2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende öle düşünüyorum yaa evde tek başıma yaşayayım bari ne yaşacaksam uffff

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
rica ederim cnm

işde işdeyim rahat edemem diye düşünüorum yarın evdeyim yaa iyice toparlarım kendimi sölerim aglayacaksam da güleceksemde evde yapayım diyorum odanın içinde 4 kişiyiz şuan yaa olmaz herhalde

tamam sen yarın ara daha iyi olur şimdi orada kal gelir felan diyeceğini de diyemezsin bende burda krize girerim:))

Aldın mı,güle güle kullan...Eminim çok zevklidir...Ben de her kontrolde sesi açtırıyorum doktora,artık o da alıştı, sen söylemeden ben sana kalp atışını dinlettireyim diyor..Çok güzel ya,hayatımda dduyduğum en güzel ses...O aletle kayıt da yapılabiliormuş...Kaydedersin,ne güzel hatıra olur..

bencede canimm..esin biliyormu soylucegini ailene..

ya ona dedim ama oda seni üzecekler diye kokuyorum falan diyo ters bişey derlerse diye endişeleniyo ailemle ilgili hçbişeye karışmamaya özen gösteriri bişey demez ben üzülürüm diye sadece dinler o beni... iyi veya kötü bişey demez

rica ederim cnm

tamam sen yarın ara daha iyi olur şimdi orada kal gelir felan diyeceğini de diyemezsin bende burda krize girerim:))

yarın sizlerde burda olursunuız konuşurum sizlede rahatlarım az eşimde sabahdan akşama kadr işde olucak zaten oda olmucak evde

Valla eşin çok anlayışlı...
Ben öyle bi durumda olsam benimki kesinlikle arattırmazdı bile..

bu dandik kaydetmiyo ama iternette satılanlar kaydediyo. olsun ben sıkıldıkça dinliyorum derinlerdeeen gelio böle güp güp bişi garip bi his :)

Banayaklaşma nasılsın hoşgeldin .. Bebişin nasıl anneye selamlar:))

hoşbulduuuk iyyim çok şükür bebişte iyi. Annemle ona ıvır zıvır alıyoruz boyuna :) hatta annem otomatiğe bağladı devamlı yelek ve patik örüyo :))

Valla eşin çok anlayışlı...
Ben öyle bi durumda olsam benimki kesinlikle arattırmazdı bile..

çok şükür iyidir yaa iyi veya kötü ailen der ne diyim ki der sadece dinler işde ama benimde sölemem lazım uffff.. desteğiniz için sağolun kızlar n iyisi yarın sölemem olucak evde tek başıma iken

anladim canim..napsin oda senin dusunuyo tabi..ama olsun cok da gec olmadan bilsinnler canim..yarin icin bol sans simdiden..ne derlerse canini sikma sakin..

anladim canim..napsin oda senin dusunuyo tabi..ama olsun cok da gec olmadan bilsinnler canim..yarin icin bol sans simdiden..ne derlerse canini sikma sakin..

teşekkür ederim canım sıkmamaya çalışırım inş. sıkmamam lazım çünkü ben kafaya takdımmı çok kötü oluyorum evlenmeden önce bu evlilik öncesi süreçte çok kötü olmuştum anksiye bozuklugu teşhisi konuşmuştu ve geçmeyen bişeymiş ani üzüntüde endişelenmede tekrarlıyormuş işde

selan kızlar.canım geriye doğru okudum ama ailene ne söyliyeceğini anlayamadım.ama endişeli olduğunu anladım.aAllah yardımcın olsun

Fatmacım ne olur üzme kendini. Yarın söyle ben burdayım açarım neti mutlaka ama herşeye hazırlıklı ol üzemeyecekleer beni de bebeğim üzülür diye düşün. Bişey diyimmi iyiki sizde varsınız yoksa bende kafayı yerdim . Insan hiç çekinmeden anlatıyor herşeyini sanki 40 yıllık dostuz gibi. Allah bozmasın bak mayıs 2010 topiğinde kavga çıkmış diyordunuz bugun

Senin üzülmek gibi bi lüksün yok...Hiç üzülme olumlu ya da olumsuz...Biz hep yanındayız..Eşin de destekçin..Sakın moralini bozma ne olursa olsun canım..İnşallah herşey düzelir...

selan kızlar.canım geriye doğru okudum ama ailene ne söyliyeceğini anlayamadım.ama endişeli olduğunu anladım.aAllah yardımcın olsun
hamile oldugumu canım daha benim ailem blmiyorda

nş. canım zaten tek bebeğimi düşünür oldum... aaa orda kavga mı çıkmış niyeki :26: burda birbirimize karşı bi saygı var kim ne yaşarsa yaşasın ne yaparsa yapsın birbirimize saygımız var bu ne diyecek bu ayıplayacak mı diye inanın düşünmüyorum...

Evet,Allah bözmasın,biz burda aile gibi olduk..Her şeyi konuşuyoruz artık..v insan gerçekten rahatlıyor...
Ben hele çenem de düşük, habire foto da ekliyorum...Valla hakkınızı helal edin kızlar, çok başınızı ağrıtıyorum biliyorum...

Senin üzülmek gibi bi lüksün yok...Hiç üzülme olumlu ya da olumsuz...Biz hep yanındayız..Eşin de destekçin..Sakın moralini bozma ne olursa olsun canım..İnşallah herşey düzelir...

yaaa böyle demeyin valla ağlıcam şimdi duygulandım haaa hep böle ablam olsun istemiştim derdimi sıkıntımı paylaşacagım ama bende ki abla bencil az onada demişimdir başkaları iledertleşeceğime hep seninle dertleşmeyi isterdim diye gık bile çıkartamadı.. buda böle işde napıcaksın.....

hepinizi seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…