2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin..
Ben de hep derim şükür ki,eşim karşıma çıkmış diyee...
Ama annemler tanışma hikayemizi bilmezler, bizi gitar kursunda tanıştık zannediyorlar...

benim eşim abimin askerlik arkadaşı idi, biz öyle tanıştık. biraz abim bozuldu ama napalım. eşimi çok severler ama

5 yılda bir yeniliyorsun kendini demekk ki . Birce konu okuyor ama bitiremez o okudukça biz sayfa çoğaltıyoruz 3 günde 200 sayfa maşallahımız var..

günaydın herkese...

tam bitirdim geçmişi eşim geldi kurstan. çıktım o yüzden. şimdi kahvaltı hazırlıyor biraz daha takılabilirim:)

ege maşallahın var gerçekten hem çok hoşsun hem de göstermiyorsun yaşını. fmg, öyküm siz de çok hoşsunuz maşallah kuzu seni yine göremedim, hep kaçırıyorum:))
bu arada siz 32 yaşındasınız kocaman kızlarınız var. ben 30umdayım daha 1. olacak inşallah:))

Günaydın,
Benimde öyle canım 30 yaşındayım ilk bebişim. Napalım 2.yi hemen yapar arayı kapatırız :)

selam kızlar resimlerinizi görmek için geçmişe baktım ama göremedim fmg sadece seni gördüm izmirin kızları güzel olur sözü kesin doğru... nihayet kdv bitti de açabildim forumu herkes iyidir inşallah
bizde oğluşumla iyiyiz

sorma canım yükledim resmi şimdi silemiyorum

İyiyiz cnım sen nasılsın...Aşkolsun ben çok mu çrkinim kız,bende izmirliyim...
Valla kdv zamanı da açıyorum ben forumu, beyanları nasıl bağlıyorum hiç bilmiyorum ama,kesin yanlış oluyordur...

Yok çıkmıyo yine panel.
Naapalım kaldı resim :))))))))))))))))
Yiğidin malı hesabı oldu galiba. :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…