Günaydın....
Eveetttt yarın kuzumu görücem
Çok heyecanlıyım. Sen nasılsın?
bi eltim var onun adıda fatma vala düşündükçe tövbe yarabbim kendi adımdan nefret edicem yaaa
bende su cinsiyet yorumlarina sinir oluyorum bir..ikincisi de eminim belli olduktan sonra da isim konusuna da ayni seyi yapicaklar..
ya bu görümceler kaynanalar vs.. hepsi aynı
bende dün rüyamda kayınvaldemi boğazlıyordum
hahahaha
hala etkisindeyim rüyanın
eşimede rüyamı anlatamam)
takma canım sende ki,mseyi dünde eşim beni sinir etti gene isim mevzusu açıldı fatma koyacam diyo kız olurs ben gene dellendim yolda bırakıp hızlıca yürümeye başladım ya ben istemiyorum fatma koymayı yaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
benim adımda fatma kaynanamın adıda fatma :84:
fatma soyle hilmi ye vazgecsin su fatma dan yaaaaa..
Dur belki erkek olur :)
bende hep bi karin agrisi canim..heyecandan belkide..sen git gel de hayirlisiyla..
cumartesi olsun da ben gideyim yaaaaaaaaa..
ayy oda ayrı dert erkek olursa babasının ismi "çavuş" bu olucak der 2 isim koyalım birini sen koy dğerini ben koyayım diyo ama çocuga seslense kesin kendi koydugunu söyler ayyyy bu isim beni delirtecek yaaa:84:
sağolun kızlar,
baktım da bende minoset plus var, prospektüsünde gebelere önerilmemektedir diyor, of ya gidip ilaç alacak bile halim yok.bi de dediğin gibi benim de içime sinmiyo egecim.
dün salak görümcem sinirimi bozdu zaten hastayım, akşam msnde eşim benim msnimden selam vermiş kendisine, o da ben sanmış tabi, naber yeğen bey nasıl demiş. ya acayip sinir oluyorum bu kızın bu müdahaleci tavrına. niye öyle demiş dedim eşime, içine öyle doğuyor demekki dedi. ben daha önce kızım olmasını tercih ederim dedim diye yok böyle şeyler doğru değil bilmemne bana kızmıştı. o aklıma geldi tabi, böyle cinsiyet talebinde bulunmasınlar 15.çocuğumu doğurmuyorum dedim, hemen ne var ki diye kızdı, tabi dedim biz isteyince sorun oluyor. konuşmadım akşam. ayrım yapıyorsun dedim eşit davranmıyorsun..
yaa var ya kızdan iyice nefret ettim, sabah da gönlümü almaya çalışıyor eşim. hep arkandayım dedim tabi sadece fiziki olarak arkamdasın
ayy canım çok sinir bi durum valla.
Sanki başka isim kalmamış piyasada.
bi eltim var onun adıda fatma vala düşündükçe tövbe yarabbim kendi adımdan nefret edicem yaaa
yakin mi doktorun..yarin kacta burda olursun kismetse..
bakalim icine erkek doguyordu demi senin..
ayy oda ayrı dert erkek olursa babasının ismi "çavuş" bu olucak der 2 isim koyalım birini sen koy dğerini ben koyayım diyo ama çocuga seslense kesin kendi koydugunu söyler ayyyy bu isim beni delirtecek yaaa:84:
Benimkilerde de dedenin ismini koymak var. Benimki bi de erkek olduğu belli :) ben kesinlikle rest çektim babanın adını koyarız tabii ama koyarsak benim babamın adını da koyarız diye yemedi tabii :) 2 tane saçma ismi olmasını istemedi oğlunun :)
hakkaten ya ben bu erkekleri anlamıyorum. her meselenin içine ailelerini sokmasalar olmuyor. biz niye böyle bişey yapmıyoruz da hep sorun onların taraftan çıkıyor? dengesizler işte..Ayy canım çok sinir bi durum valla.
Sanki başka isim kalmamış piyasada.
yaa canım sende kabahat. ne diye polemiğe giriyorsun ki.. dengesiz konuşmuş yine deyip susucaksın. değermi eşinle aranı bozmaya.. zaten duygusalsın ani patlamalar yaşıyorsun. takma yaa. bu tiplerden bizde de var ama ben konuşmuyorum. herkes haddini bilecek.
hemde nasıl yaaa konu açılınca tüylerim diken diken oluyo birde içimden diyorum fazla inatlaşmayayım şnla çocuk doğmasına yakın açıyım konuyu valla benle inatlaşır benim dediğim ismi yazdırmaya gdiyorum der nüfusa kendi dediğini yapar gelir diyede aklıma gelmiyo değil hani şaka yollu diyorum fatma koyarsan sevdirmem bebeğimi dokundurtmam diye ama yaa bakalım nolcak kafamda da bi isim yok zaten
kendi annemin ismide güzel değil ki annemin adı "hanım" uff istemiyorum ikisinide :84::84:zaten kendi adında fatmaaa fatmalar cennetiii :)))
ikna et kocişini sen en iyisi...göbek adını fatma koyarsın kurtuluşun yoksa madem öle kendi annenin adını koyy
benimkilerde de dedenin ismini koymak var. Benimki bi de erkek olduğu belli :) ben kesinlikle rest çektim babanın adını koyarız tabii ama koyarsak benim babamın adını da koyarız diye yemedi tabii :) 2 tane saçma ismi olmasını istemedi oğlunun :)
hakkaten ya ben bu erkekleri anlamıyorum. her meselenin içine ailelerini sokmasalar olmuyor. biz niye böyle bişey yapmıyoruz da hep sorun onların taraftan çıkıyor? dengesizler işte..
iki isim koysanız. Diğerini kullanır.
Hem çocuk kendi de etkilenir büyüyünce.
Benim adım da fatma bu arada :)))))))))))))))))))))))
küçükken anneme sorardım niye bu ismi koydun çok fatma var diye.
Fatmalar imparatorluğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?