Amin..
Ben de hep derim şükür ki,eşim karşıma çıkmış diyee...
Ama annemler tanışma hikayemizi bilmezler, bizi gitar kursunda tanıştık zannediyorlar...
5 yılda bir yeniliyorsun kendini demekk ki . Birce konu okuyor ama bitiremez o okudukça biz sayfa çoğaltıyoruz 3 günde 200 sayfa maşallahımız var..
Kaldı resim aman. Niye tekrar düzenleme yaptırmıyo anlamadım.
günaydın herkese...
tam bitirdim geçmişi eşim geldi kurstan. çıktım o yüzden. şimdi kahvaltı hazırlıyor biraz daha takılabilirim:)
ege maşallahın var gerçekten hem çok hoşsun hem de göstermiyorsun yaşını. fmg, öyküm siz de çok hoşsunuz maşallahkuzu seni yine göremedim, hep kaçırıyorum:))
bu arada siz 32 yaşındasınız kocaman kızlarınız var. ben 30umdayım daha 1. olacak inşallah:))
Aslında olması lazım ama bilmiyorum ki...Ben hep o şekilde siliyorum...
Birceeeeee,sen beni görmedin mi..
Kız beni görmeyen mi kaldı ki...Sana da ekliyim dur,ama alıntı yapma olur mu sileceğim hemen resimleri..
yok canım hep ben girdiğimde sen silmiş oluyorsun, kıl payı kaçırıyorum. hemen ekle ben de çkacağım, yine kaçırmayayım.
nihayet görebildim:)) maşallahın var kız, fıstık gibisin.
fmg, ben sildikten sonra bi daha baktım, mesaj düzenleme paneli yazısı silinmiyo ya..Yine girebiliyorum mesajın içine..
Bende çıkmıyor canım.
Tekrar giriş yapsan çıkar mı acaba?
Of yaaa.
Bilmiyorum ki ya..Geçenlerde chanell de silememişti, yakamozun resmini alıntı yapmıştı...
O da diyordu mesaj düzenleme paneli çıkmıyor diye..
selam kızlar resimlerinizi görmek için geçmişe baktım ama göremedim fmg sadece seni gördüm izmirin kızları güzel olur sözü kesin doğru... nihayet kdv bitti de açabildim forumu herkes iyidir inşallah
bizde oğluşumla iyiyiz
selam kızlar resimlerinizi görmek için geçmişe baktım ama göremedim fmg sadece seni gördüm izmirin kızları güzel olur sözü kesin doğru... nihayet kdv bitti de açabildim forumu herkes iyidir inşallah
bizde oğluşumla iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?