2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet.memorial ataşehirden doktor seçmem lazım.karasızım:44:

bende ataşehir tarafında oturuyorum belki bilirsin Soyak Yenişehirde ... Ben Kadıköy Şifa Ataşehir e gidiyorum doktorum da Emel Balkan ve çok memnunum... Sıkıntılı bir gebelik olmasına rağmen çok iyi idare etti.. sen nerde oturuyorsun

hayır yok. kadın bir doktorla dahamı rahat konuşurum acaba diye düşünüyorumda

valla o doktoruna göre değişiyor canım. benimki erkek ama ben her şeyi çok rahat konuşabiliyorum. daha önce gittiğim bir kadın doktorla hiç rahat konuşamamıştım mesela. tamamen doktorun yaklaşımıyla ilgili. tavsiye üzerine gitmek iyi oluyor işte. diğer türlü tek tek denemek zorunda kalıyor insan.

doğru söylüyorsun.ben kendim biraz çekingenim galiba

evetttt sonunda eklemeyi başardım bende profilime kocacımla benim resmimi ekledim ... bakmak isteyen bakabilir arkidaşlar....

İyi akşamlar kızlar, bugün nasılsınız?
Resimler falan eklenmiş faceler eklenmiş, epey bir hareketlilik olmuş topiğimizde,
blue canım diş etin nasıl oldu hala acıyormu?
Öykü eşinle çok yakışmışsınız, Allah her daim mutluluk versin

benım drumda erkek 3 senedir ona gidiyom okadar bemsedimki başka drla yapamam tedavi süresinde bile bazen yutr dışında oluyodu yerine başka dr bakıyodu çekiniyodum hatta şimdi taramalarımı bayan dra yolluyo ne bileyim ya genede o benim drum erkek olması hiç önemli degil

aa oykum komsuyuz bız senleeeeeeee bende kucukbakkalkoyde oturuyorummm

aynen ben de böyle düşünüyorum. alışınca insan karşındakini doktor olarak görüyor sadece, kadın ya da erkek gözüyle bakmıyor.

saol . benimde özel sigartam var. geçen bir yer bulmalıyım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…