- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ilk olunca korkuyor bide insan ne yaşayacağımızı bilmiyoruz birazda ondan :)) siz tecrübelisiniz yine bizdenİlk hamilelikte bende sezeryandan korkuyordum, hep normal istedim ama olmadı, kısmet işte. Ama korkulacak birşey değil sezeryan çok rahattı benimkisi de yinede adı ameliyat işte, ikincide bile korkuyorum hala.
hıı iyi o zaman bak onu bilmiyodum erken doğsa bile sorun olmaz o zaman :) çok erken doğmazsa tabi ( inşallah )yok ya o bebğin kilosuyla alakalı, 33 -34 te doğup küvöze konması gerekmeyen bebekler çok. Zaten öyle erken doğum riski olursa hemen bebeğin ciğerleri gelişsin diye ilaç falan veriyorlar. Yani tabi inşallah bütün bunlara gerek kalmazda,yani erken bile olsa tıp çok gelişti sonuçta bişeycik olmaz bence.
yok kız hala kiloda bi değişme yok benim çok şükür :)) kalça bel hala aynı genişlemesin zaten yakalçaların genişliyor olmasın? benim öyle oluyorda. hatta kalçalarımda çatlamalar olmuştu.ya da iç karnın geniştir.eninde sonunda çıkacak
dimi nasılsa eninde sonunda çıkacak :))bence o kadar erken belli olmasına da gerek yok
iyi geceler kızlar...
evet. oğlumun hamileliğinde ne bulantı ne baş dönmesi aşerme bile yoktu.çok rahattı. bunda ne ararsan var.ilk 3 ay çok zor geçti. çok farklıydı. birazda ondan kız zannettim ya bu bebeğimierkekmiş ama hayırlısı olsun diyorum artık
mrb arkadaşlar bende şuan 14+6 hamileyim aranızda dörtlü testi yaptıran var mı?15 ile 18 haftalar arasında yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.birde ilaç olarak elecit ve santafor kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?????
mrb. benim doktorum 3lüyü de 4lüyü de önermedi. ben yaptırmayacağım. ilaç olarak da gyno ferro sanal kullanıyorum.
canım neden önermedi doktorun testleri?
slm kizlarr ya konu acmadan bir sorim dedim varmi diye bizde gobek resimlerimizi cekip koyalimmi guzel olur ilk ben cekip koyarimveya varmi haziran anneleri konusu
Kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz,
topik bomboş kalmış, yanlız kaldım buralarda
boğazım çok ağrıyor, dudağımın içide yara, bununla ikinci kez ağır bir grip geçiriyorum hamileyken.
Uçuk çıkmıştı tam 15 gündür azalıp azalıp tekrardan çıkıyor,
varmı benim gibi olan??
bnm kızımda 6marttı tahmini d.t. ama kızım 24şubatta geldi.. ben tabiiki mart annelerindeyim..kızlar benim doğum tarihi 7 haziran gözüküyor.ama oğlum 2 hafta önce doğmuştu.buda öyle olursa ben mayıs annesi olucam.ama ben sizin yanınızda kalmayı isterim
ilk doğumu normal yapmışsın ikinciyi hiç düşünme daha kolay olur emin ol.. benimde normal doğum bunuda normal doğuracağımbenim ilk doğum normal. bunu sezeryan mı olsam diye düşünüyorum:44::44::44:
ilk hamileliğin kaçıncı haftada sonlandı cnm? geçmiydi ki?benimde önceki gebeliğimde ( düşük olan) hamile oldugumu bile hissetmedim ne bulantı ne kusma ne halsizlik ne başka bişy bunda az çok biliyosunuz 6. haftaya girer girmez başladı 13. hafta bitene kadar öldüm resmen günde 10 15 kere kustuğumu günlerce boğazıma sudan başka bişy girmediğini biliyorum halsizlikten ayakta duracak halim yoktu reklamlardan bile midem bulanıyodu, çok şükür hepsi geçti sadece açken ve koku duydugumda nadiren bulantı oluyor şimdi ama hafif ...Her hamilelik bi farklı oluyor demekki
bnde çektrdim 2 hafta önce, kurtuldum yawww yoksa kesin ileriki aylarda bir gece yine hoplatacaktı beni:18:günaydın kızlar.çook kötüyüm önceki akşam diş çektirdim.20 lik miş.ne ara çıktı ne ara çürüdü bilmiyorum.doktor çok uğraştı.ruhumu teslim ediyodum az kalsın.yüzüm gözüm çizik içinde.diş o kadar arkada çıkmış ki zor gördü de çekti.ilk 3 ay ile son 3 ay diş tedavisi yapılamıyomuş.bundan on gün öncede antibiyotik kullandım.doktoruma sordum uygun antibiyotiği verdi.sizinde aklınızda olsun hep derler ya hamileyken diş tedavisi yapılmaz diye yapılıyomuş ben de bilmiyordum.ama şu an çok kötüyüm çenemi açamıyorum.iki gündür aç geziyorum.sadece çorba içiyorum.yüzümün sağ tarafı acayip şişti.aslında banada yakıştı galiba botokslu gibi oldum. neyse kızlar görüşürüz.şimdi yeğenin doğum gününe gidiyorum.ama pastadan yiyemiycemmmmmmm.:84:
4lü değil 3lü yaptracağım bazı drlar 3lüyü değil 4lüyü yapıyor ikisinden biri olur yani.. ama gidipikisinibirden yaptırma gerekyok.. zaten ikili testin sonuçları çok iyiyse bir çok dr 3lüyübile istemiyor..mrb arkadaşlar bende şuan 14+6 hamileyim aranızda dörtlü testi yaptıran var mı?15 ile 18 haftalar arasında yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.birde ilaç olarak elecit ve santafor kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?????
iwet cnm ya istirhatte yada gezmelerde ben gibiamanın bugün 1 sayfa bile atlamamışızbende okuyup yemek yiyim diye girdim kimseler yok pazar günü herkesler istirahatte sanırım :)) görüşürüz kızlar öpüldünüss
iyi akşamlar kızlar çok heycanlıyım yarın kontrol var acaba bebegim iyimidir çok korkarak gidicem inşallah duymak istemedigim şeylerle karşılaşmam
yok çok geç değildi canım iki ayı doldurmuştu ama, bunda 5 hafta bitti 6. haftaya girer girmez şiddetli bulantılar başladı onda hiçbir değişiklik yaşamadımilk hamileliğin kaçıncı haftada sonlandı cnm? geçmiydi ki?
bnde çektrdim 2 hafta önce, kurtuldum yawww yoksa kesin ileriki aylarda bir gece yine hoplatacaktı beni:18:
4lü değil 3lü yaptracağım bazı drlar 3lüyü değil 4lüyü yapıyor ikisinden biri olur yani.. ama gidipikisinibirden yaptırma gerekyok.. zaten ikili testin sonuçları çok iyiyse bir çok dr 3lüyübile istemiyor..
ilaç olarak ben gyno ferro sanol (demir ilacı)
elevit (12vitamin 7mineral di sanırım)
we marincup balık yağı içiyorum...
iwet cnm ya istirhatte yada gezmelerde ben gibi
senin neden alındı canım bebeğin neyi vardı ?yakamoz benimde bundan önceki düşügümde hiç bişe hissetmemiştim bulantım falan olmamıştı 18 haftalıkken aldılar karnımda bile hissetmemiştim demekki varmış bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?