2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bende de oluyor. şiddetli değil ama tedirgin oldum ben de.

büyümeden kaynaklanan bi gerilme deniyo genelde... ama insan tedirgin oluyo... size sorup rahatladım... bu kasılmalar karakter değiştirdiğinde, uzun ve sürekli olduğunda doktora gitmekte fayda var yazıyo bi sitede.... haberiniz olsun...

yoo iyi yapıyosun bence fazla düşünmemekle... doktorun zaten söylemiş... 3 aydır sürüyomuş ve bu süre içinde elbet kontrole gitmişsindir... Allah tamamına erdirsin canım

Evet, sizi korkutmayım ama ben 7 aylıkken erken doğum sancılarım başlamış, tesadüfen nst de çıktı ve iki ay boyunca sancıları durdurmak için bi dolu ilaç kullanmak zorunda kaldım

Boşverin herşeye evham yapmayın kızlar, Birceee seninle haftamız ve günümüz aynı,
Banada bebek takvimi yapsana bacım, yapıyorum ben bir türlü siteye indiremiyorum

http ile başlayan bölümü profilindeki çizelge yazan yere kopyalıyorsun canım. temmuz annelerine girersen başlıklar var çizelge yapımıyla ilgili dene istersen. olmazsa ben yaparım

yoo iyi yapıyosun bence fazla düşünmemekle... doktorun zaten söylemiş... 3 aydır sürüyomuş ve bu süre içinde elbet kontrole gitmişsindir... Allah tamamına erdirsin canım

Dün yanlız çok kötüydüm, dedim bu her zamanki ağrı değil, sanırım apanstim patlıyor, eşimde evde değildi, ama sanırım acılara ağrılara alıştım yada fazla pozitifim

hepinize iyi akşamlar kızlar görüşürüüüzzz.. kendinize ve bebeişinize ii bakın baybay

kızlar benim belim çok ağrıyor dün akşamdan beri kopuyor resmen...
akşam eşimin cafesine gittim işleri yoğundu mutfağa yardım ettim biraz ayaktaydım 3saat kadar we cereyanda kaldım sanırım, boğazlarımda şişmiş yutkunamıyorum.. bel ağrımda çok war hiç iyideğilim

arkadaşlar merhaba, saç kestirmenin ne sakıncası olabilir ki? benim doktorum yalnızca boyanmaması gerektiğini söyledi, kesme ne alaka anlayamadım...
batıl inanç canım saç kesmek günahmış.. ben 2 kez kestrdim cerene hamileyken..
Canım kocam ve ben kızlar :)
maşallah size..
türk sanat müziğimi söyliycekmiş yoksa .ben bayılırım.benim yerimede dinle
türkü gecesi yaptı cnm.. keşke gitmeseydim çok yoruldum çokkk

yaa ne guzel keskee bızde bulussaaakkkk 2011 hazıran anneleriiiiiiiiiiiiii

cok ıstda oturan varmıkı azda olsa ben gelırım kızlarrr.

bende gelirim yani inşallah yani çok isterim
e bizde buluşalım bak nerseyse 10 kişiyiz istanbullular:) yılbaşından sonra düzenleriz inşallah hawaların kar kıyamet olmadığı bi zamn
Yok canım okmeydanında oturuyordum bekarken. Evlenince yenibosnaya taşındım.
bizde okm da oturyoduk nersinde oturuyodunuz? biz şark kahwesinin aşağısında yolağzı..

geçmiş olsun canım. çok yormuşsun kendini. şimdi dinlen artık, hiçbir iş yapma geçene kadar

geçmiş olsun canım dikkat et bogazlarınada ya limonlu tuzlu suyla gargara yap o çokiyi geliyor yada turşu suyu iç limonlu su daha iyi inşallah geçer yat dinlen

selda gelmiş:)) nasıldı bebiş, öğrendin mi cinsiyetini? kuzu sizin için işe gitmiş bugün, diğer kızlar da beklediler.

selam canim..iyi aksamlar...
benimde cok nazli bir oglum olcakmis canim...
tam yarim saat ugrasti artik karnim agridi..
kordon bacak arasinda bir turlu cikmiyoo..
cok kiymetli israrla gostermiyor dedi..
ugrasti ugrasti..ahh kordon cikti bi cikinti gordum gibi dedi..
yuzde yuz diyemem ama erkek gibi dedi..
artik bir dahaki kontrolde netlesir dedi..
163 gr olmus masallah..
sadece 1 kilo almisim..

selda gelmiş:)) nasıldı bebiş, öğrendin mi cinsiyetini? kuzu sizin için işe gitmiş bugün, diğer kızlar da beklediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…