2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoşsun canımcım.... eşinlede çok yakışmışsınız arkadaşım. oh sonunda gördük seni, sende minyonsun dimi

Kokoş kuzum benim. :)
Ne güzel çıkmışsın. Soldan 2. Fotonu görmüştüm galiba önceden.
Maşallah diyim allah nazardan korusun

Son düzenleme:
canım çok hoş çıkmışsınız, çokta yakışmışsınız maaşallah, sende çok hoşmuşsun.. nerde yaşıyorsun şu anda merak ettim ben sürekli unutuyorum bu detayları

fmg pozunuza bittim ya..
artist gibi çıkmışsınız valla..
Bizim topiğin bütün hatunları hoş anacım...
İNşallah bebeler hep size benzer..Benimki kocama benzer...

birceeeeeeee günaydın bacım. bi sen kaldın bak ben face verdim kızlar baktı:)) sıra sende haydi göster kendinii

fmg tam hayalimdeki gibi çıtın. senin yüzünü bu şekilde hayal etmiştim. çok hoş güzel alımlı bir hatunsun. nerelisin eşin nereli.

canım çok hoş çıkmışsınız, çokta yakışmışsınız maaşallah, sende çok hoşmuşsun.. nerde yaşıyorsun şu anda merak ettim ben sürekli unutuyorum bu detayları

Teşekkür ederim.
Yenibosnada oturuyorum canım.

fmg pozunuza bittim ya..
artist gibi çıkmışsınız valla..
Bizim topiğin bütün hatunları hoş anacım...
İNşallah bebeler hep size benzer..Benimki kocama benzer...

Canım çok sağol. Eşimde annesine benzesin diyor ama kısmet bakalım. Hayırlısı.

fmggggg süper çıkmışsın kocanda kocama benziyor yaa top sakalsız hayatta gezmez benim entel dantel kocam

Hadi yaa benzio mu?
Çok severiz biz top sakalı karizma duruyo.

Kızlar, bişey dicem...
Ya hepiniz de fıstık gibisiniz..Hiç aldatılma korkusu duyuyor musunuz.
Ben kendimi hiç beğenmiyorum ve sürekli aldatılma endişesi yaşıyorum...Eşim de hayatta yapack bi insan değil,hani azıcık çapkın olsa adam, hepten kafayı sıyırcam..
Aşırı derecede kıskancım..Böyle kötü huyu olan varmı...

Benim eşim banka müfettişiydi biz evlendiğimizde, zaten bende bankacıydım. Kocacım yılın yarısında yanımda değildi, hep şehir dışında turnelerdeydi, iki aylık evliyken ayrıldık ilk, hep hasret çektik biz yaklaşık 6 sene bu böyle devam etti ama ben hiç kıskanmadın nedense, hiç aklıma kötü birşey getirmedim, birazda ben kendime çokmu güveniyordum ne bilmem. Ama benim eşim bana sevgisini çok belli eden biridir ve zaten gittiği yerden de o kadar sık arardıki bunalırdım valla. Aramızda da ne onun tarafından ne de benim tarafımdan öyle bir kıskançlık yaşanmadı. ben eşime çok güvenirim ama yaptı mı yapmadı mı diye de dedektiflik yapamam ona da karşıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…