2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fmg tam hayalimdeki gibi çıtın. senin yüzünü bu şekilde hayal etmiştim. çok hoş güzel alımlı bir hatunsun. nerelisin eşin nereli.

Ben oldukça karışığım canım. Babamın baba tarafı yunanistan göçmeni. Babannem izmirin yerlisi.
Annem arnavut. Yugoslavya göçmeni.
Ama iki tarafta çok eskiden nesiller önce izmire yerleşmişler.
İşin özeti izmirliyim. Orda doğdum. 4 yaşında istanbula yerleştik.
Hayat hikayemi anlattım valla. :))))))))))))))))))

Valla hiç takmıorum bu mevzuları kuzum. Aldatan adam kendini aldatır.
Arkama bakmam.
Hiç endişe duyma kendine güven kendini beğen kuzum. bebek gibi hatunsun maşallah

kızım bak sen çok güğzel hoş bir hatunsun ve elinden heriş geliyor erkeğini mutlu edecek kabiliyettesin. Sana abla nasihatı asla eşine onu çok kıslkandığını ve kendin hakkındaki düşüncelerini belli etme.
Ben kocamada hiç bir erkeğede güvenmem . Erkektir zaten bunların hamurunda var aldatma. Başımız gelmedi ama bilemem yinede yaparmı yaprımı. Ama sen kendinden emin ol ki süper bir kadınsın.... Ben aştım artık o konuşarı. Belki eşinin mesleği icabı böyle düşünüyorsun bende kıskancım ama bunu ona belli etmemeye çalışırm. Yoksa bunalır ve kaçar...

bu arada yeri gelmişken söylim zaten biz o kadar aşık olarak evlendikki , tanıştık iki hafta sonra evlenmeye karar verdik ve 5 ay içinde evlendik. dayanamadık ayrı kalmaya, benim işten ayrılma sebeplerimden biride buydu zaten, turnelerde ayrılığa dayanamıyorduk, ben işten ayrılınca onunla şehir şehir gezmeye başladım..

Ya yaptı mı,yapmadı mı değil de..Benimki özgüvensizlik sanırım...Adam yapacak biri değil, sürekli de ilgilenir senin eşinin yaptığı gibi..Ama benim rüyalarıma bile girer...

maşallah allah ayırmasın

Kız ben göçmenleri çok severimmm...Sana da ondan kanım kaynıyo demek ki..Yengem göçmen benim de...

Allah ayırmasın canım yaa..
biz bi de 5 sene evlenemedik...vermediler beni..Sonra baktılar evde kalacam, inat ettim ya eşimle evlenecem ya evlenmcem diye..Mecbur kaldılar vermeye...5 sene de çocuk olmadı..Nedir bu 5 lerden çektiğim...

Maşallah canım. Ne güzel allah daim etsin.

Kız ben göçmenleri çok severimmm...Sana da ondan kanım kaynıyo demek ki..Yengem göçmen benim de...

Sağol canım çok sıcak kanlı birisin sen.
Kuzum bu resmi nerden kaldırıcam öğretsene bana. beceremedim.

Ay canım ya o çok zor birşey, bizim aileler zaten tepki verecek zaman bulamadılar. Düşünmelerine fırsat vermedik ama tabi ikimizde çalışan önünde engeli olmayan insanlardık, birşey diyemediler. Zaten benim ailem hayatta karışmaz öyle şeylere. Ama k.valdem şok olmuştur eminim.

5 yılda bir yeniliyorsun kendini demekk ki . Birce konu okuyor ama bitiremez o okudukça biz sayfa çoğaltıyoruz 3 günde 200 sayfa maşallahımız var..

Maşallah canım. Ne güzel allah daim etsin.

Sağol canım çok sıcak kanlı birisin sen.
Kuzum bu resmi nerden kaldırıcam öğretsene bana. beceremedim.

mesaj düzenleme paneli yazıyo ya o mesajında, oraya gir..Gelişmiş düzen yazan yeri tıkla...
Yine eklediğin yere git,eklenti ekle yazıyordu ya hani..
Orda resminin üzerine geldiğinde mause ile,köşesinde x çıkıyo, ona bas.Siliniyor..değişiklikleri kaydet e bas.O zaman resim silinecek...

Eşim liseden arkadaşım. 94 ten beri tanışıyoruz. 6 yıl çıktık sonra evlendik. 4,5 yıl oldu.
Allah herkesi mutlu etsin.
Şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış.

Ben 18 yaşıdaydım eşimle tanıştığımda..Ailem güvenemedi bana...Deli bu,bugün evlenir,yarın boşanacam diye tutturur diye düşündüler..

eşim liseden arkadaşım. 94 ten beri tanışıyoruz. 6 yıl çıktık sonra evlendik. 4,5 yıl oldu.
şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış.

ay ne güzell. Allah kimsenin eşini ayırmasın. Bende arkadaşlarımızın vasıtası ile tanılştım 5 ay çıktık:)))))))))

Ben girdim resmi silemedim.
Şimdi tekrar düzenleme paneli çıkmıyor. 2. ye düzenleme yapamıyorum heralde.
Kalıcak galiba resim :))))))))))))

Eşim liseden arkadaşım. 94 ten beri tanışıyoruz. 6 yıl çıktık sonra evlendik. 4,5 yıl oldu.
Şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış.

Amin..
Ben de hep derim şükür ki,eşim karşıma çıkmış diyee...
Ama annemler tanışma hikayemizi bilmezler, bizi gitar kursunda tanıştık zannediyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…