2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege cok gecmis olsun yaa..dinlenemedigin icin tam iyilesemiyon tabi
aynen öyle cnm

allah korusun yaa neler var..

Benim herif de kız olduğunu duydu, diyo hazırlıklı ol 2.çalışmalara başlıcaz...Ama o beni sinirlendirmek için diyor biliyorum..Çünkü dün kızım dedi...Ve herkese kızımız olacak diye anlatıyor...Çk üzülsee anlatmazdı kimseye..daha belli değil derdi..

risk değerin altında dır diyor. Risk yok demek.. Orda başka bişey daha yazar rakamla 50000/1 gibi

1/1000 gibi bişey yazıyo canım yaa ben bunu başka bir yerde yaptırdım kendi hastanemde değil gidip kendi doktoruma sorucam ulaşamadımda telefonla

erkeklerde olabiliyor öyle şeyler canım, onlar kızlarına aşıklar ama erkek ister bir tarafları, onlarınki normal, onlar babalığıda bebek zaten biraz büyüyüpte baba diyene kadar pek anlamıyorlar, yani en azından anneler kadar. Bizim hissettiğimizi hissedemezler tabi. Ama biz bir can taşıyoruz..

kızlar ya,burda bi patronum kemik erimesi için cal-d-vital içiyo...
D vitamini-kalsiyum...
Canım çekti, ben de içsem mi ki..Doktorumu arasam mı ki...Elin ilacını ne içiyon derse ne dicem...

kızlar ya,burda bi patronum kemik erimesi için cal-d-vital içiyo...
D vitamini-kalsiyum...
Canım çekti, ben de içsem mi ki..Doktorumu arasam mı ki...Elin ilacını ne içiyon derse ne dicem...

tövbe yarabbim sende dur durdugun yerde içme elin ilacından yaaa :):):):) çok içesin geldi ise bi vişne suyunun içine maden suyu kat iç oda öle oluyo ben çok seviyorum

kız canın ilaç mı çekti allah canını almasın. Ben içiyorum calsıd3 calsiyum +d vitamini ama içme manyak

Kız portakallı gazoz gibi, güzel bişii..
Tattım bi yudum onunkinden...Verdi ama içmicem dedim...Doktoru da arayamam, ne içiyon elin ilacını içme der diye..Sadece tadına baktım o kadar..Ama güzelmiş valla ya...

tövbe yarabbim sende dur durdugun yerde içme elin ilacından yaaa :):):):) çok içesin geldi ise bi vişne suyunun içine maden suyu kat iç oda öle oluyo ben çok seviyorum

İçtim azıcık ya...
Ne yapayım ben normal değilim ki...Hep böyle olmadık şeyler canım çeker...Hep bi terslik...
Maden syu hergün içerdim eskiden,artık onu da içesim gelmiyo...

kızlar yaa ben şimdi işteyim diyorum ki yarın mı sölesem anneme evde olucam ya tek başıma daha rahat söylerim şimdi bişey derse işteyim yaa hem rahat söleyemem hemde bişey derse evde kendi kendimi geçiririm diyorum sizce nasıl

selamlarrrr
şöle bi bakiim dedim giremiyorum çok annem var diye ama sizde iyi görünüyosunus maşallah:))

sen kendini nasıl iyi hissedersen hazır hissedersen ozaman söyle. Bi ara nabız yokla nasılsın diye iyi konuşursa sana sürprizim var dersin

canım sen bilirsin..Sonuçta senin kararın..Ama yarın evdeyken rahat söylerim dersen yarın söyle...
Çünkü sevinirse,sende sevinçten ağlarsın,
bi şey demezse belki moralin bozulur ağlarsın,evde söylesen sanki daha mı iyi olur...

sen kendini nasıl iyi hissedersen hazır hissedersen ozaman söyle. Bi ara nabız yokla nasılsın diye iyi konuşursa sana sürprizim var dersin

işde işdeyim rahat edemem diye düşünüorum yarın evdeyim yaa iyice toparlarım kendimi sölerim aglayacaksam da güleceksemde evde yapayım diyorum odanın içinde 4 kişiyiz şuan yaa olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…