cok ıstda oturan varmıkı azda olsa ben gelırım kızlarrr.
bende gelirim yani inşallah yani çok isterim
offfffffff mısafır gelıcekkkk dahaaaaaaa
kızlar ben çıkıyorum.kocam geldi yemek hazırlamalıyım.belki tekrar girerim birazdan
kurtköy pendikdeyim .buyrun beklerim
canım biz yakınmışız seninle bende pendik yayalardayım :))
ben burda yeniyim de ne tarafta orası?
pendiğe yakın sanada yakınım kurköyde nerdesin sen??
aa oykum komsuyuz bız senleeeeeeee bende kucukbakkalkoyde oturuyorummm
öyküm maşallah çok güzel bir fotograf, en büyüğümüz sensin sanırım yaş kaçtı ?
İyi akşamlar kızlar, bugün nasılsınız?
Resimler falan eklenmiş faceler eklenmiş, epey bir hareketlilik olmuş topiğimizde,
blue canım diş etin nasıl oldu hala acıyormu?
Öykü eşinle çok yakışmışsınız, Allah her daim mutluluk versin
kızlarrr oykum meltemm bızde bulusak bareeeeee:):)))
İyi akşamlar kızlar, bugün nasılsınız?
Resimler falan eklenmiş faceler eklenmiş, epey bir hareketlilik olmuş topiğimizde,
blue canım diş etin nasıl oldu hala acıyormu?
Öykü eşinle çok yakışmışsınız, Allah her daim mutluluk versin
buluşalım canım süper olur
merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olacgm inş.17 haftalık benim bebeğimde.bende yarın cinsiyetini öğreneceğim dr erkek demişti önceden ama emin değildi.heyecan dorukta.inş hepimiz güzel hamilelik geçirip bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
hadi ya ege 32 miydi ben onu hep minyon, çıtır bi hatun olarak düşünüyodum ( 32 yaşında minyon olunmuyor sanki Allahım :)) aklımda öyle kalmış işte32 canım ... ege de öyle galiba
merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olacgm inş.17 haftalık benim bebeğimde.bende yarın cinsiyetini öğreneceğim dr erkek demişti önceden ama emin değildi.heyecan dorukta.inş hepimiz güzel hamilelik geçirip bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?