2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaa ohh olsun onlara

o zaman eşin söylesin annesine biz kendimiz gitmek istiyoruz diye

eevet seldaa bırak oğlu söylesin sana neden söylettiriyor yada kuzunun dediği gibi bişey söyle.

ay bugün çok sıkmışım kendimi bu mevzulardan yaa, sallamıcam söz veriyorum..

ben biraz dinleneyim kızlar, öpüyorum sizi..

channel,
nasılsın...Eşin ameliyat olucaktı demi senin salı günü..Ne oldu, oldu mu....

ıyım canım sız nasılsınız aksam bıraz geecmısı okudum masallah herkes ıyiymıs..
ya kuzu cıdden sende ne hafıza var... esım salı amelıyat oldu basıt bı amelıyattı allaha sukur ıyı gectı.
sadece gerı kAPRISLErı kaldı:):):):):)
ama ınsan evde daha fazla yoruluyoooo kuzu ıse gelmenı sımdı anlıyorummmm:):):):)

Ohhh,canım sevindim gözün aydın...
Erkek kaprisleri bitmez,benim eşim bi grip olur, üzerimi ört, çorba yap, bu çorba ılımış, ya bu çok sıcakk, hiçbişeyi beğendiremem o zaman...
Gerçekten dediğin gibi insan evdeyken daha fazla yoruluyo..Burda bütün gün oturuyorum ben bi de..Ev yorucu ve sıkıcı geliyor..

ayyy ne guzel yaa maşallah maşallah canım..kuzu bu saatten sonra senın (evdekılerın)alısveriş çılgınlığını dusunemıyorumm cınsıyette belli artıkk:)))

maşallah cadı ya sondan geldi öne geçti . Sen onu gizli belşiyodunda bize dedin ki kusuyorum demiii seni çakalll

ayyy ne guzel yaa maşallah maşallah canım..kuzu bu saatten sonra senın (evdekılerın)alısveriş çılgınlığını dusunemıyorumm cınsıyette belli artıkk:)))

Cinsiyet belli de, şimdilik ben alışverişe ara verdim...
Anacığım bi kargoluk daha yapmış zaten bişeyler, yollama dedim..Sonra hepsini alırım...
Bu ay sıkıştık biraz, ben anca öbür ay maaştan sonra başlıcam çılgınlığa...

maşallah cadı ya sondan geldi öne geçti . Sen onu gizli belşiyodunda bize dedin ki kusuyorum demiii seni çakalll

yok kız,kolumun resmini koydum ya,serum yiye yiye mahvolmuştum hiç bişey yemiyordum....
sizin dualar fayda etti benim bebişime...Bi de kanama alanım varken fazla kıırdamadım, çocuk ben yatarken büyüdü herhalde...Ne bileym..

tosuncuk olsun teyzesinin gülü o.. Burda hepimizin çocukları sanki kendi çocuklarımızmış gibi geliyor.. Dualarımız hepsiyle

tosuncuk olsun teyzesinin gülü o.. Burda hepimizin çocukları sanki kendi çocuklarımızmış gibi geliyor.. Dualarımız hepsiyle

Evet ya, inan hepsinin kilo almasına kıpırdamasına ayrı ayrı seviniyorum....
O kadar güzel bi duyguymuş ki, herkes yaşasın herkes tatsın istiyorum....
Allah bana da neden bu kadar geç vermiş bence biliyon mu, şimdi bende az hiperaktiflik var ya, anlayamam hamileliğin bebişin tadını diye, önce arattı, sonra al sana bebek dedi...Şimdi en ufak bi kıpırtısı bile deli ediyo beni..Belki evlnince hemen olsaydı böyle olmazdım, bu kadar etkilenmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…