fmg tam hayalimdeki gibi çıtın. senin yüzünü bu şekilde hayal etmiştim. çok hoş güzel alımlı bir hatunsun. nerelisin eşin nereli.
Kızlar, bişey dicem...
Ya hepiniz de fıstık gibisiniz..Hiç aldatılma korkusu duyuyor musunuz.
Ben kendimi hiç beğenmiyorum ve sürekli aldatılma endişesi yaşıyorum...Eşim de hayatta yapack bi insan değil,hani azıcık çapkın olsa adam, hepten kafayı sıyırcam..
Aşırı derecede kıskancım..Böyle kötü huyu olan varmı...
kızlar, bişey dicem...
Ya hepiniz de fıstık gibisiniz..hiç aldatılma korkusu duyuyor musunuz.
Ben kendimi hiç beğenmiyorum ve sürekli aldatılma endişesi yaşıyorum...eşim de hayatta yapack bi insan değil,hani azıcık çapkın olsa adam, hepten kafayı sıyırcam..
Aşırı derecede kıskancım..böyle kötü huyu olan varmı...
Benim eşim banka müfettişiydi biz evlendiğimizde, zaten bende bankacıydım. Kocacım yılın yarısında yanımda değildi, hep şehir dışında turnelerdeydi, iki aylık evliyken ayrıldık ilk, hep hasret çektik biz yaklaşık 6 sene bu böyle devam etti ama ben hiç kıskanmadın nedense, hiç aklıma kötü birşey getirmedim, birazda ben kendime çokmu güveniyordum ne bilmem. Ama benim eşim bana sevgisini çok belli eden biridir ve zaten gittiği yerden de o kadar sık arardıki bunalırdım valla. Aramızda da ne onun tarafından ne de benim tarafımdan öyle bir kıskançlık yaşanmadı. ben eşime çok güvenirim ama yaptı mı yapmadı mı diye de dedektiflik yapamam ona da karşıyım...
bu arada yeri gelmişken söylim zaten biz o kadar aşık olarak evlendikki , tanıştık iki hafta sonra evlenmeye karar verdik ve 5 ay içinde evlendik. Dayanamadık ayrı kalmaya, benim işten ayrılma sebeplerimden biride buydu zaten, turnelerde ayrılığa dayanamıyorduk, ben işten ayrılınca onunla şehir şehir gezmeye başladım..
Ben oldukça karışığım canım. Babamın baba tarafı yunanistan göçmeni. Babannem izmirin yerlisi.
Annem arnavut. Yugoslavya göçmeni.
Ama iki tarafta çok eskiden nesiller önce izmire yerleşmişler.
İşin özeti izmirliyim. Orda doğdum. 4 yaşında istanbula yerleştik.
Hayat hikayemi anlattım valla. :))))))))))))))))))
Valla hiç takmıorum bu mevzuları kuzum. Aldatan adam kendini aldatır.
Arkama bakmam.
Hiç endişe duyma kendine güven kendini beğen kuzum. bebek gibi hatunsun maşallah
maşallah allah ayırmasın
bu arada yeri gelmişken söylim zaten biz o kadar aşık olarak evlendikki , tanıştık iki hafta sonra evlenmeye karar verdik ve 5 ay içinde evlendik. dayanamadık ayrı kalmaya, benim işten ayrılma sebeplerimden biride buydu zaten, turnelerde ayrılığa dayanamıyorduk, ben işten ayrılınca onunla şehir şehir gezmeye başladım..
bu arada yeri gelmişken söylim zaten biz o kadar aşık olarak evlendikki , tanıştık iki hafta sonra evlenmeye karar verdik ve 5 ay içinde evlendik. dayanamadık ayrı kalmaya, benim işten ayrılma sebeplerimden biride buydu zaten, turnelerde ayrılığa dayanamıyorduk, ben işten ayrılınca onunla şehir şehir gezmeye başladım..
Kız ben göçmenleri çok severimmm...Sana da ondan kanım kaynıyo demek ki..Yengem göçmen benim de...
Allah ayırmasın canım yaa..
biz bi de 5 sene evlenemedik...vermediler beni..Sonra baktılar evde kalacam, inat ettim ya eşimle evlenecem ya evlenmcem diye..Mecbur kaldılar vermeye...5 sene de çocuk olmadı..Nedir bu 5 lerden çektiğim...
Maşallah canım.Ne güzel allah daim etsin.
Sağol canım çok sıcak kanlı birisin sen.
Kuzum bu resmi nerden kaldırıcam öğretsene bana. beceremedim.
Maşallah canım.Ne güzel allah daim etsin.
Sağol canım çok sıcak kanlı birisin sen.
Kuzum bu resmi nerden kaldırıcam öğretsene bana. beceremedim.
Ay canım ya o çok zor birşey, bizim aileler zaten tepki verecek zaman bulamadılar. Düşünmelerine fırsat vermedik ama tabi ikimizde çalışan önünde engeli olmayan insanlardık, birşey diyemediler.Zaten benim ailem hayatta karışmaz öyle şeylere. Ama k.valdem şok olmuştur eminim.
eşim liseden arkadaşım. 94 ten beri tanışıyoruz. 6 yıl çıktık sonra evlendik. 4,5 yıl oldu.
Allah herkesi mutlu etsin.
şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış.
5 yılda bir yeniliyorsun kendini demekk ki . Birce konu okuyor ama bitiremez o okudukça biz sayfa çoğaltıyoruz 3 günde 200 sayfa maşallahımız var..
mesaj düzenleme paneli yazıyo ya o mesajında, oraya gir..Gelişmiş düzen yazan yeri tıkla...
Yine eklediğin yere git,eklenti ekle yazıyordu ya hani..
Orda resminin üzerine geldiğinde mause ile,köşesinde x çıkıyo, ona bas.Siliniyor..değişiklikleri kaydet e bas.O zaman resim silinecek...
Ben 18 yaşıdaydım eşimle tanıştığımda..Ailem güvenemedi bana...Deli bu,bugün evlenir,yarın boşanacam diye tutturur diye düşündüler..
Eşim liseden arkadaşım. 94 ten beri tanışıyoruz. 6 yıl çıktık sonra evlendik. 4,5 yıl oldu.
Allah herkesi mutlu etsin.
Şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?