2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Minikeller tam arkadaş olmuşlar. Bende çok isterdim en fazla 3 yaş olsun ama olmadı şartlar işte. Olsun benmkilerde 7 yaş olacak napallım . Iyi anlaşsınlarda hiç ayrılmasaınlar birbirlerinden kopmasınlar. Eşleride hayırlı olsun

slm kızlar...arada bi girip okuyorum yazılanları ama fazla vaktim olmuyo laflamaya ama kendimi unutturmayayım diye geldim gene..ben de bugün kan sonuçlarımı aldım biraz kansızlık var gibi işten zor çıktım yoğunum bu aralar bi ara da doktora gidip sonuçları göstereyim bari...bugün sonuçları beklerken ilk defa başım feci şekilde döndü terledim falan ayyy çok garip bi duygu korktum valaa bayılıp kalacağım diye sonra hemen döndüm işyerine ...bişeyler yedim şimdi iyiyim şükür..

sen zaten tıp literatürüne geçeceksin.. 2 hafta geriden gelip sollayan bi kız.çiko yiyip doğan kız..serumla beslenen kız..:))))) saymakla bitmez..

Babasının sıpası diyodum ama, bu terslikleri anasına benziyo...
Anasının gonca gülü o...Herkese benzemez,karnımda bile belli ediyo kendini...
Zilli karafatmam benim.....

ama sendede cok güzel abla olacak kızın inşallah ne güzel
Allah bana önce birincisini kucağıma almayı ardından ikincisini nasip etsiiiiiiiiiiiiin ama benle birlikte tüm isteyenlerede ..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)

aklım sabah basıma geldıdee adam yrın yokmus c.tesıde dolu mecbur p.tesıye aldım randevu yıne.baskası kesın der bılsem gıderım baskasınada hemen

canım geçmiş olsun ya..Dikkat et kendine...
Kızlar kansızlık varsa aklınızda olsun, yoğurtsuz semizotu yemeği yiyin...
Ben vejeteryanım, et yemem, hep kanım azzdır derdim...Doktora bi gittim 13,5 çıktı kanım..Kan hapı da içmiyorum...Ama ıspanak,semizotu her hafta yerdim mutlaka eskiden..Şimdi hamişken yiyemiyorum ama...

kızlar sizi biraz gülümseteyim diyorum
eşim olacak adamın etkisinde kaldığı gecen gün bana yorumsuz olarak yolladıgı karikatürü yolluoyurm ben cok güldüm umarım hoşunuza gider
müstehcense kaldırırm yorumlara göre yani kimseye ayıp olsun istemem

pazartesi git amaaa ay cok heyecanlı
bende cumartesi sabah 10 da gidicem
cok heyecanlıyım
yani biliyorum ama olsun
ya insan cok görmek istiyor ben cinsiyet bahane belkide hareket etmiyor ya
ondan
bu bahane ile inşallah iyi oldugunu göreceğim seviyorum

aklım sabah basıma geldıdee adam yrın yokmus c.tesıde dolu mecbur p.tesıye aldım randevu yıne.baskası kesın der bılsem gıderım baskasınada hemen

ama sendede cok güzel abla olacak kızın inşallah ne güzel
allah bana önce birincisini kucağıma almayı ardından ikincisini nasip etsiiiiiiiiiiiiin ama benle birlikte tüm isteyenlerede ..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)
evet inşallah cnm.

süper yaaaaa:))))))) ebnimkide kesin ondan korkuyordur..

hepımızın hayırlı evlatları olsun ınsallah canım.
Ama egeee senın kızın gıbı annesını anlayan bır kızım oldunu dusunsene ne guzellll:)))))
ben ona kurban olurum o annesinin gülü. Anlayışlıdır benim kızım amanapsın çocuk biliyor gidemiyceğimi çoğu şeyinde izin aldım ama bazen olmuyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…