evet.memorial ataşehirden doktor seçmem lazım.karasızım:44:
hayır yok. kadın bir doktorla dahamı rahat konuşurum acaba diye düşünüyorumda
bende ataşehir tarafında oturuyorum belki bilirsin Soyak Yenişehirde ... Ben Kadıköy Şifa Ataşehir e gidiyorum doktorum da Emel Balkan ve çok memnunum... Sıkıntılı bir gebelik olmasına rağmen çok iyi idare etti.. sen nerde oturuyorsun
evet.memorial ataşehirden doktor seçmem lazım.karasızım:44:
valla o doktoruna göre değişiyor canım. benimki erkek ama ben her şeyi çok rahat konuşabiliyorum. daha önce gittiğim bir kadın doktorla hiç rahat konuşamamıştım mesela. tamamen doktorun yaklaşımıyla ilgili. tavsiye üzerine gitmek iyi oluyor işte. diğer türlü tek tek denemek zorunda kalıyor insan.
pendik kurtköydeyim.
mrb cnm. bnmde sıgortam memorıl daq sınırsız karsılıyo atasehır memorıal da dıbımde ama ben orda doktor bulamadımm gıdecekk....hepsı kadın bı prof var sedat sanırım ben pek begenmemıstım...
kadıköy şifa ataşehir le memorial aynı yerde de onun için sordum.
mrb cnm. bnmde sıgortam memorıl daq sınırsız karsılıyo atasehır memorıal da dıbımde ama ben orda doktor bulamadımm gıdecekk....hepsı kadın bı prof var sedat sanırım ben pek begenmemıstım...
mrb cnm. bnmde sıgortam memorıl daq sınırsız karsılıyo atasehır memorıal da dıbımde ama ben orda doktor bulamadımm gıdecekk....hepsı kadın bı prof var sedat sanırım ben pek begenmemıstım...evet.memorial ataşehirden doktor seçmem lazım.karasızım:44:
evetttt sonunda eklemeyi başardım bende profilime kocacımla benim resmimi ekledim ... bakmak isteyen bakabilir arkidaşlar....
sen nereye gidiyorsun acaba?
bende ataşehir tarafında oturuyorum belki bilirsin Soyak Yenişehirde ... Ben Kadıköy Şifa Ataşehir e gidiyorum doktorum da Emel Balkan ve çok memnunum... Sıkıntılı bir gebelik olmasına rağmen çok iyi idare etti.. sen nerde oturuyorsun
benım drumda erkek 3 senedir ona gidiyom okadar bemsedimki başka drla yapamam tedavi süresinde bile bazen yutr dışında oluyodu yerine başka dr bakıyodu çekiniyodum hatta şimdi taramalarımı bayan dra yolluyo ne bileyim ya genede o benim drum erkek olması hiç önemli degil
aslında durumunu bılmıorum ama ben ılk bayındırda ıbrahım sozene gıtmıstım adam bıze 2 saat konusmustu cok memnun kalmıstım ama sıgortam gecmıo.
ben yedıtepede gazı yıldırıma gıdıorum oda sımdılık ıyı herkeste cok memnun
saol . benimde özel sigartam var. geçen bir yer bulmalıyım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?