işde işdeyim rahat edemem diye düşünüorum yarın evdeyim yaa iyice toparlarım kendimi sölerim aglayacaksam da güleceksemde evde yapayım diyorum odanın içinde 4 kişiyiz şuan yaa olmaz herhalde
iyiyiz canım,sen nasılsın...
canım sen bilirsin..Sonuçta senin kararın..Ama yarın evdeyken rahat söylerim dersen yarın söyle...
Çünkü sevinirse,sende sevinçten ağlarsın,
bi şey demezse belki moralin bozulur ağlarsın,evde söylesen sanki daha mı iyi olur...
rica ederim cnmteşekkür ederim canım içimi rahatlattın
işde işdeyim rahat edemem diye düşünüorum yarın evdeyim yaa iyice toparlarım kendimi sölerim aglayacaksam da güleceksemde evde yapayım diyorum odanın içinde 4 kişiyiz şuan yaa olmaz herhalde
idare ediyorum işte baş ağrılarımla debeleniyorum her zamanki gibi :)
bide bu bebeği dinlemek için olan alet geldi karnıma dayayıp dayayıp onu dinliyorum. tabi anca kalp atışını ama olsun çok zevkli oluyo :))
bencede canimm..esin biliyormu soylucegini ailene..
rica ederim cnm
tamam sen yarın ara daha iyi olur şimdi orada kal gelir felan diyeceğini de diyemezsin bende burda krize girerim:))
ya ona dedim ama oda seni üzecekler diye kokuyorum falan diyo ters bişey derlerse diye endişeleniyo ailemle ilgili hçbişeye karışmamaya özen gösteriri bişey demez ben üzülürüm diye sadece dinler o beni... iyi veya kötü bişey demez
Aldın mı,güle güle kullan...Eminim çok zevklidir...Ben de her kontrolde sesi açtırıyorum doktora,artık o da alıştı, sen söylemeden ben sana kalp atışını dinlettireyim diyor..Çok güzel ya,hayatımda dduyduğum en güzel ses...O aletle kayıt da yapılabiliormuş...Kaydedersin,ne güzel hatıra olur..
Banayaklaşma nasılsın hoşgeldin .. Bebişin nasıl anneye selamlar:))
Valla eşin çok anlayışlı...
Ben öyle bi durumda olsam benimki kesinlikle arattırmazdı bile..
ya ona dedim ama oda seni üzecekler diye kokuyorum falan diyo ters bişey derlerse diye endişeleniyo ailemle ilgili hçbişeye karışmamaya özen gösteriri bişey demez ben üzülürüm diye sadece dinler o beni... iyi veya kötü bişey demez
anladim canim..napsin oda senin dusunuyo tabi..ama olsun cok da gec olmadan bilsinnler canim..yarin icin bol sans simdiden..ne derlerse canini sikma sakin..
bu dandik kaydetmiyoama iternette satılanlar kaydediyo. olsun ben sıkıldıkça dinliyorum derinlerdeeen gelio böle güp güp bişi garip bi his :)
teşekkür ederim canım sıkmamaya çalışırım inş. sıkmamam lazım çünkü ben kafaya takdımmı çok kötü oluyorum evlenmeden önce bu evlilik öncesi süreçte çok kötü olmuştum anksiye bozuklugu teşhisi konuşmuştu ve geçmeyen bişeymiş ani üzüntüde endişelenmede tekrarlıyormuş işde
teşekkür ederim canım sıkmamaya çalışırım inş. sıkmamam lazım çünkü ben kafaya takdımmı çok kötü oluyorum evlenmeden önce bu evlilik öncesi süreçte çok kötü olmuştum anksiye bozuklugu teşhisi konuşmuştu ve geçmeyen bişeymiş ani üzüntüde endişelenmede tekrarlıyormuş işde
hamile oldugumu canım daha benim ailem blmiyordaselan kızlar.canım geriye doğru okudum ama ailene ne söyliyeceğini anlayamadım.ama endişeli olduğunu anladım.aAllah yardımcın olsun
Fatmacım ne olur üzme kendini. Yarın söyle ben burdayım açarım neti mutlaka ama herşeye hazırlıklı ol üzemeyecekleer beni de bebeğim üzülür diye düşün. Bişey diyimmi iyiki sizde varsınız yoksa bende kafayı yerdim . Insan hiç çekinmeden anlatıyor herşeyini sanki 40 yıllık dostuz gibi. Allah bozmasın bak mayıs 2010 topiğinde kavga çıkmış diyordunuz bugun
Fatmacım ne olur üzme kendini. Yarın söyle ben burdayım açarım neti mutlaka ama herşeye hazırlıklı ol üzemeyecekleer beni de bebeğim üzülür diye düşün. Bişey diyimmi iyiki sizde varsınız yoksa bende kafayı yerdim . Insan hiç çekinmeden anlatıyor herşeyini sanki 40 yıllık dostuz gibi. Allah bozmasın bak mayıs 2010 topiğinde kavga çıkmış diyordunuz bugun
Senin üzülmek gibi bi lüksün yok...Hiç üzülme olumlu ya da olumsuz...Biz hep yanındayız..Eşin de destekçin..Sakın moralini bozma ne olursa olsun canım..İnşallah herşey düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?