2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oy maşallah kuzucuğa. çok terbiyeli olacak demek ki:)) sen de çok iyi gidiyorsun kiloda ne güzel

hayırlı olsun canım.Allah gönline göre versin

valla oyle canim..
bir tek tutmayan benim oldu sanirim..
cin de rus ta yorumcu da hep kiz gozukuyordu benim..ruyamda da hep erkek gordum kiz olcak dediler..ama hicmi hic tutmamis oldu..hersey kismet..

hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da... başka tutmayanlar da var topikte.

hosgeldın seda onurcum..
sağlıklı olsunlarda en onmlısı o ama sanırım sen kız ıstıyordun
yaaa bgnlerde doktora gıdenlerden hepsı erkek kesın banada p.tesı erkek dıcek
artık kıza umıtlerm ııcene azaldııı

ya hıc kılo almamıssın ne guzelll.........
valla bende gecen haftaya kadar 1 kılo almıstım ama bu hafta esımle evdeyız sureklı yeme halındeyız tartıya cıkmaya korkuyorumm

evet canim esimde bende kiz bebek seviyoruz dogrusu..
ama insan hamileyken cinsiyeti degil sagligini on planda tutuyormus..
hersey kismet..

valla her cocuk kardesıyle daha dogumdan bıle farklıı olabılıor bakk aynı bunya ama..

evet. oğlumun hamileliğinde ne bulantı ne baş dönmesi aşerme bile yoktu.çok rahattı. bunda ne ararsan var.ilk 3 ay çok zor geçti. çok farklıydı. birazda ondan kız zannettim ya bu bebeğimierkekmiş ama hayırlısı olsun diyorum artık

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmm

oglum olucakmıs :))))))

12 cm olmus benim bizdik 100 gr da agirligi işte

:)
selda gelmedi mi daha
hadi gözün aydın canım yawaş yawaş kız erkek durumu eşitleniyo..
ya kızlar çın takvımıne gore tutmayan varmıı
ben warım kız çıkıyr ama erkekmiş..
mınoset kullanan varmı
cok basım agrıyor esım zararlı dıe ıcme dıyooo
bn diş ağrım döneminde günde 3tane içtiğim oldu, emziren annelerde de gebelerde de parol yada minoset kullanılmasında sakınca yok..

hep böle yapıorlar her sevincimi kursagımda bıraktılar ablama söledim oda böle karşıladı kendi ailemden hiç kimse sevinmicek mi yaa ben naptım sanki yaa
cnm eşini istemediler ewlendim ama şuan mutlusun we olan oldu.. neden boşanasın ki allah korusun! neden bu kadar tersler hala..
zamnla kabullenirler canım üzülme sen bebişine yansır
rahim büyüyor we bebiş baskı yapıyor normal durumlar canım..
geçmiş olsun canım. çok yormuşsun kendini. şimdi dinlen artık, hiçbir iş yapma geçene kadar
sorma ya dökülüyorum hemen uzanacağımdükkandaydımşimdiye kadr mecbur, bide buluşma yaptıkya 2010mart anneleryle daha yeni dinleneceğim..
geçmiş olsun canım dikkat et bogazlarınada ya limonlu tuzlu suyla gargara yap o çokiyi geliyor yada turşu suyu iç limonlu su daha iyi inşallah geçer yat dinlen
tuzlusuyla gargara iyi geliyormu bademciklere... yok midembulanır limonlu açık çayiçeyim eniyisi:2:
16+3 hala emin değilmiydi.. hayırlısı olsun canım bizde 2top bi çıkıntı göründü testisler we ortada pipi.. senle aynı haftadayız biz
valla oyle canim..
bir tek tutmayan benim oldu sanirim..
cin de rus ta yorumcu da hep kiz gozukuyordu benim..ruyamda da hep erkek gordum kiz olcak dediler..ama hicmi hic tutmamis oldu..hersey kismet..
bnmde tutmadı canım zaten o takwimden çinlilerin bile haberi yok:))) rus takwimi kzıımda tutmadı bunda tuttu..
ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım ve ilk 3 ay hiç kilo almamıştım.bu çok farklı gidiyor
ben 22 kilo almıştım amaher gören ne kadaraz almışsın diodu 52kiloydum hamilelkten önce sonrasında 74:)))))

ben artık o belirtilere hiç inanmıyorum belkı coğunlukta dogrudur amaa tutmayanlarda cok oluyorr
her hamilelik değişik reaksiyon gösteriyor cinsiyetle hiiiç ilgisi yok.. sude mesela 4 hamileliğinde de farklı şeyleraşermiş farklı olmuş kiminde hasta kiminde iyi we 4üde kız..

kızda bulantı olur erkekte olmaz derler..
benim tam tersi kızımda hiç olmadı bunda ilk 3 ay hep oldu..

merhabalar kızlarr
1 gun gırmedım neler olmus neler resımler eklenmıs faceler yazılmıs:))
nereye ekledınız profıle mı bende ekleyeyım
seldaonur dun aktıfbankın ordan gectım senı andım nasılsın?

slm canim..aaaaa gorusuruz bi gun kismetse :)
bugun doktorum vardi benim..
nazli bi oglum olcakmis..yarim saat ugrasti kordon bacak arasindaydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…