aa sen benden 1 gun ondesın cnm:)
cınsıyetı ogrendınmı yada nezaman ogrencen???
bugun bir kez daha lanet okudum işe ama mecburuz. Ben ondan özür dileyerek gelemiyeceğimi söylemiştim dün. Oda biliyorum anne olsun mayısta eğlence yapıcakmış öğrt.ona gelirsin demişti. Ama işte bi an gözümde canlandı yavrum. Ama akşam dedesi anneannesi bize yemeğe kalacaklarmış moral olacak..
bugun bir kez daha lanet okudum işe ama mecburuz. Ben ondan özür dileyerek gelemiyeceğimi söylemiştim dün. Oda biliyorum anne olsun mayısta eğlence yapıcakmış öğrt.ona gelirsin demişti. Ama işte bi an gözümde canlandı yavrum. Ama akşam dedesi anneannesi bize yemeğe kalacaklarmış moral olacak..
yaa herdaim bambaşka onun hissi. Ozamanda böyle olurdun insan daha doğmadan gözünden sakınıyor . Ben bugun kötüydüm size anlatmadım. Kızımın kurdela takma günüydü.annem gitti ama erken yapmışlar yetişememiş çok ağladım izinde almadım habire izin alıyorsun demesinler diye. Ama kızım arkadaşıma demiş anneannem gelicekti giyinmeye gitmişti neden gelmedi hep onu beklemiş. Arkadaşım tabak hazırlamış kızıma fekan neyseki annem yetişmiş sonra . Ama ben gidemedim... çok ağladım burda.. O yüzden allah öyle bir sevgi vermişki herzaman en üstte tutuyorsun onları.
ben pazartesi gittiğimde erkek olduğunu öğrendim 13+5 de yani. ilk oğlumu da aynı bu gününde öğrenmiştim...
ya ben dun hastanede doktorumun sekreterıne sordum 14te soluo dedı doktor.ama ben salak gıbı otekı cuma ya aldım randevumu taaaaaaaaaa( zannettımkı hep 15-16 burda okuduklqrım bılınc altımda mı kaldı nee::) yıne 15. haftaya gun aldımmm:):):)
doktoruma dun desydım kesın bakardııı sonucta 1 gun varsı 14ume:)
ama bnmkı kesın erkek bosuna meeak edıom ama
ya ben dun hastanede doktorumun sekreterıne sordum 14te soluo dedı doktor.ama ben salak gıbı otekı cuma ya aldım randevumu taaaaaaaaaa( zannettımkı hep 15-16 burda okuduklqrım bılınc altımda mı kaldı nee::) yıne 15. haftaya gun aldımmm:):):)
neden canım erkek istemiyor musun?
ayy egee ne zorr bışı annelıkk hele çalışan anne olmak...
Ya kızınında annane demesını sımdı daha ıyı anlıyorum.
ayyy,sen yazınca bende ağladım bak şimdi...bugün benim hormonlar bi sapıtık zaten...
Kıyamam yavrum yazık, olsun hiç olmazsa annanesi sonradan yetişmiş ya...ne yapacaksın sen de keyfi çalışmıyorsun, bütün yapılanlar onlar için...onlara daha iyi bi gelecek hazırlamak için..
Canım ya, benim de içim buruldu...inşallah göremediğin son özel günü olur, diğerlerine hep sende yetişirsin, hep beraber yaşarsınız sevincini, mutluluğunu...
çalışmayı sırf bu yüzden sevmiyorum,benim öyküm de hep bi yanı mahzun olacak,annesi her zaman yanında olamayacak diye çok üzülüyorum...
ay canım ya, gözlerim doldu okurken. Benim de yeğenim var 1. Sınıfa giden.onda yaşıyoruz böyle heyecanları. Gidemediği zaman ablam da çok kötü oluyor. Allah bize de göstersin o günleri..
evet, o ona moral olur...
Sende daha çok ilgilenirsin eylülle...
Giderken de sevdiği bişey alırsın, mesela çikolatalı bi pasta, kendi aranızda kutlarsınız kurdela törenini...eminim çok sevinir...
annelik kadar güzel bir duygu yok kesinlikle, aramızda ilk kez tadacak arkadaşlar var ama bu duyguyu bilince de çok farklı gerçekten. Ikinci de en az ilki kadar heyecan verici...
canım benim ya, bak ne kadar anlayışlı bir kızın var. Büyümüş de annesini teselli ediyor...
( egecim inşallah daha ne güzel günlerine şahit olacaksın
aksilikte olmus annenin gecikmesi bugun
ben üzülme karnindakide üzülmesin
ya allah sağlıklı versınde benım esım hep kızımız olsun derdı ben esım yuzunden kız olmasını cok ıstıyordum ama demıre de kendımı alıstırdıkk:)))))
ya alsana randevu
ne var ki
ben iki hafta evvel gittim muaneye tam göremedi emin olamadı yani
dedi ki
25.inde gel tekrar bakalım sana cinyetini söyliyeyim galiba ücret almayak o zaman
sen öle kontrol için ara ya git
insan merak ediyor
ya allah sağlıklı versınde benım esım hep kızımız olsun derdı ben esım yuzunden kız olmasını cok ıstıyordum ama demıre de kendımı alıstırdıkk:)))))
benimde erkek bence yaaaaa
var ya kesin pipili bişi içimdeki hiç kızmış gibi doğmuyor içime
hastanesine göre,kimisi 10 gün-kimisi 15 gün ücret almıyor..
Kontrol muayenesi diye gidiyorsun..
Ben şahsen sürekli gidiyorum, doktora da bebeğimi özledim diyorum...Bakıyo yazık.
hastanesine göre,kimisi 10 gün-kimisi 15 gün ücret almıyor..
Kontrol muayenesi diye gidiyorsun..
Ben şahsen sürekli gidiyorum, doktora da bebeğimi özledim diyorum...bakıyo yazık.
Allah sağlıklı sıhhatli versin gerisi boş kızlar gerçekten, evlat evlattır her ikisinde de anne oluyorsun nasılsa :)
onlar o kadar akıllı ki herşeyi biliyorlar. annelerinin çalışmasını anlayabiliyorlar. benim 2 yaşındaki oğlum bile bunu kabullenmiş, birbirimize daha düşkün oluyoruz, özlüyoruz böylece. biz de onlar için çalışıyoruz sonuçta...
allah sağlıklı sıhhatli versin gerisi boş kızlar gerçekten, evlat evlattır her ikisinde de anne oluyorsun nasılsa :)
onlar o kadar akıllı ki herşeyi biliyorlar. Annelerinin çalışmasını anlayabiliyorlar. Benim 2 yaşındaki oğlum bile bunu kabullenmiş, birbirimize daha düşkün oluyoruz, özlüyoruz böylece. Biz de onlar için çalışıyoruz sonuçta...
olsun yaa ha kız ha erkek evlat olsun hayırlı olsunda bence 5 tane kız yada erkek olsun.. Ne evlatlar var(
demir gibi oğlan olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?