öyküm gözünaydın cnm çok sevindimm
Size de canım....
Ama biz öğle yemeği yemiyoruz kızımla...Dokunuyor...
Çok teşekkür ederim canım, o kadar çok takmıştımki kafaya 4 haftam rezil oldu, çok rahatladım şimdi ... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş bu durum. O kadar çok uğraştım, öyle eziyet çektimki ikinci bebek için artık olumsuz hiçbir şeye tahammülüm kalmamıştı. Burda bazen kız, erkek mevzuları oluyor ya çok kızıyorum sonra ben içten içe. Öyle büyük bir mucizeki bebeklerimiz bize yok kızdı, erkekti muhabbeti yapmak bana çok şımarıkça geliyor. Bebek sahibi olmak için yıllarca bekleyen insanlar var, bende uğraştım ama benim bir çocuğum daha vardı Allahtan, ya hiç olmasaydı çok bunalıma girerdim herhalde. Allah bütün bebeklere sağlık versin, olmayanlara da versin. Çok büyük mucize onlar bize, Allahın lütufları..
Bizede akşam yemeği dokunuyor, hamile kaldım kalalı akşam yemeğini unuttuk..
Ne olucaz böyle bilmiorum ya..Allahtan bebeğim büyümüş de,suçluluk duymuyorum artık...
Senin bebiş nasılmış, ölçtüler mi, kaç gr.olmuş..İnsan gr.lara cm.lere sevinir mi, deli gibi seviniyorum valla...
yok cnm ya hiç iyi değilim yarın gelemem dedim ama işler çok mecbur gelicem surat çekemem. Burnumun yara olması nefes alamama beni deli ediyor. Yemek yerken nefessiz kalıyorumege,nasılsın,braz iyileştin mi....ıhlamur falan iç sıcak sıcak, iyi gelir..
çok teşekkür ederim canım, o kadar çok takmıştımki kafaya 4 haftam rezil oldu, çok rahatladım şimdi ... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş bu durum. O kadar çok uğraştım, öyle eziyet çektimki ikinci bebek için artık olumsuz hiçbir şeye tahammülüm kalmamıştı. Burda bazen kız, erkek mevzuları oluyor ya çok kızıyorum sonra ben içten içe. öyle büyük bir mucizeki bebeklerimiz bize yok kızdı, erkekti muhabbeti yapmak bana çok şımarıkça geliyor. Bebek sahibi olmak için yıllarca bekleyen insanlar var, bende uğraştım ama benim bir çocuğum daha vardı allahtan, ya hiç olmasaydı çok bunalıma girerdim herhalde. Allah bütün bebeklere sağlık versin, olmayanlara da versin. çok büyük mucize onlar bize, allahın lütufları..
Ben tam 5 sene bekledim bebeğim için..Arada kızım diyordum ama gerçekten espriydi...Allah kız verdi..Ama dediğin çok doğru,bebeklerimiz gerçekten bizim mucizelerimiz..O sıkıntıları çok iyi bilirim,aramızda tüp bebek yaptıranlar var, düşük yapanlar var, ben gibi bekleyenler var...
Ayrımcılık yapmak bana da biraz nankörlük gibi geliyor aslında...
Benimki 15+4 te 134 gr. çıkmıştı. Bende hala sulu yemek yiyemiyorum, tavuk , balık asla midem bulanıyor onlardan. devamlı sandviç yiyorum ama ben zaten kiloluyum fazlada yemek istemiyorum ama hergün 1 meyve, 1 bardak süt ve 1-2 kuru kayısı yiyorum. Kızıma hamileyken yeme olayına çok takmıştım, balıktı etti, çok abarttım çok kilo aldım sonra şimdi pek takmıyorum.
yok cnm ya hiç iyi değilim yarın gelemem dedim ama işler çok mecbur gelicem surat çekemem. Burnumun yara olması nefes alamama beni deli ediyor. Yemek yerken nefessiz kalıyorum( ıhlamur içtim ama yok valla nafile
tabiki insanın bir fikri, tercihi olabilir, bir arkadaş vardı 3 kızdan sonra erkek istemesi tabiki normal ama doktor cinsiyeti ertık söyledikten sonra da insan üzülür mü ya... Bebek hisseder zaten. Bebekler istenmediklerini çok net anlarlar ve hayatları boyunca travma yaşarlarmış. Yazık değil mi onlara ya..
yok cnm ya hiç iyi değilim yarın gelemem dedim ama işler çok mecbur gelicem surat çekemem. Burnumun yara olması nefes alamama beni deli ediyor. Yemek yerken nefessiz kalıyorum( ıhlamur içtim ama yok valla nafile
allah gönlümüze göre sağlıklı bebişler nasip etisn..
Tabiki insanın bir fikri, tercihi olabilir, bir arkadaş vardı 3 kızdan sonra erkek istemesi tabiki normal ama doktor cinsiyeti ertık söyledikten sonra da insan üzülür mü ya... Bebek hisseder zaten. Bebekler istenmediklerini çok net anlarlar ve hayatları boyunca travma yaşarlarmış. Yazık değil mi onlara ya..
ay bilmiyrum kuzu sadece bir paket sigara içmiş gibi boğazım yanıyor..azıcık viks sürsen nasıl olur..viks dokunuyo mu ki hamişken...o hemen yumuşatıyor...
çok güzel yaa:)))))evet allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu..biz esimle zaten olayin sokundan kimseye soyleyemedik..heleki boyle isteyen bekleyen kisiler sukretsinler gercekten..mukemmel bir duyguymus..hergun sukrediyorum..biz bebek yapmaya karar verdik oldu..o ay tatile gittik pamukkale izmir ordan geldik kardesi erzincanda asker..ona gittik ucakla hemde aktarmali 4 kere ucaga bindik..sonra benim kulaklar tikandi ucakta..acile kaldirdilar..bir suru antibiyotik verdiler..tam kullancam o gun.onur dedi askim test yapalim bide hamileysen..yok canim abartma dedim :)))) gece oniki de nobetci eczane aradik..testi yaptik soktan bayildik uyuduk :))))))))
canım geçmiş olsun, bende geçen haftalarda çok rahatsızdım şimdi geçti çok şükür, bana doktor sinus rinse diye birşey verdi acayip açtı beni. Tuzlu su gibi birşey burnuna sıkıyorsun akıntının boşalmasını sağlıyor ama çok güzel ben onunla iyileştim. Denemediysen bir dene derim. Birde bence akşam elma-limon kaynat içinede karanfil ve tarçın koy birazda karabiber nefis oluyor o da çok iyi geliyor. çok geçmiş olsun..
ben o gün çok sinirlenmiştim zaten evde eşime anlatırken kızım duydu kızı olacak diyemi üzülüyor dedi:) kızım şaşırdı. Ya erkek bulana kadar çocuk yapmak cahillik geliyor bana
kızlar ikili test sonucumu aldım ve şöyle bir şey yazıyor.
Trisomy 21 için hesaplanan risk cut off değerinin altındadır.
Ne demek bu yaa
kızlar ikili test sonucumu aldım ve şöyle bir şey yazıyor.
trisomy 21 için hesaplanan risk cut off değerinin altındadır.
ne demek bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?