2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ya, bak ne kadar anlayışlı bir kızın var. büyümüş de annesini teselli ediyor...

işte herşey onlara daha ıyı bı gelıcek ıcın....

( egecim inşallah daha ne güzel günlerine şahit olacaksın
aksilikte olmus annenin gecikmesi bugun
ben üzülme karnindakide üzülmesin

ben pazartesi gittiğimde erkek olduğunu öğrendim 13+5 de yani. ilk oğlumu da aynı bu gününde öğrenmiştim...

ya ben dun hastanede doktorumun sekreterıne sordum 14te soluo dedı doktor.ama ben salak gıbı otekı cuma ya aldım randevumu taaaaaaaaaa( zannettımkı hep 15-16 burda okuduklqrım bılınc altımda mı kaldı nee::) yıne 15. haftaya gun aldımmm:):):)
doktoruma dun desydım kesın bakardııı sonucta 1 gun varsı 14ume:)

ama bnmkı kesın erkek bosuna meeak edıom ama

neden canım erkek istemiyor musun?

Allah hayırlısını versin canım,sağlıklı sıhhatli inşallah...

ya alsana randevu
ne var ki
ben iki hafta evvel gittim muaneye tam göremedi emin olamadı yani
dedi ki
25.inde gel tekrar bakalım sana cinyetini söyliyeyim galiba ücret almayak o zaman
sen öle kontrol için ara ya git
insan merak ediyor

ayy egee ne zorr bışı annelıkk hele çalışan anne olmak...
Ya kızınında annane demesını sımdı daha ıyı anlıyorum.

ay canım ya, gözlerim doldu okurken. Benim de yeğenim var 1. Sınıfa giden.onda yaşıyoruz böyle heyecanları. Gidemediği zaman ablam da çok kötü oluyor. Allah bize de göstersin o günleri..

evet, o ona moral olur...
Sende daha çok ilgilenirsin eylülle...
Giderken de sevdiği bişey alırsın, mesela çikolatalı bi pasta, kendi aranızda kutlarsınız kurdela törenini...eminim çok sevinir...

annelik kadar güzel bir duygu yok kesinlikle, aramızda ilk kez tadacak arkadaşlar var ama bu duyguyu bilince de çok farklı gerçekten. Ikinci de en az ilki kadar heyecan verici...

canım benim ya, bak ne kadar anlayışlı bir kızın var. Büyümüş de annesini teselli ediyor...

( egecim inşallah daha ne güzel günlerine şahit olacaksın
aksilikte olmus annenin gecikmesi bugun
ben üzülme karnindakide üzülmesin

sağolun kızlar :)) iyiyim mecbur iyi olucam ben çalıştığım sürece bazı şeyler kaçacakmış öyle diyor arkadaşlar burda:)) ne diyim artık

hastanesine göre,kimisi 10 gün-kimisi 15 gün ücret almıyor..
Kontrol muayenesi diye gidiyorsun..
Ben şahsen sürekli gidiyorum, doktora da bebeğimi özledim diyorum...Bakıyo yazık.

ya allah sağlıklı versınde benım esım hep kızımız olsun derdı ben esım yuzunden kız olmasını cok ıstıyordum ama demıre de kendımı alıstırdıkk:)))))

olsun yaa ha kız ha erkek evlat olsun hayırlı olsunda bence 5 tane kız yada erkek olsun.. Ne evlatlar var(
demir gibi oğlan olsun..

Allah sağlıklı sıhhatli versin gerisi boş kızlar gerçekten, evlat evlattır her ikisinde de anne oluyorsun nasılsa :)
onlar o kadar akıllı ki herşeyi biliyorlar. annelerinin çalışmasını anlayabiliyorlar. benim 2 yaşındaki oğlum bile bunu kabullenmiş, birbirimize daha düşkün oluyoruz, özlüyoruz böylece. biz de onlar için çalışıyoruz sonuçta...

senin doktor tam avucuna düşmüş canım senin ee sevmiştirde seni kırmıyordur ne güzel
benim doktorumda dünya tatlısı birisi
Ben şahsen sürekli gidiyorum, doktora da bebeğimi özledim diyorum...Bakıyo yazık.

Ben şahsen sürekli gidiyorum, doktora da bebeğimi özledim diyorum...bakıyo yazık.

sen zaten tıp literatürüne geçeceksin.. 2 hafta geriden gelip sollayan bi kız.çiko yiyip doğan kız..serumla beslenen kız..:))))) saymakla bitmez..

oğlun küçükmüş canım. nedense okula falan gidiyor sanıyordum ben. tam arkadaş gibi büyüyecek seninkiler

evt canım anlıyorlar allahtan annem var ona ekiskliğimi hissettirmedi allah binkere razı olsun ondan. Hemen herşeyine koşar. Ama dediğin gibi herşey onlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…