2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kuzu bak doğru söyle kızmıycam valla.. beyendinmi gerçekten. eşim de kel azcık ama olsun..3 yaş var aramızda güya:)))şişkomla

olsun kız kel adamlar daha yakışıklı oluyo...
Valla bakk...
Ya kel olacak,ya uzun saçlı...Yakışmışsınız birbirinize...Eylül de sana benziyo haa...
İnşallah benim sıpam da bana benzer ya...

Son düzenleme:
aa olabilir ben cerrahpaşadayım yakın değil dibindeyim:) bende davutpaşa lisesinde okudum.. nerede oturuyordun

Ben Fatih Akdeniz caddesi tarafında oturuyordum, annemler hala orda gerçi, hala sık sık giderim. Eşimde Fatihte benimle aynı mahallede büyümüş ama biz hiç tanımıyorduk birbirimizi, tanışınca bir zamanlar aynı mahallede oturduğumuzu öğrendik. Onun için oda sever Fatih i oralarda dolaşmayı falan. Bu arada face den baktın eşinle foton var profilde, çok tatlı çıkmışsınız canım, Allah ayırmasın, bu arada kızında sana benziyor bence.

aaaa eylülü bana mı benzettin :) öpüyorum seni. benim profilim gizli değilmi görümcemin görmesini istemiyorum resimler var eylülün çatlasınlar diye göstermek istemiyorum. burda face yasaklı site evden bakarım artık..ama senin çokkkkkk güzel olduğunu biliyorum zaten

biliyorum akdeniz cd. ama belkide gördüm seni işte sima tanıdık geliyor.. eylülün bana benzetilmesi beni gururlandırdı arkadaşlarım sağolun

Nerem güzel kız benim...
Yakışıklı kocama bakın ama...
Sadece kocanla senin resmini gördüm kız, gizli profilin,diğer resimler görünmüyor..Eylülü dün görmüştük ya, ordan benzettim..

kuzu o kadar çok emine özer varki hangısısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…