hahahaa ohh olsun onlaracanım böyle yaptığına göre kaynana görümce çatladıklarına göre demekki eşim beni övüyo onlara. Ben öyle düşünüyorum. Hiç bi şikayeti yok halinden memnun, karısı akşam 7-8e kadar çalışıyo ama hergün yemeğini yapıyo. Onlar beni beceriksiz sandı memnun olamadılar bekledikleri çıkmadı :)) çatlasınlar oğullarını alıp gidiyorum başka ülkelere :))) abooow ben de çok fenaymışım ha
o zaman eşin söylesin annesine biz kendimiz gitmek istiyoruz diye
kızlar,
benim için çok önemli...
Düşük yapan birisi ertesi gün işe gidebilir mi ? . . .
Yoksa rapor mu verirler,nasıl oluyo...
işe gidebilir cnm. Ama isterse raporda alabilir kanaması olabilir.
channel,
nasılsın...Eşin ameliyat olucaktı demi senin salı günü..Ne oldu, oldu mu....
ıyım canım sız nasılsınız aksam bıraz geecmısı okudum masallah herkes ıyiymıs..
ya kuzu cıdden sende ne hafıza var... esım salı amelıyat oldu basıt bı amelıyattı allaha sukur ıyı gectı.
sadece gerı kAPRISLErı kaldı:):):):):)
ama ınsan evde daha fazla yoruluyoooo kuzu ıse gelmenı sımdı anlıyorummmm:):):):)
kuzu oykuyeee coookk sevındım hade gozun aydınn cnm:)))
kızlar ben çıkıyorum.oğlanı okuldan alıcam.sonra görüşürüz.
Sağol canım benim..Erkek de olsa üzülmezdim zaten de, öyküme ben de çok sevindim...
Büyümüş bide teyzesi..160 gr.olmuş sıpacım benim...
Diyordum ebru şallı doğurcam,
Artık diyorum, hormonlu ebru şallı doğurcam ben...
sağol canım benim..erkek de olsa üzülmezdim zaten de, öyküme ben de çok sevindim...
Büyümüş bide teyzesi..160 gr.olmuş sıpacım benim...
Diyordum ebru şallı doğurcam,
artık diyorum, hormonlu ebru şallı doğurcam ben...
ayyy ne guzel yaa maşallah maşallah canım..kuzu bu saatten sonra senın (evdekılerın)alısveriş çılgınlığını dusunemıyorumm cınsıyette belli artıkk:)))
maşallah cadı ya sondan geldi öne geçti . Sen onu gizli belşiyodunda bize dedin ki kusuyorum demiii seni çakalll
maşallah cadı ya sondan geldi öne geçti . Sen onu gizli belşiyodunda bize dedin ki kusuyorum demiii seni çakalll
yok kız,kolumun resmini koydum ya,serum yiye yiye mahvolmuştum hiç bişey yemiyordum....
Sizin dualar fayda etti benim bebişime...bi de kanama alanım varken fazla kıırdamadım, çocuk ben yatarken büyüdü herhalde...ne bileym..
tosuncuk olsun teyzesinin gülü o.. Burda hepimizin çocukları sanki kendi çocuklarımızmış gibi geliyor.. Dualarımız hepsiyle
yok kız,kolumun resmini koydum ya,serum yiye yiye mahvolmuştum hiç bişey yemiyordum....
sizin dualar fayda etti benim bebişime...Bi de kanama alanım varken fazla kıırdamadım, çocuk ben yatarken büyüdü herhalde...Ne bileym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?