2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence de benimde 9 haziran gözüküyor ama kesin sezeryan olacağı için mayıs sonu da olabilir. Çoğumuz bu şekilde, genelde zaten 38. haftada gelen bebekte çok oluyor.

evet, benim yeğenime de şubat sonu, mart başı diyordu doktor. şubatın ortasında doğdu:) sezaryanda genelde 38. haftada alıyorlar.

iyi düşün iyi olsun canım.her şey olacağına varır.inşallah istediğin gibi olacak

bence de benimde 9 haziran gözüküyor ama kesin sezeryan olacağı için mayıs sonu da olabilir. Çoğumuz bu şekilde, genelde zaten 38. haftada gelen bebekte çok oluyor.

benim plesenta aşağıda, eğer yukarı çıkmazsa erken doğuma hazırlıklı olacam sanırım ( Allah korusun ) yada miyadını doldursada sezeryan olacak normale dönerse epidural normal düşünüyorum ...

inşallah canım. bebek için de izin alacaksın zaten. yarısı öyle geçer. bak bitti bile:))

kızlar göbüşler ne alemde bende göbek denemez ama hafif gaz varmış gibi bişey eskisi gibi tamamen dümdüz değil, en azından elimi koydugumda içerde top gibi bişey oldugu hissediliyor henüz görüntüde belirgin bir değişiklik yok ama

benim plesenta aşağıda, eğer yukarı çıkmazsa erken doğuma hazırlıklı olacam sanırım ( Allah korusun ) yada miyadını doldursada sezeryan olacak normale dönerse epidural normal düşünüyorum ...

İnşallah hayırlısı olur canım, 32-34 haftadan sonra sorun kalmaz zaten merak etme normalde olsa, ama belli olmaz belki düzelir ozamana kadar.

valla benim kocaman oldu bile. Benim yapım öyle ama çok çabuk karnım çıkıyor ve zaten çok kocaman bir karnım oluyor doğuma kadar, doktorum bile hayret ederdi karnımın büyüklüğüne...

benimde son birkaçgündür çıktı biraz:79:sabahları az bir karnım oluyor.akşama doğru şişiyor.bi ilginç yani

benimde son birkaçgündür çıktı biraz:79:sabahları az bir karnım oluyor.akşama doğru şişiyor.bi ilginç yani

İnşallah hayırlısı olur canım, 32-34 haftadan sonra sorun kalmaz zaten merak etme normalde olsa, ama belli olmaz belki düzelir ozamana kadar.

doktor rahim büyüdükçe yukarı çıkar merak etme dedi ama çıkmazsa diye ihtimalleri düşünüyorum inşallah 38. den önce doğmaz hem bebek için tehlikeli hemde küveze alınıyor o zaman dokunamıyosun bile bebeğine, düzelir heralde ya sezeryan olmak istemiyorum herkes normalden korkar ben sezeryenden korkuyorum

valla benim kocaman oldu bile. Benim yapım öyle ama çok çabuk karnım çıkıyor ve zaten çok kocaman bir karnım oluyor doğuma kadar, doktorum bile hayret ederdi karnımın büyüklüğüne...
oo maşallah şimdiden hamile oldugun belli oluyodur ne güzel

benimde akşam az bişy göbüş oluyor sanki ama yemek su bi sürü sıvı alıyoruz ya ondandır sanırım ertesi sabah yine bişy olmuyor çünkü :))

İlk hamilelikte bende sezeryandan korkuyordum, hep normal istedim ama olmadı, kısmet işte. Ama korkulacak birşey değil sezeryan çok rahattı benimkisi de yinede adı ameliyat işte, ikincide bile korkuyorum hala.

yok ya o bebğin kilosuyla alakalı, 33 -34 te doğup küvöze konması gerekmeyen bebekler çok. Zaten öyle erken doğum riski olursa hemen bebeğin ciğerleri gelişsin diye ilaç falan veriyorlar. Yani tabi inşallah bütün bunlara gerek kalmazda,yani erken bile olsa tıp çok gelişti sonuçta bişeycik olmaz bence.

kalçaların genişliyor olmasın? benim öyle oluyorda. hatta kalçalarımda çatlamalar olmuştu.ya da iç karnın geniştir.eninde sonunda çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…