hangı sıgorta cnm.
valla sende buluşsak olurdubenim siggorta gurupama
sen nerde oturuyorsun cnm bulusalım zaten ızındeyımmmmm
hepimiz aynı şehirde olsak herkes gelirdi ne güzel ama aynı şehirde olanlar sayılı istanbuldakiler buluşabilir sanırım sadece :)
hepimiz aynı şehirde olsak herkes gelirdi ne güzel ama aynı şehirde olanlar sayılı istanbuldakiler buluşabilir sanırım sadece :)
kurtköy pendikdeyim .buyrun beklerim
gözünaydın cnmbenim dörtlü bugün çıktı, iyiymiş herşey
gerek görmemişti detaylıda tarandı bebiş ense kalınlığı ölçüldünormaldi.. ilk bebeğimde de en düşük ihtimal wardı wearaları çok kısa siye sanırım.. 3lüyü yaptrcam sadece2liyi niye yaptıramamıştın
benimki bayan.. erkek bayan ayırt etmiorum ben dr.da.. sibel hanımı çokl sewdiğimiçin bunuda orda doğurcamkızlar doktorlarınız bayan mı erkekmi? ne tavsiye edersşnşz?
senın bu tarafa daha cok yolun dusecek gıbı gozukuyorr cnm :):)))
ama cnm ıstanbulda okadar buyukkıııııııııı
vandayım ya hiç deşme yaramısen neredesin yakamozz?
ay evet ben van sen mardin fatma ardahan çekiyoruz dağ başındaen şanssız da fatma, sen, ben herhalde. atama mağdurları:))
ama cnm ıstanbulda okadar buyukkıııııııııı
ole cnm aynı yaka bıle sans.ıstanbulda aynı yakada olmak bile bir şans yani
vandayım ya hiç deşme yaramıdaha 3 ay olmadı hiç sevmedim burayı
ay evet ben van sen mardin fatma ardahan çekiyoruz dağ başında
evet ama olsun en azından semtler gidilecek kadar yakın biz gelmeye kalkasak 24 saatte ancak geliriz
yarın bizim buluşmamız war yine 2010 mart anneleri:)
birazdanda eşimin cafesine gidiorum neyzen geliormuş şarkılar söylemeye.. değişiklik olur
evet aynı şehirdeymişiz gibi geliyor böyle herşeyi konuşunca her birimiz bi yerdeyiz halbuki, olsun gönüller biramanın kızlar hiç bilmiyordum.ben o kadarmı yeniymişim yahuçoook uzak gerçekten ama napıcan.burda sanki sizinle yanyanaymışım gibi geliyor bana
birazdanda eşimin cafesine gidiorum neyzen geliormuş şarkılar söylemeye.. değişiklik olur
yaa ne guzel keskee bızde bulussaaakkkk 2011 hazıran anneleriiiiiiiiiiiiii
olur valla! şöyle herkesin gelebşleceği ortada bir yerde vee zaman da ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?