bence de benimde 9 haziran gözüküyor ama kesin sezeryan olacağı için mayıs sonu da olabilir. Çoğumuz bu şekilde, genelde zaten 38. haftada gelen bebekte çok oluyor.
ay kabus gibi :)) inşallah öyle bi durumla karşılaşmambebeğin şansına belki iyi bi yer gelir diye umut ediyorum ama hayırlısı artık bende bilmiyorum hiç gelmeyedebilir biraz puan biraz şans işi 31 aralıkta sonuçlanıyor umarım güzel haberler veririm size
bence de benimde 9 haziran gözüküyor ama kesin sezeryan olacağı için mayıs sonu da olabilir. Çoğumuz bu şekilde, genelde zaten 38. haftada gelen bebekte çok oluyor.
ay kabus gibi :)) inşallah öyle bi durumla karşılaşmambebeğin şansına belki iyi bi yer gelir diye umut ediyorum ama hayırlısı artık bende bilmiyorum hiç gelmeyedebilir biraz puan biraz şans işi 31 aralıkta sonuçlanıyor umarım güzel haberler veririm size
benim plesenta aşağıda, eğer yukarı çıkmazsa erken doğuma hazırlıklı olacam sanırım ( Allah korusun ) yada miyadını doldursada sezeryan olacak normale dönerse epidural normal düşünüyorum ...
evet Allah tan o var izin kullanabilecem en azından, çabuk geçecekinşallah canım. bebek için de izin alacaksın zaten. yarısı öyle geçer. bak bitti bile:))
iyi düşün iyi olsun canım.her şey olacağına varır.inşallah istediğin gibi olacak
kızlar göbüşler ne alemde bende göbek denemez ama hafif gaz varmış gibi bişeyeskisi gibi tamamen dümdüz değil, en azından elimi koydugumda içerde top gibi bişey oldugu hissediliyor henüz görüntüde belirgin bir değişiklik yok ama
kızlar göbüşler ne alemde bende göbek denemez ama hafif gaz varmış gibi bişeyeskisi gibi tamamen dümdüz değil, en azından elimi koydugumda içerde top gibi bişey oldugu hissediliyor henüz görüntüde belirgin bir değişiklik yok ama
İnşallah hayırlısı olur canım, 32-34 haftadan sonra sorun kalmaz zaten merak etme normalde olsa, ama belli olmaz belki düzelir ozamana kadar.
oo maşallah şimdiden hamile oldugun belli oluyodur ne güzelvalla benim kocaman oldu bile. Benim yapım öyle ama çok çabuk karnım çıkıyor ve zaten çok kocaman bir karnım oluyor doğuma kadar, doktorum bile hayret ederdi karnımın büyüklüğüne...
benimde son birkaçgündür çıktı biraz:79:sabahları az bir karnım oluyor.akşama doğru şişiyor.bi ilginç yani
doktor rahim büyüdükçe yukarı çıkar merak etme dedi ama çıkmazsa diye ihtimalleri düşünüyorum inşallah 38. den önce doğmaz hem bebek için tehlikeli hemde küveze alınıyor o zaman dokunamıyosun bile bebeğine, düzelir heralde ya sezeryan olmak istemiyorum herkes normalden korkar ben sezeryenden korkuyorum
doktor rahim büyüdükçe yukarı çıkar merak etme dedi ama çıkmazsa diye ihtimalleri düşünüyorum inşallah 38. den önce doğmaz hem bebek için tehlikeli hemde küveze alınıyor o zaman dokunamıyosun bile bebeğine, düzelir heralde ya sezeryan olmak istemiyorum herkes normalden korkar ben sezeryenden korkuyorum
oo maşallah şimdiden hamile oldugun belli oluyodur ne güzel
benimde akşam az bişy göbüş oluyor sanki ama yemek su bi sürü sıvı alıyoruz ya ondandır sanırım ertesi sabah yine bişy olmuyor çünkü :))
oo maşallah şimdiden hamile oldugun belli oluyodur ne güzel
benimde akşam az bişy göbüş oluyor sanki ama yemek su bi sürü sıvı alıyoruz ya ondandır sanırım ertesi sabah yine bişy olmuyor çünkü :))
iyi geceler kızlar...
iyi geceler. tatlı rüyalar
haydi allah rahatlık versin kızlar ben çıkıyorum.sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?