aa kuzu gelmiş kız niye geldin delii
dayanamadım, kızlar doktordan erken gelirler belki diye geldim...Ne meraklı tazeyim ayol..
Bi de hiilmi ve fatma annesini bebişi söylücekti onu da merak ettim....
Hadi kızlar, güzel haberlerle gelin inşallah...
yakamoz seni gebertirim :)))))))) ne demek 32 yşında mı ege.. ben onu çıtır sanardım felan deliii. çıtırım tabi sana inat koyacam resmimi ağzın açık kalacak:))))
canımmmm günaydın bebişim .. geçmişi okudum geldim.. köle misali bugun çalışıcaz desene.. sen nasılsın
ya sana helal olsun yaa. süper güçsün sen. senin kızında sana benzesin. ama benzemez benim yengemde öyle çocuklar amcama benzer su bile içmeye kalmazlar:))
dün süperdi bugun de inşallah güzel haberler gelir..
Güzelim beni de mahfetti bu yakamoz.. fotoma bakmış, en büyüğümüz sensin herhalde diyor, yani beni yaşlı buldu herhalde... 32 yaş neki canım.. tabi bende kilo milo olunca öyle gözüküyor olabilir de, sen minyonmuşsun kesin daha genç duruyorsundur. Beni de anane yaptı hain..
tabi dün kızını görüdn ya moralin iyi.... bende herhalde 3 lü istemiycekler. öyle düşünüyorum..
evet köle hissdiyorum kendimi. dönüşümlüyğm ama yinede olmuyor. cmrt çalışmayan iş bulmam lazım. yetişemiyorum yoksa. bugun çok işim var. eylülün serviste çekilişi olmuş yılbaşı için hediye bakıcaz arkadaşına alışveriş yapmam lazım evde bişey kalmadı :)) yarın kardeşime gidicez karşıda oturuyor. kızın okul kıyfaetleri yıkandı akşam bugun ütülemem lazım yarın yokum. allahtan derslerini yapmış ben gidene kadr. öyle işte canım bu arada ben bide hastayım yani.. sen rahatsın eve gidince uzanır yatarsın . enazından şimdilik
dayanamadım, kızlar doktordan erken gelirler belki diye geldim...Ne meraklı tazeyim ayol..
Bi de hiilmi ve fatma annesini bebişi söylücekti onu da merak ettim....
Hadi kızlar, güzel haberlerle gelin inşallah...
öyküm günaydınn. resmini gördüm çok tatlısın eşinlede allah ayırmasın.. sanki tanıdık gibime geldin ama pendikte oturyorsun nerden tanıycaksam.
Güzelim beni de mahfetti bu yakamoz.. fotoma bakmış, en büyüğümüz sensin herhalde diyor, yani beni yaşlı buldu herhalde... 32 yaş neki canım.. tabi bende kilo milo olunca öyle gözüküyor olabilir de, sen minyonmuşsun kesin daha genç duruyorsundur. Beni de anane yaptı hain..
yok aslında tanıdık olabiliriz, bende ne zamandır onu sorcam sana ben Ataşehir tarafında oturuyorum ama Fatih çocuğuyum, sende Cerrahpaşa ya yakınmışsın belki tanışıyoruzdur, mesela ben Pertevniyal de okudum.. Oraların kızıyım yani... evlenince bu tarafa taşındım
yok aslında tanıdık olabiliriz, bende ne zamandır onu sorcam sana ben Ataşehir tarafında oturuyorum ama Fatih çocuğuyum, sende Cerrahpaşa ya yakınmışsın belki tanışıyoruzdur, mesela ben Pertevniyal de okudum.. Oraların kızıyım yani... evlenince bu tarafa taşındım
Bana da doktorum erkek dedi ama kesin diyemiorum dedi..beni yine meraklandırdı.. çarşamba günü netleşir umarım 29 aralıkta randevum vaaaaaaaaar...
Yaaa evet kesin söylemiyorlar.
Bana da kız dedi ama açık kapı bırakıyor. 2 hafta sonra tekrar bakıcakmış.
hee deli kız kenidleri bebe yaa o yüzden. ben kşlolu değildim aslında ama şimdi kiloluyum. yani kiloluydumda 58kiloydum bide minyonum evet genç duruyorum..yani senden değil genelde genç duruyorum özür dilerim yazrken böyle hatalar oluyor. ben face vereceğim ordan bakın bana.
Elif Özdemir HAZAR
Ben size demedim mi,bu ege taş gibi hatun da,kendini saklıyo...
Yok şişkoyum, yok bilmem neyim..Flan da filan daa...
Yalancı seniii...Fıstık gibi hatunsun işte,daha ne istiyon..
Öyküm ben de 1998 pertevniyal mezunuyum. Sen ne zaman mezun oldun.
Belki tanıyorum seni :)))))))))))))
anammmm kız baktınmı delüüuandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?