bugün bende de oluyor. şiddetli değil ama tedirgin oldum ben de.
bugün bende de oluyor. şiddetli değil ama tedirgin oldum ben de.
Bende 3 aydır vardı, geçen yıl geçirdiğim bir ameliyattan dolayı organlarda yapışıklık olabileceğini, ultrosonda ve gebelik kesesinde herhangi bir anormal durum görmediğini söyledi dr um, bu yüzden kimseye sormadım, ama fazla uzun süreli ağrı ve kasılmanın doğum olayını ve düşük olayını tetiklediğini biliyorum. Biraz fazlamı soğukkanlıyım ne
büyümeden kaynaklanan bi gerilme deniyo genelde... ama insan tedirgin oluyo... size sorup rahatladım... bu kasılmalar karakter değiştirdiğinde, uzun ve sürekli olduğunda doktora gitmekte fayda var yazıyo bi sitede.... haberiniz olsun...
Boşverin herşeye evham yapmayın kızlar, Birceee seninle haftamız ve günümüz aynı,
Banada bebek takvimi yapsana bacım, yapıyorum ben bir türlü siteye indiremiyorum
yoo iyi yapıyosun bence fazla düşünmemekle... doktorun zaten söylemiş... 3 aydır sürüyomuş ve bu süre içinde elbet kontrole gitmişsindir... Allah tamamına erdirsin canım
Dün yanlız çok kötüydüm, dedim bu her zamanki ağrı değil, sanırım apanstim patlıyor, eşimde evde değildi, ama sanırım acılara ağrılara alıştım yada fazla pozitifim
http ile başlayan bölümü profilindeki çizelge yazan yere kopyalıyorsun canım. temmuz annelerine girersen başlıklar var çizelge yapımıyla ilgili dene istersen. olmazsa ben yaparım
Defalarca yaptım canım, ama çizelge yazan yer lilypie i kabul etmiyor.
hepinize iyi akşamlar kızlar görüşürüüüzzz.. kendinize ve bebeişinize ii bakın baybay
sana da iyi akşamlar canım. kendini de bebişimizi de üzme sakın...
batıl inanç canım saç kesmek günahmış.. ben 2 kez kestrdim cerene hamileyken..arkadaşlar merhaba, saç kestirmenin ne sakıncası olabilir ki? benim doktorum yalnızca boyanmaması gerektiğini söyledi, kesme ne alaka anlayamadım...
maşallah size..Canım kocam ve ben kızlar :)
türkü gecesi yaptı cnm.. keşke gitmeseydim çok yoruldum çokkktürk sanat müziğimi söyliycekmiş yoksa .ben bayılırım.benim yerimede dinle
evet aynı şehirdeymişiz gibi geliyor böyle herşeyi konuşunca her birimiz bi yerdeyiz halbuki, olsun gönüller bir
oh gez vallabiz buluşamıyoruz bari siz buluşun iyi denk gelmiş istanbuldaki arkadaşların çok olması
yaa ne guzel keskee bızde bulussaaakkkk 2011 hazıran anneleriiiiiiiiiiiiii
cok ıstda oturan varmıkı azda olsa ben gelırım kızlarrr.
e bizde buluşalım bak nerseyse 10 kişiyiz istanbullular:) yılbaşından sonra düzenleriz inşallah hawaların kar kıyamet olmadığı bi zamnbende gelirim yani inşallah yani çok isterim
bizde okm da oturyoduk nersinde oturuyodunuz? biz şark kahwesinin aşağısında yolağzı..Yok canım okmeydanında oturuyordum bekarken. Evlenince yenibosnaya taşındım.
kızlar benim belim çok ağrıyor dün akşamdan beri kopuyor resmen...
akşam eşimin cafesine gittim işleri yoğundu mutfağa yardım ettim biraz ayaktaydım 3saat kadar we cereyanda kaldım sanırım, boğazlarımda şişmiş yutkunamıyorum.. bel ağrımda çok war hiç iyideğilim
kızlar benim belim çok ağrıyor dün akşamdan beri kopuyor resmen...
akşam eşimin cafesine gittim işleri yoğundu mutfağa yardım ettim biraz ayaktaydım 3saat kadar we cereyanda kaldım sanırım, boğazlarımda şişmiş yutkunamıyorum.. bel ağrımda çok war hiç iyideğilim
selda gelmiş:)) nasıldı bebiş, öğrendin mi cinsiyetini? kuzu sizin için işe gitmiş bugün, diğer kızlar da beklediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?