2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın...
İyiymiş, öğrenmişsin ya..Maili de gelir...
benim de 4 ocakta 4 lü taramam var..Ama yaptırcam mı hala karar veremedim..

benim ikili biraz sıkıntılı diye yaptırdık, yoksa bana da herkes yaptırma dedi, çokta gerekli değilmiş. Aynı ikili gibi, hatta ikili daha da güvenilir diyorlar..

benim ikili biraz sıkıntılı diye yaptırdık, yoksa bana da herkes yaptırma dedi, çokta gerekli değilmiş. Aynı ikili gibi, hatta ikili daha da güvenilir diyorlar..

Benim ikili de, üçlü de iyi çıktı çok şükür..
Özelde yaptırdım...
4 lü yapmıcam dedi iyi sonuçlar dedi, içime sinmedi tıp hastanesinden randevu aldım, orası da çok aşırı kalabalık oluyor, doktorum da gerek yok demişken yaptırmasam mı diye düşünüyorum şimdi...

gözünaydın canım. iyiymiş işte sonuç, düşünme artık.
Canım gözün aydın...
İyiymiş, öğrenmişsin ya..Maili de gelir...
benim de 4 ocakta 4 lü taramam var..Ama yaptırcam mı hala karar veremedim..

benim doktorum 3lüyü de 4lüyü de önermedi. güvenirliği düşük onların dedi. ben 2liyi bile yaptırmadım gerçi.

aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim
13 haftlık hamileyim yani haziran annelerinden biriyim cinsiyeti daha belli değil diğer kontrolde öğrenicem sanırım
öğrenenlere kız erkek hiç farketmez sağlıklı bebekler olurlar inşallah.
sizlre katılmak güzel

e üçlü yapıldıysa dörtlü yapılmazki zaten. Arada bi fark yokki bildiğim kadarıyla, bence gerek yok neden yaptırcaksınki.

hoşgeldin... sen de sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına...

Hoşgeldin arkadaşım, tabiki fark etmez Allah sağlık versin bütün bebeklere.. Hoşgeldin..

Hoşgeldin canım aramıza...
Bi dahakine sende öğrenirsin,ama dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsunlar da,cinsiyet hiç önemli değil...

Canım benim ya...
Hep inşallah böyle güzel sonuçlar alırsın..Çok sevindim inan ki...

çok teşekkür ederim canım, sağolasın iyi bundan sonra artık bişeycik olmaz kızıma Allahın izniyle, çok takmıştım ikili test sonuçlarına acayip rahatladım şimdi... Bu sıralar hep güzel haberler alıyoruz zaten süper hepinizde iyisiniz artık,bebeler büyüdü tabi riskte azaldı Allaha şükür... Herşey yolunda buralarda birbirimizin sağlıklı doğum haberlerinide almak nasip etsin Allah inşallah..

İnşallah canım,evet bebeler büyüdükçe risk azalıyo...
Şimdi cinsiyet heyecanları var, bu bitecek tekme heyecanları başlayacak..Derken derken bi bakmışız, doğuma gidiyoruz..
İnşallah herkes için herşey çok güzel olur...

öyküm gözünaydın cnm çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…