aynen öyle cnmege cok gecmis olsun yaa..dinlenemedigin icin tam iyilesemiyon tabi
evet bende okudum onları da yorum yapmadım, ters birşey söylerim diye. Tabiki istemek başka ama allah vermiş artık yapçak bişey yok. Ayrıca birşeyin üstüne de çok düşmemek lazım bizim bir tanıdık erkek için 4 kız yaptı, beşinci nihayet erkek oldu ama bebeğin pipisinin deliği yoktu, yani kanallar kapalıydı bebeği doğduğu gün kaybettiler. şaka gibi ama zorlamamak lazım. Allah ın bir bildiği vardır.
Evet bende okudum onları da yorum yapmadım, ters birşey söylerim diye. Tabiki istemek başka ama Allah vermiş artık yapçak bişey yok. Ayrıca birşeyin üstüne de çok düşmemek lazım bizim bir tanıdık erkek için 4 kız yaptı, beşinci nihayet erkek oldu ama bebeğin pipisinin deliği yoktu, yani kanallar kapalıydı bebeği doğduğu gün kaybettiler. Şaka gibi ama zorlamamak lazım. Allah ın bir bildiği vardır.
risk değerin altında dır diyor. Risk yok demek.. Orda başka bişey daha yazar rakamla 50000/1 gibi
Canım hiç bilmiyorum ama, sanırım trisomy dediği değer riskli grupta değil demek..İnşallah kötü bişey yoktur,sen doktoruna sormadın mı bu ne demek diye..İnşallah bişey yoktur canm,dualarım seninle...
Benim herif de kız olduğunu duydu, diyo hazırlıklı ol 2.çalışmalara başlıcaz...Ama o beni sinirlendirmek için diyor biliyorum..Çünkü dün kızım dedi...Ve herkese kızımız olacak diye anlatıyor...Çk üzülsee anlatmazdı kimseye..daha belli değil derdi..
Hjilmi ve fatma hoşgeldin aradınmı anneni:)
bende merak ettim,aradın mı canım anneni...
1/1000 gibi bişey yazıyo canım yaa ben bunu başka bir yerde yaptırdım kendi hastanemde değil gidip kendi doktoruma sorucam ulaşamadımda telefonla
kızlar ya,burda bi patronum kemik erimesi için cal-d-vital içiyo...
D vitamini-kalsiyum...
Canım çekti, ben de içsem mi ki..doktorumu arasam mı ki...elin ilacını ne içiyon derse ne dicem...
kızlar ya,burda bi patronum kemik erimesi için cal-d-vital içiyo...
D vitamini-kalsiyum...
Canım çekti, ben de içsem mi ki..Doktorumu arasam mı ki...Elin ilacını ne içiyon derse ne dicem...
kız canın ilaç mı çekti allah canını almasın. Ben içiyorum calsıd3 calsiyum +d vitamini ama içme manyak
tövbe yarabbim sende dur durdugun yerde içme elin ilacından yaaa :):):):) çok içesin geldi ise bi vişne suyunun içine maden suyu kat iç oda öle oluyo ben çok seviyorum
kızlar yaa ben şimdi işteyim diyorum ki yarın mı sölesem anneme evde olucam ya tek başıma daha rahat söylerim şimdi bişey derse işteyim yaa hem rahat söleyemem hemde bişey derse evde kendi kendimi geçiririm diyorum sizce nasıl
he tamam 1000/1 ihtimal risk çıkmış canım korkmana gerek yok
kızlar yaa ben şimdi işteyim diyorum ki yarın mı sölesem anneme evde olucam ya tek başıma daha rahat söylerim şimdi bişey derse işteyim yaa hem rahat söleyemem hemde bişey derse evde kendi kendimi geçiririm diyorum sizce nasıl
selamlarrrr
şöle bi bakiim dedim giremiyorum çok annem var diye ama sizde iyi görünüyosunus maşallah:))
sen kendini nasıl iyi hissedersen hazır hissedersen ozaman söyle. Bi ara nabız yokla nasılsın diye iyi konuşursa sana sürprizim var dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?