismi "çavuş" bu olucak der 2 isim koyalım birini sen koy dğerini ben koyayım diyo ama çocuga seslense kesin kendi koydugunu söyler ayyyy bu isim beni delirtecek yaaa:84:

ay isin zor be guzelim..2 isim bence cocugun okul hayatinda hep sorun oluyor..kisa ve tek isim her zaman ideal bence..

ayy oda ayrı dert erkek olursa babasının ismi "çavuş" bu olucak der 2 isim koyalım birini sen koy dğerini ben koyayım diyo ama çocuga seslense kesin kendi koydugunu söyler ayyyy bu isim beni delirtecek yaaa:84:

yaa canım sende kabahat. ne diye polemiğe giriyorsun ki.. dengesiz konuşmuş yine deyip susucaksın. değermi eşinle aranı bozmaya.. zaten duygusalsın ani patlamalar yaşıyorsun. takma yaa. bu tiplerden bizde de var ama ben konuşmuyorum. herkes haddini bilecek.

ayy canım çok sinir bi durum valla.
Sanki başka isim kalmamış piyasada.

hemde nasıl yaaa konu açılınca tüylerim diken diken oluyo birde içimden diyorum fazla inatlaşmayayım şnla çocuk doğmasına yakın açıyım konuyu valla benle inatlaşır benim dediğim ismi yazdırmaya gdiyorum der nüfusa kendi dediğini yapar gelir diyede aklıma gelmiyo değil hani şaka yollu diyorum fatma koyarsan sevdirmem bebeğimi dokundurtmam diye ama yaa bakalım nolcak kafamda da bi isim yok zaten

yakin mi doktorun..yarin kacta burda olursun kismetse..
bakalim icine erkek doguyordu demi senin..

Ben yenibosna da oturuyorum. Hastane incirli de.
Yakın sayılır. Ama iş yerim ters. Ancak 11 gibi gelirim.
Evet baştan beri erkek doğuyor içime ama bakalım.
Kısmetse yarın öğreniriz.

Kuzu gelmiycek mi bu gün? haberiniz var mı?

Benimkilerde de dedenin ismini koymak var. Benimki bi de erkek olduğu belli :) ben kesinlikle rest çektim babanın adını koyarız tabii ama koyarsak benim babamın adını da koyarız diye yemedi tabii :) 2 tane saçma ismi olmasını istemedi oğlunun :)

Ayy canım çok sinir bi durum valla.
Sanki başka isim kalmamış piyasada.
hakkaten ya ben bu erkekleri anlamıyorum. her meselenin içine ailelerini sokmasalar olmuyor. biz niye böyle bişey yapmıyoruz da hep sorun onların taraftan çıkıyor? dengesizler işte..

canım geçen telefonda da yaptı yok ben erkek istiyorum, erkek istiyosan önce evlen sonra da çocuk doğur sana ne benim çocuğumdan diceksin buna. canım içimde kalınca daha kötü hissediyorum kendimi. eşim de görsün çok saf temiz biliyo bacısını. o da görüyo da işte itiraf edemiyo. valla en başlarda çok şeyi alttan aldım, kına gecesinde fesat çıkardı biz anasıyla ilgilenmemişiz bunu söylemiş eşime,kına gecesinde gelinle ilgilenilir dedim ben de, ama bunların hepsini eşime söyleyebiliyorum.. sonra bi kere ankya geldi evde temizlikçi vardı yok temizlikçi eşyalarını kaldırmış bilmemne herşeyi eşime şikayet ediyo,. düğünden eşimle annesinin fotoğrafını beni keserek facebooka koymuş sen düşün yani pis cadı.gün gelirde evlenebilirse eğer, kendinden beter bi görümce nasip olsun kendisine..tek duam bu. ne olursa olsun Allahın adaleti var, elbette görecekler bi gün..

Son düzenleme:

İki isim koysanız. Diğerini kullanır.
Hem çocuk kendi de etkilenir büyüyünce.
Benim adım da Fatma bu arada :)))))))))))))))))))))))
Küçükken anneme sorardım niye bu ismi koydun çok fatma var diye.
Fatmalar imparatorluğu :)

zaten kendi adında fatmaaa fatmalar cennetiii :)))
ikna et kocişini sen en iyisi...göbek adını fatma koyarsın kurtuluşun yoksa madem öle kendi annenin adını koyy
kendi annemin ismide güzel değil ki annemin adı "hanım" uff istemiyorum ikisinide :84::84:

uff bakalım nolucak artık son aylarda naz niyaz bi şekilde halletmem lazım

hakkaten ya ben bu erkekleri anlamıyorum. her meselenin içine ailelerini sokmasalar olmuyor. biz niye böyle bişey yapmıyoruz da hep sorun onların taraftan çıkıyor? dengesizler işte..

Evet canım kesinlikle dengeyi sağlayamıyorlar. Onların genlerinde, yapılarında yok bu özellik.
Yetenek meselesi.
Allah onlara güç kuvvet vermiş.
Zekayı da bize vermiş. Şükürler olsun. :)))))))))))

iki isim koyalım dyo zatende biri fatma olucak ee herkes çocuga fatma diye seslenecek ne anlamı kaldı benim koydugum ismin :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…