hadi ya bak nerelerden, neler çıktı.. Ben 94 mezunuyum canım. okula çok erken başlamışım ben 16 yaşında mezun oldum.
ya kuzu bak doğru söyle kızmıycam valla.. beyendinmi gerçekten. eşim de kel azcık ama olsun..3 yaş var aramızda güya:)))şişkomla
Bana en son % 99 kız dedi...
anammmm kız baktınmı delüüuandım şimdi
aa olabilir ben cerrahpaşadayım yakın değil dibindeyim:) bende davutpaşa lisesinde okudum.. nerede oturuyordun
olsun kız kel adamlar daha yakışıklı oluyo...
Valla bakk...
Ya kel olacak,ya uzun saçlı...Yakışmışsınız birbirinize...Eylül de sana benziyo haa...
İnşallah benim sıpam da bana benzer ya...
Bana da bakın kızlar, emine özer..
Ben Fatih Akdeniz caddesi tarafında oturuyordum, annemler hala orda gerçi, hala sık sık giderim. Eşimde Fatihte benimle aynı mahallede büyümüş ama biz hiç tanımıyorduk birbirimizi, tanışınca bir zamanlar aynı mahallede oturduğumuzu öğrendik. Onun için oda sever Fatih i oralarda dolaşmayı falan. Bu arada face den baktın eşinle foton var profilde, çok tatlı çıkmışsınız canım, Allah ayırmasın, bu arada kızında sana benziyor bence.
aaaa eylülü bana mı benzettin :) öpüyorum seni. benim profilim gizli değilmi görümcemin görmesini istemiyorum resimler var eylülün çatlasınlar diye göstermek istemiyorum. burda face yasaklı site evden bakarım artık..ama senin çokkkkkk güzel olduğunu biliyorum zaten
Ben hazırlıktayken sen son sınıfmışsın sanırım. Yakalayamamışım seni :)
Nerem güzel kız benim...
Yakışıklı kocama bakın ama...
Sadece kocanla senin resmini gördüm kız, gizli profilin,diğer resimler görünmüyor..Eylülü dün görmüştük ya, ordan benzettim..
Öyküm çok tanıdık geldin bana. Sanırım gördüm seni yaa..
evet yakalayamamışsın ama o taraflarda oturuyordun herhalde dimi
olsun kız kel adamlar daha yakışıklı oluyo...
Valla bakk...
Ya kel olacak,ya uzun saçlı...Yakışmışsınız birbirinize...Eylül de sana benziyo haa...
İnşallah benim sıpam da bana benzer ya...
Bana da bakın kızlar, emine özer..
öyküm gerçek adın ne . sakıncası yokxsa
kuzu o kadar çok emine özer varki hangısısn
profil resmi anime olan...Kızla oğlan öpüşüyor....
Arka plan sarı-turuncu arası...
profil resmi anime olan...Kızla oğlan öpüşüyor....
Arka plan sarı-turuncu arası...
face ini buldum da fotolar görünmüyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?