- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
herkese mutlu we huzurlu akşamlar...
slm canim..aaaaa gorusuruz bi gun kismetse :)
bugun doktorum vardi benim..
nazli bi oglum olcakmis..yarim saat ugrasti kordon bacak arasindaydi..
herkese mutlu we huzurlu akşamlar...
zinkerbelin de oğlu olacakmış yakamoz. fmg.nin kız. o zaten dün söylemişti.
ayyy ne güzelll maşallah hep böyle güzel haberler duyalım bi ben kaldım öğrenemeyen yahaftaya öğrenirim inşallah bende tercihlerle uğraşıyorum bende hep kötü okullar açılmış ya çoğu köy okulu türkiyenin neresi olursa olsun atanmak istiyorum şıkkını işaretliyimmi emin değilim çok kararsızım ( işaretlemezsem atanamazsam üzülürüm işaretlersemde biraz araştırdım suyunun olmadıgı telefonun çekmediği 10 15 evden oluşan okulun kullanılır durumda bile olmadıgı köyler var onlardan biri gelirse diye korkuyorum :18: işaretliycem galiba şansıma kalmış artık napim en kötüsü olsa bile 1 sene çekecem sonra eş durumundan başka bir yere aldırırım zaten en azından devlet olacak off dua edin kızlar :26:
ayyy ne güzelll maşallah hep böyle güzel haberler duyalım bi ben kaldım öğrenemeyen yahaftaya öğrenirim inşallah bende tercihlerle uğraşıyorum bende hep kötü okullar açılmış ya çoğu köy okulu türkiyenin neresi olursa olsun atanmak istiyorum şıkkını işaretliyimmi emin değilim çok kararsızım ( işaretlemezsem atanamazsam üzülürüm işaretlersemde biraz araştırdım suyunun olmadıgı telefonun çekmediği 10 15 evden oluşan okulun kullanılır durumda bile olmadıgı köyler var onlardan biri gelirse diye korkuyorum :18: işaretliycem galiba şansıma kalmış artık napim en kötüsü olsa bile 1 sene çekecem sonra eş durumundan başka bir yere aldırırım zaten en azından devlet olacak off dua edin kızlar :26:
selam kızlar meryem ikinci oğluş geliyomuş ne güzel :)) bende cuma gidecem söylemezse başka doktora giderim, 15 artı 1 olacak 16dan gün almış oluyor kesin bişy söyler heralde artık 16. haftada 15. haftanın sonlarına doğru 100 de 100 kesinleşiyor yazıyor nette Allah herkesin gönlüne göre versin başka haber varmıydı bugün diğer kızlardan geçmişi okuyamadım pek
canım van merkezde açılan okullardan sadece ikisi merkezde gerisi merkeze bağlı köy okulu onlarıda netten araştırdım yakın olup gidiş geliş yapılabilecek olan köy okullarınıd yazacam ama burda açılan okul sayısı az, gerisine mecburen başka doğu şehirlerinide yazacam ki gelme ihtimali olsun güzel bi yer gelmeyecegi kesin açılan yerler kötü çünkü burası gelsin başka bişey istemiyorum dediğin gibi düzeni tekrar bozmak çok zor olacak yoksaüff ya, sıkıcı bir dönemdesin. okulları ara çok kötü yerler çıkabiliyor. bir de en kötü okulda bile ana sınıfı var artık. van'da var mı yazabileceğin yer? inşallah gönlüne göre olur, düzenin bozulmaz...
canım devlet her zaman özelden iyidir diye yazacam heryeri önce bulundugum şehri yazacam tabi, artık şok etkisi yaratacak bi yer gelmesin diye dua ediyorum ( Türkiyenin neresi olursa olsun gitmek istiyorum tercihinden kötü yerler geliyor genelde )canım zor bir karar ama ne istediğini iyi düşün ona göre karar ver.Allah gönline göre versin .
bu meryem eğer bensem teşekkür ederim canım.16 haftada iyi bir doktorsa kesin söyliyor merak etme
kızlar benim doğum tarihi 7 haziran gözüküyor.ama oğlum 2 hafta önce doğmuştu.buda öyle olursa ben mayıs annesi olucam.ama ben sizin yanınızda kalmayı isterim
kızlar benim doğum tarihi 7 haziran gözüküyor.ama oğlum 2 hafta önce doğmuştu.buda öyle olursa ben mayıs annesi olucam.ama ben sizin yanınızda kalmayı isterim
canım van merkezde açılan okullardan sadece ikisi merkezde gerisi merkeze bağlı köy okulu onlarıda netten araştırdım yakın olup gidiş geliş yapılabilecek olan köy okullarınıd yazacam ama burda açılan okul sayısı az, gerisine mecburen başka doğu şehirlerinide yazacam ki gelme ihtimali olsun güzel bi yer gelmeyecegi kesin açılan yerler kötü çünkü burası gelsin başka bişey istemiyorum dediğin gibi düzeni tekrar bozmak çok zor olacak yoksaartık en kötü köylerde bile açıldı anaokulu okulda müdür hariç tek öğretmen olan arkadaşlarım var zormuş bu süreç yazsan olmuyor yazmasan sonradan atanabilirdim yazsaydım diye aklım kalacak şansıma kalmış artık ya :26: 26. tercihe kalmasında kötü bi şehirde gelse şartlarını bilerek yazdıgım bi yer olacak en azından ... :26:
canım devlet her zaman özelden iyidir diye yazacam heryeri önce bulundugum şehri yazacam tabi, artık şok etkisi yaratacak bi yer gelmesin diye dua ediyorum ( Türkiyenin neresi olursa olsun gitmek istiyorum tercihinden kötü yerler geliyor genelde )
sensin canım kısaltarak söyledim :)) cuma gidecem söylemezse başka bi doktora görünürüm artık yeterince bekledim söylesin yani dimi
burda kal zaten:)) bence çok kişi mayısta doğum yapacak bizim topikte.
bence de benimde 9 haziran gözüküyor ama kesin sezeryan olacağı için mayıs sonu da olabilir. Çoğumuz bu şekilde, genelde zaten 38. haftada gelen bebekte çok oluyor.
Allah yardımcın olsun yakamoz. inşallah ilk tercihlerin gelir. bir de vizonteledeki gibi öğretmen atanıyor ama ortada sınıf olmuyor bazen. benim eski çalıştığım köye ana sınıfı öğretmeni vermişlerdi ama ana sınıfı yoktu. kız kendi oluşturmuştu. traji komik:) gerçi 5 yıl önceydi bu şimdi daha fazla yatırım yapıldı ana sınıflarına. en kötü 1 yıl zorluk çekeceksin dediğin gibi, sonra eş durumundan gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?