bence oykuye çukolatalar muzlar yaramıs
Cinsiyet belli de, şimdilik ben alışverişe ara verdim...
Anacığım bi kargoluk daha yapmış zaten bişeyler, yollama dedim..Sonra hepsini alırım...
Bu ay sıkıştık biraz, ben anca öbür ay maaştan sonra başlıcam çılgınlığa...
kuzu sen hasta bakmaya gidecektin, nasıl oldu hastanız?
bosver cnm nasılsa gelıo:)bu ay tasının hem yenı evınıze masraflar azalırrr
Evet,özellikle kiradan kurtulacağız, o bizi baya rahatlatacak...
ya kiracı olmak zordur heralde, Allah bütün kiracıları ev sahibi yapsın. gerçi biz kiracı değiliz ama onları anlayabiliyorum, çok zor olsa gerek...
gecmıs olsun cnm.... kuzuuuu bızımde bı tanıdık var yardıma kosarmısınnn...İyi canım,safra kesesinde taş varsa acil ameliyat olacaktı, ona baktılar ama yokmuş, çıkışını verdiler, geldik...Yazık kimsesi yok, başında ben kalacaktım...Tanıdığımız bi teyzemiz, uzaktan eşimin akrabası oluyo ama tam olarak nesi olduğunu da bilmiyorum...
yaa herdaim bambaşka onun hissi. Ozamanda böyle olurdun insan daha doğmadan gözünden sakınıyor . Ben bugun kötüydüm size anlatmadım. Kızımın kurdela takma günüydü.annem gitti ama erken yapmışlar yetişememiş çok ağladım izinde almadım habire izin alıyorsun demesinler diye. Ama kızım arkadaşıma demiş anneannem gelicekti giyinmeye gitmişti neden gelmedi hep onu beklemiş. Arkadaşım tabak hazırlamış kızıma fekan neyseki annem yetişmiş sonra . Ama ben gidemedim... çok ağladım burda.. O yüzden allah öyle bir sevgi vermişki herzaman en üstte tutuyorsun onları.evet ya, inan hepsinin kilo almasına kıpırdamasına ayrı ayrı seviniyorum....
O kadar güzel bi duyguymuş ki, herkes yaşasın herkes tatsın istiyorum....
Allah bana da neden bu kadar geç vermiş bence biliyon mu, şimdi bende az hiperaktiflik var ya, anlayamam hamileliğin bebişin tadını diye, önce arattı, sonra al sana bebek dedi...şimdi en ufak bi kıpırtısı bile deli ediyo beni..belki evlnince hemen olsaydı böyle olmazdım, bu kadar etkilenmezdim...
gecmıs olsun cnm.... kuzuuuu bızımde bı tanıdık var yardıma kosarmısınnn...
ıylık melegiiiiiiiiiii:):):))::):)))
allah herseyı gonlune gore versınnn cnm seninn:)))
ya kiracı olmak zordur heralde, Allah bütün kiracıları ev sahibi yapsın. gerçi biz kiracı değiliz ama onları anlayabiliyorum, çok zor olsa gerek...
yaa herdaim bambaşka onun hissi. Ozamanda böyle olurdun insan daha doğmadan gözünden sakınıyor . Ben bugun kötüydüm size anlatmadım. Kızımın kurdela takma günüydü.annem gitti ama erken yapmışlar yetişememiş çok ağladım izinde almadım habire izin alıyorsun demesinler diye. Ama kızım arkadaşıma demiş anneannem gelicekti giyinmeye gitmişti neden gelmedi hep onu beklemiş. Arkadaşım tabak hazırlamış kızıma fekan neyseki annem yetişmiş sonra . Ama ben gidemedim... çok ağladım burda.. O yüzden allah öyle bir sevgi vermişki herzaman en üstte tutuyorsun onları.
yaa herdaim bambaşka onun hissi. Ozamanda böyle olurdun insan daha doğmadan gözünden sakınıyor . Ben bugun kötüydüm size anlatmadım. Kızımın kurdela takma günüydü.annem gitti ama erken yapmışlar yetişememiş çok ağladım izinde almadım habire izin alıyorsun demesinler diye. Ama kızım arkadaşıma demiş anneannem gelicekti giyinmeye gitmişti neden gelmedi hep onu beklemiş. Arkadaşım tabak hazırlamış kızıma fekan neyseki annem yetişmiş sonra . Ama ben gidemedim... çok ağladım burda.. O yüzden allah öyle bir sevgi vermişki herzaman en üstte tutuyorsun onları.
benmim bebiş 76 gr. olmuş teyzeleri, ya o kadar küçük şeyin cinsiyetini nasıl görüyorlar anlayamıyorum :)
ayy egee ne zorr bışı annelıkk hele çalışan anne olmak...
Ya kızınında annane demesını sımdı daha ıyı anlıyorum.
ayyy,sen yazınca bende ağladım bak şimdi...bugün benim hormonlar bi sapıtık zaten...
Kıyamam yavrum yazık, olsun hiç olmazsa annanesi sonradan yetişmiş ya...ne yapacaksın sen de keyfi çalışmıyorsun, bütün yapılanlar onlar için...onlara daha iyi bi gelecek hazırlamak için..
Canım ya, benim de içim buruldu...inşallah göremediğin son özel günü olur, diğerlerine hep sende yetişirsin, hep beraber yaşarsınız sevincini, mutluluğunu...
çalışmayı sırf bu yüzden sevmiyorum,benim öyküm de hep bi yanı mahzun olacak,annesi her zaman yanında olamayacak diye çok üzülüyorum...
ay canım ya, gözlerim doldu okurken. Benim de yeğenim var 1. Sınıfa giden.onda yaşıyoruz böyle heyecanları. Gidemediği zaman ablam da çok kötü oluyor. Allah bize de göstersin o günleri..
benmim bebiş 76 gr. olmuş teyzeleri, ya o kadar küçük şeyin cinsiyetini nasıl görüyorlar anlayamıyorum :)
bugun bir kez daha lanet okudum işe ama mecburuz. Ben ondan özür dileyerek gelemiyeceğimi söylemiştim dün. Oda biliyorum anne olsun mayısta eğlence yapıcakmış öğrt.ona gelirsin demişti. Ama işte bi an gözümde canlandı yavrum. Ama akşam dedesi anneannesi bize yemeğe kalacaklarmış moral olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?