selam canim..iyi aksamlar...
benimde cok nazli bir oglum olcakmis canim...
tam yarim saat ugrasti artik karnim agridi..
kordon bacak arasinda bir turlu cikmiyoo..
cok kiymetli israrla gostermiyor dedi..
ugrasti ugrasti..ahh kordon cikti bi cikinti gordum gibi dedi..
yuzde yuz diyemem ama erkek gibi dedi..
artik bir dahaki kontrolde netlesir dedi..
163 gr olmus masallah..
sadece 1 kilo almisim..
selam canim..iyi aksamlar...
163 gr olmus masallah..
sadece 1 kilo almisim..
oy maşallah kuzucuğa. çok terbiyeli olacak demek ki:)) sen de çok iyi gidiyorsun kiloda ne güzel
valla oyle canim..
bir tek tutmayan benim oldu sanirim..
cin de rus ta yorumcu da hep kiz gozukuyordu benim..ruyamda da hep erkek gordum kiz olcak dediler..ama hicmi hic tutmamis oldu..hersey kismet..
ya hıc kılo almamıssın ne guzelll.........
valla bende gecen haftaya kadar 1 kılo almıstım ama bu hafta esımle evdeyız sureklı yeme halındeyız tartıya cıkmaya korkuyorumm
hosgeldın seda onurcum..
sağlıklı olsunlarda en onmlısı o ama sanırım sen kız ıstıyordun
yaaa bgnlerde doktora gıdenlerden hepsı erkek kesın banada p.tesı erkek dıcek
artık kıza umıtlerm ııcene azaldııı
evet canim esimde bende kiz bebek seviyoruz dogrusu..
ama insan hamileyken cinsiyeti degil sagligini on planda tutuyormus..
hersey kismet..
bizde esimle kız bebek hastasıyız ama sağlık olsun..............evet canim esimde bende kiz bebek seviyoruz dogrusu..
ama insan hamileyken cinsiyeti degil sagligini on planda tutuyormus..
hersey kismet..
ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım ve ilk 3 ay hiç kilo almamıştım.bu çok farklı gidiyor
valla her cocuk kardesıyle daha dogumdan bıle farklıı olabılıor bakk aynı bunya ama..
hadi gözün aydın canım yawaş yawaş kız erkek durumu eşitleniyo..kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmm
oglum olucakmıs :))))))
12 cm olmus benim bizdik 100 gr da agirligi işte
:)
selda gelmedi mi daha
ben warım kız çıkıyr ama erkekmiş..ya kızlar çın takvımıne gore tutmayan varmıı
bn diş ağrım döneminde günde 3tane içtiğim oldu, emziren annelerde de gebelerde de parol yada minoset kullanılmasında sakınca yok..mınoset kullanan varmı
cok basım agrıyor esım zararlı dıe ıcme dıyooo
öncesinde atıştık zaten hani demiştim ya babam aradı beni diye niye aramıyorsun diye fırça çekti ben o konuşmada uykulu idim anneme slm dedim kapattık yanında abimde varmış niye abime slm dememişim annemde abime demiş ki oğlum boşver o iyice kafayı yedi zaten diye bende kızdım kafayıyedim ben iyice dedim delirdim geri zekalı oldum demni dedim öle işde kafayı yedi demiş ya bana
cnm eşini istemediler ewlendim ama şuan mutlusun we olan oldu.. neden boşanasın ki allah korusun! neden bu kadar tersler hala..hep böle yapıorlar her sevincimi kursagımda bıraktılar ablama söledim oda böle karşıladı kendi ailemden hiç kimse sevinmicek mi yaa ben naptım sanki yaa
rahim büyüyor we bebiş baskı yapıyor normal durumlar canım..kızlar bişi sorcam ben 17 haftalık hamileyim... karın ve kasık bölgemde ufak ufak ağrı gibi kasılma gibi bişiler oluyo... perşembe 3lü taramaya gittik... gayet o da ben de sağlıklıyız... sizde de var mı böyle bişiler?
sorma ya dökülüyorum hemen uzanacağımdükkandaydımşimdiye kadr mecbur, bide buluşma yaptıkya 2010mart anneleryle daha yeni dinleneceğim..geçmiş olsun canım. çok yormuşsun kendini. şimdi dinlen artık, hiçbir iş yapma geçene kadar
tuzlusuyla gargara iyi geliyormu bademciklere... yok midembulanır limonlu açık çayiçeyim eniyisi:2:geçmiş olsun canım dikkat et bogazlarınada ya limonlu tuzlu suyla gargara yap o çokiyi geliyor yada turşu suyu iç limonlu su daha iyi inşallah geçer yat dinlen
16+3 hala emin değilmiydi.. hayırlısı olsun canım bizde 2top bi çıkıntı göründü testisler we ortada pipi.. senle aynı haftadayız bizselam canim..iyi aksamlar...
163 gr olmus masallah..
sadece 1 kilo almisim..
bnmde tutmadı canım zaten o takwimden çinlilerin bile haberi yok:))) rus takwimi kzıımda tutmadı bunda tuttu..valla oyle canim..
bir tek tutmayan benim oldu sanirim..
cin de rus ta yorumcu da hep kiz gozukuyordu benim..ruyamda da hep erkek gordum kiz olcak dediler..ama hicmi hic tutmamis oldu..hersey kismet..
ben 22 kilo almıştım amaher gören ne kadaraz almışsın diodu 52kiloydum hamilelkten önce sonrasında 74:)))))ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım ve ilk 3 ay hiç kilo almamıştım.bu çok farklı gidiyor
her hamilelik değişik reaksiyon gösteriyor cinsiyetle hiiiç ilgisi yok.. sude mesela 4 hamileliğinde de farklı şeyleraşermiş farklı olmuş kiminde hasta kiminde iyi we 4üde kız..ben artık o belirtilere hiç inanmıyorum belkı coğunlukta dogrudur amaa tutmayanlarda cok oluyorr
merhabalar kızlarr
1 gun gırmedım neler olmus neler resımler eklenmıs faceler yazılmıs:))
nereye ekledınız profıle mı bende ekleyeyım
seldaonur dun aktıfbankın ordan gectım senı andım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?