senin doktor tam avucuna düşmüş canım senin ee sevmiştirde seni kırmıyordur ne güzel
benim doktorumda dünya tatlısı birisi
oğlun küçükmüş canım. nedense okula falan gidiyor sanıyordum ben. tam arkadaş gibi büyüyecek seninkiler
sen zaten tıp literatürüne geçeceksin.. 2 hafta geriden gelip sollayan bi kız.çiko yiyip doğan kız..serumla beslenen kız..:))))) saymakla bitmez..
Minikeller tam arkadaş olmuşlar. Bende çok isterdim en fazla 3 yaş olsun ama olmadı şartlar işte. Olsun benmkilerde 7 yaş olacak napallım . Iyi anlaşsınlarda hiç ayrılmasaınlar birbirlerinden kopmasınlar. Eşleride hayırlı olsun
Kız adama gidince hemen, doktor civanım ne yapıyon diyom, ben gibi hastayı sevmez mi hiç....
evet doktorum da öyle söyledi, çocukları kimseye gönderemiyorsun arkadaş ihtiyacını gidermiş olurlar inşallah.. tabi ilk zamanlarda biraz zor olacağı kesin...
aklım sabah basıma geldıdee adam yrın yokmus c.tesıde dolu mecbur p.tesıye aldım randevu yıne.baskası kesın der bılsem gıderım baskasınada hemenya alsana randevu
ne var ki
ben iki hafta evvel gittim muaneye tam göremedi emin olamadı yani
dedi ki
25.inde gel tekrar bakalım sana cinyetini söyliyeyim galiba ücret almayak o zaman
sen öle kontrol için ara ya git
insan merak ediyor
slm kızlar...arada bi girip okuyorum yazılanları ama fazla vaktim olmuyo laflamaya ama kendimi unutturmayayım diye geldim gene..ben de bugün kan sonuçlarımı aldım biraz kansızlık var gibi işten zor çıktım yoğunum bu aralar bi ara da doktora gidip sonuçları göstereyim bari...bugün sonuçları beklerken ilk defa başım feci şekilde döndü terledim falan ayyy çok garip bi duygu korktum valaa bayılıp kalacağım diye sonra hemen döndüm işyerine ...bişeyler yedim şimdi iyiyim şükür..
benimde erkek bence yaaaaa
var ya kesin pipili bişi içimdeki hiç kızmış gibi doğmuyor içime
olsun yaa ha kız ha erkek evlat olsun hayırlı olsunda bence 5 tane kız yada erkek olsun.. Ne evlatlar var(
demir gibi oğlan olsun..
aklım sabah basıma geldıdee adam yrın yokmus c.tesıde dolu mecbur p.tesıye aldım randevu yıne.baskası kesın der bılsem gıderım baskasınada hemen
zinkerbel,bizim öyle sorun olmaz..Adam bana yanaşmıyo zaten...
komikmiş ama...
zinkerbel,bizim öyle sorun olmaz..Adam bana yanaşmıyo zaten...
komikmiş ama...
bızımde olmazzz hıccc adamı o konuda gormnek ıstemıoommmm
evet inşallah cnm.ama sendede cok güzel abla olacak kızın inşallah ne güzel
allah bana önce birincisini kucağıma almayı ardından ikincisini nasip etsiiiiiiiiiiiiin ama benle birlikte tüm isteyenlerede ..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)
süper yaaaaa:))))))) ebnimkide kesin ondan korkuyordur..kızlar sizi biraz gülümseteyim diyorum
eşim olacak adamın etkisinde kaldığı gecen gün bana yorumsuz olarak yolladıgı karikatürü yolluoyurm ben cok güldüm umarım hoşunuza gider
müstehcense kaldırırm yorumlara göre yani kimseye ayıp olsun istememEki Görüntüle 118242
ben ona kurban olurum o annesinin gülü. Anlayışlıdır benim kızım amanapsın çocuk biliyor gidemiyceğimi çoğu şeyinde izin aldım ama bazen olmuyor:))hepımızın hayırlı evlatları olsun ınsallah canım.
Ama egeee senın kızın gıbı annesını anlayan bır kızım oldunu dusunsene ne guzellll:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?