2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepimiz aynı şehirde olsak herkes gelirdi ne güzel ama aynı şehirde olanlar sayılı istanbuldakiler buluşabilir sanırım sadece :)

benim dörtlü bugün çıktı, iyiymiş herşey
gözünaydın cnm
2liyi niye yaptıramamıştın
gerek görmemişti detaylıda tarandı bebiş ense kalınlığı ölçüldünormaldi.. ilk bebeğimde de en düşük ihtimal wardı wearaları çok kısa siye sanırım.. 3lüyü yaptrcam sadece
kızlar doktorlarınız bayan mı erkekmi? ne tavsiye edersşnşz?
benimki bayan.. erkek bayan ayırt etmiorum ben dr.da.. sibel hanımı çokl sewdiğimiçin bunuda orda doğurcam

sen neredesin yakamozz?
vandayım ya hiç deşme yaramı daha 3 ay olmadı hiç sevmedim burayı
en şanssız da fatma, sen, ben herhalde. atama mağdurları:))
ay evet ben van sen mardin fatma ardahan çekiyoruz dağ başında
ama cnm ıstanbulda okadar buyukkıııııııııı

evet ama olsun en azından semtler gidilecek kadar yakın biz gelmeye kalkasak 24 saatte ancak geliriz

amanın kızlar hiç bilmiyordum.ben o kadarmı yeniymişim yahuçoook uzak gerçekten ama napıcan.burda sanki sizinle yanyanaymışım gibi geliyor bana

yarın bizim buluşmamız war yine 2010 mart anneleri:)
birazdanda eşimin cafesine gidiorum neyzen geliormuş şarkılar söylemeye.. değişiklik olur

amanın kızlar hiç bilmiyordum.ben o kadarmı yeniymişim yahuçoook uzak gerçekten ama napıcan.burda sanki sizinle yanyanaymışım gibi geliyor bana
evet aynı şehirdeymişiz gibi geliyor böyle herşeyi konuşunca her birimiz bi yerdeyiz halbuki, olsun gönüller bir
yarın bizim buluşmamız war yine 2010 mart anneleri:)
birazdanda eşimin cafesine gidiorum neyzen geliormuş şarkılar söylemeye.. değişiklik olur

oh gez valla biz buluşamıyoruz bari siz buluşun iyi denk gelmiş istanbuldaki arkadaşların çok olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…