2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb bende haziran annesi olacağım burayı daha yeni keşfettim 2010 ekim hamişlerinde takılıyordum. bende amasyadanım amasyadan kimse varmı acaba?

bende 2009 haziran annesiyim zaman çok çabuk geçiyor:))
şimdiden hayırlı olsun kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

yakamoz seni gebertirim :)))))))) ne demek 32 yşında mı ege.. ben onu çıtır sanardım felan deliii. çıtırım tabi sana inat koyacam resmimi ağzın açık kalacak:))))

Egem nasılsın?
Günaydın.

canımmmm günaydın bebişim .. geçmişi okudum geldim.. köle misali bugun çalışıcaz desene.. sen nasılsın

Bugün kendimi acayip enerjik hissediyorum.
İçim kıpır kıpır. Çok mutluyum.
Sabah kan verdim 3 lü test yapılmayacak ama sadece AFP istedi. Omurilik gelişimi ile ilgiliymiş galiba.
Biz köle doğmuşuz köle.
Sen dönüşümlü çalışıyosun yine iyi ben her c.tesi burdayım.
Sen nasılsın. Nasıl gidiyo?

tabi dün kızını görüdn ya moralin iyi.... bende herhalde 3 lü istemiycekler. öyle düşünüyorum..
evet köle hissdiyorum kendimi. dönüşümlüyğm ama yinede olmuyor. cmrt çalışmayan iş bulmam lazım. yetişemiyorum yoksa. bugun çok işim var. eylülün serviste çekilişi olmuş yılbaşı için hediye bakıcaz arkadaşına alışveriş yapmam lazım evde bişey kalmadı :)) yarın kardeşime gidicez karşıda oturuyor. kızın okul kıyfaetleri yıkandı akşam bugun ütülemem lazım yarın yokum. allahtan derslerini yapmış ben gidene kadr. öyle işte canım bu arada ben bide hastayım yani.. sen rahatsın eve gidince uzanır yatarsın . enazından şimdilik

dayanamadım, kızlar doktordan erken gelirler belki diye geldim...Ne meraklı tazeyim ayol..
Bi de hiilmi ve fatma annesini bebişi söylücekti onu da merak ettim....
Hadi kızlar, güzel haberlerle gelin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…