2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamilelikte bende sezeryandan korkuyordum, hep normal istedim ama olmadı, kısmet işte. Ama korkulacak birşey değil sezeryan çok rahattı benimkisi de yinede adı ameliyat işte, ikincide bile korkuyorum hala.
ilk olunca korkuyor bide insan ne yaşayacağımızı bilmiyoruz birazda ondan :)) siz tecrübelisiniz yine bizden rahat geçtiğini duymak güzel ama yinede
hıı iyi o zaman bak onu bilmiyodum erken doğsa bile sorun olmaz o zaman :) çok erken doğmazsa tabi ( inşallah )
kalçaların genişliyor olmasın? benim öyle oluyorda. hatta kalçalarımda çatlamalar olmuştu.ya da iç karnın geniştir.eninde sonunda çıkacak
yok kız hala kiloda bi değişme yok benim çok şükür :)) kalça bel hala aynı genişlemesin zaten ya
bence o kadar erken belli olmasına da gerek yok
dimi nasılsa eninde sonunda çıkacak :))
iyi geceler kızlar...

iyi geceler canımmmmm

Son düzenleme:

cnm benimde ikinci hamileliğim ilkinden çok farklı bulantı kusma hala devam ediyor bende bu farklı olur sandım ikinci kez kızımız olcak hayırlısıyla

benimde önceki gebeliğimde ( düşük olan) hamile oldugumu bile hissetmedim ne bulantı ne kusma ne halsizlik ne başka bişy bunda az çok biliyosunuz 6. haftaya girer girmez başladı 13. hafta bitene kadar öldüm resmen günde 10 15 kere kustuğumu günlerce boğazıma sudan başka bişy girmediğini biliyorum halsizlikten ayakta duracak halim yoktu reklamlardan bile midem bulanıyodu, çok şükür hepsi geçti sadece açken ve koku duydugumda nadiren bulantı oluyor şimdi ama hafif ...Her hamilelik bi farklı oluyor demekki

günaydın kızlar.çook kötüyüm önceki akşam diş çektirdim.20 lik miş.ne ara çıktı ne ara çürüdü bilmiyorum.doktor çok uğraştı.ruhumu teslim ediyodum az kalsın.yüzüm gözüm çizik içinde.diş o kadar arkada çıkmış ki zor gördü de çekti.ilk 3 ay ile son 3 ay diş tedavisi yapılamıyomuş.bundan on gün öncede antibiyotik kullandım.doktoruma sordum uygun antibiyotiği verdi.sizinde aklınızda olsun hep derler ya hamileyken diş tedavisi yapılmaz diye yapılıyomuş ben de bilmiyordum.ama şu an çok kötüyüm çenemi açamıyorum.iki gündür aç geziyorum.sadece çorba içiyorum.yüzümün sağ tarafı acayip şişti.aslında banada yakıştı galiba botokslu gibi oldum. neyse kızlar görüşürüz.şimdi yeğenin doğum gününe gidiyorum.ama pastadan yiyemiycemmmmmmm.:84:

mrb arkadaşlar bende şuan 14+6 hamileyim aranızda dörtlü testi yaptıran var mı?15 ile 18 haftalar arasında yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.birde ilaç olarak elecit ve santafor kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?????

mrb. benim doktorum 3lüyü de 4lüyü de önermedi. ben yaptırmayacağım. ilaç olarak da gyno ferro sanal kullanıyorum.

slm kizlarr ya konu acmadan bir sorim dedim varmi diye bizde gobek resimlerimizi cekip koyalimmi guzel olur ilk ben cekip koyarim veya varmi haziran anneleri konusu

Kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz,
topik bomboş kalmış, yanlız kaldım buralarda
boğazım çok ağrıyor, dudağımın içide yara, bununla ikinci kez ağır bir grip geçiriyorum hamileyken.
Uçuk çıkmıştı tam 15 gündür azalıp azalıp tekrardan çıkıyor,
varmı benim gibi olan??

amanın bugün 1 sayfa bile atlamamışız bende okuyup yemek yiyim diye girdim kimseler yok pazar günü herkesler istirahatte sanırım :)) görüşürüz kızlar öpüldünüss

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım sıcak tut boğazını uçuk griptende oluyor, uçuk kremi kullanabiliyormuyduk? kullanılıyosa 3 günde tamamen geçiriyor yazdır doktora canım benimde ödüm kopuyor grip olacam diye ara ara boğazımın ağrıdıgını hissediyorum meyvelere sarılıyorum hemen bagışıklık sistemini güçlendirsin diye, bende grip oldugumda yataga düşüyorum hemen dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden, bol bol portakal mandalina kivi ye c vitamini deposu bunlar portakal suyu daha faydalı olur ıhlamur iç boğazını yumuşatır bide ateşini kontrol et yükselmesin tehlikeli olur Allah korusun

kızlar benim doğum tarihi 7 haziran gözüküyor.ama oğlum 2 hafta önce doğmuştu.buda öyle olursa ben mayıs annesi olucam.ama ben sizin yanınızda kalmayı isterim
bnm kızımda 6marttı tahmini d.t. ama kızım 24şubatta geldi.. ben tabiiki mart annelerindeyim..
bundada 8 haziran . bebek erken gelirmiş biraz demekki bnde mayısta doğum yapacağım...
olsun biz tahmini haziran anneleriyiz normal miyadına göre o yüzden sorun yok burdayız:)))

benim ilk doğum normal. bunu sezeryan mı olsam diye düşünüyorum:44::44::44:
ilk doğumu normal yapmışsın ikinciyi hiç düşünme daha kolay olur emin ol.. benimde normal doğum bunuda normal doğuracağıminşallah
normal doğum gibisi yok o anı hiç bişeye değişmem (bebeğin çıktığı, tüm sancının acının bir anda bittiği an) çok heyecanlıyım hatta tekrar yaşayacağım için

ilk hamileliğin kaçıncı haftada sonlandı cnm? geçmiydi ki?
bnde çektrdim 2 hafta önce, kurtuldum yawww yoksa kesin ileriki aylarda bir gece yine hoplatacaktı beni:18:
4lü değil 3lü yaptracağım bazı drlar 3lüyü değil 4lüyü yapıyor ikisinden biri olur yani.. ama gidipikisinibirden yaptırma gerekyok.. zaten ikili testin sonuçları çok iyiyse bir çok dr 3lüyübile istemiyor..
ilaç olarak ben gyno ferro sanol (demir ilacı)
elevit (12vitamin 7mineral di sanırım)
we marincup balık yağı içiyorum...
amanın bugün 1 sayfa bile atlamamışız bende okuyup yemek yiyim diye girdim kimseler yok pazar günü herkesler istirahatte sanırım :)) görüşürüz kızlar öpüldünüss
iwet cnm ya istirhatte yada gezmelerde ben gibi

iyi akşamlar kızlar çok heycanlıyım yarın kontrol var acaba bebegim iyimidir çok korkarak gidicem inşallah duymak istemedigim şeylerle karşılaşmam

yakamoz benimde bundan önceki düşügümde hiç bişe hissetmemiştim bulantım falan olmamıştı 18 haftalıkken aldılar karnımda bile hissetmemiştim demekki varmış bişe

yok çok geç değildi canım iki ayı doldurmuştu ama, bunda 5 hafta bitti 6. haftaya girer girmez şiddetli bulantılar başladı onda hiçbir değişiklik yaşamadım
kocişlerinin yanında olanda çoktur :))
yakamoz benimde bundan önceki düşügümde hiç bişe hissetmemiştim bulantım falan olmamıştı 18 haftalıkken aldılar karnımda bile hissetmemiştim demekki varmış bişe
senin neden alındı canım bebeğin neyi vardı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…