2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende vakit geçsin diye kızıma habire yelek örüyom dgişik degşik yegenlerim var onlarada elbise örücem yarın başlarım

kalbi durmuş dedi dr başka demedi zaten onun yüzünden tedirginim 20. haftayı bi tamamlasam şimdi 16+6yım

bişey olmaz canım inşallah içini ferah tut öncesinde çok defa düşük yaşayıp bebeklerinin kalbi durup sonrasında sağlıklı bi şekilde kucagına alanlar var inşallah haziranda doğurcaz hepimiz sağ salim :))

iyi akşamlar kızlar çok heycanlıyım yarın kontrol var acaba bebegim iyimidir çok korkarak gidicem inşallah duymak istemedigim şeylerle karşılaşmam
inşallah iyidir cnm iyi düşün..
yakamoz benimde bundan önceki düşügümde hiç bişe hissetmemiştim bulantım falan olmamıştı 18 haftalıkken aldılar karnımda bile hissetmemiştim demekki varmış bişe
18 haftalık nasıl aldılar yaa.. kürtajla alınabildi yani o kadr büyük beybi(
bende vakit geçsin diye kızıma habire yelek örüyom dgişik degşik yegenlerim var onlarada elbise örücem yarın başlarım
marifetli hatunun hali başka oluyo tabi

herkese iyi akşamlar ben kaçar.. yarın fırsat bulursam 3lü test için hastaneye gideceğim haber weririm byee:82:

Perşembe günü gittiğimde galiba erkek demişti doktor.. salı günü kendi doktorumla randevum var bakalım ne diceeeeeeek .. ben bugün dayanamayıp bikaç maviş tulum aldımmm bakalım nolcak büyük sürpriz salı günüüüüüüüüüüüüü

tabiki en önemlisi sağlıklı olduğunu duymak .. inşalllaaaaahhh ..

Son düzenleme:
slm hanımlar bende arnıza yeni katıldım 16 buçuk haftalık hamileyim çok şükür ama çok kötü grip oldum 2 tane hastanenin aciline gittim prefix diye antibiyotik verdiler haftasonu olduundan doktoruma gidemedim acaba zararlımıdır bilgisi ıolan varmı..

canım bende 10 günlük antibiyotik tedavisi gördüm.doktor iki etken madde söledi teki ampisilin ötekini hatırlamıyorum.içeriğinde ampisilin olan ilaçları hamileler kullanabiliyomuş.içeriğine bi bak bakalım varmı ya da yarını bekleyip doktorundan teyit al.sen bilirsin.çok kötü değilsen yarını bekle derim.

kızlar ben de yarıın cinsiyetini öğrenmeye gitcem doktora..bakalım ne çıkcak hayırlısı olsun hiç içime bişe doğmuyo bi gün kız gibi geliyo bi gün erkek gibi..allah hayırlısını versin...yarın tan 16+0 inşallah bebişim gösterir neyi var neyi yoksa:)

baktım canım sefprozil monohidrat varmış ama ben içmek zorunda kaldım inş bişey olmaz bide şimdi minoset kullanmak zorunda kaldım netden baktım zararlı değilmiş zaten yarın doktoruma gidicem inş ..ya hamileyken hastalık 2 kat etki mi yapıyo ne mahvetti beni aman dikkat kimse benm gibi soğuk su ve dondurma tüketmesn içim yanıyodu hep sonuda hastalık oldu acısını kötü çekiyorum....

canım sen biraz geçmi öğrendinki yoksa göstermedimi ben 13 haftalıkken öğrendm ve hep içime erkek doğdu hissediyodum inş gösterir yarın hakkında hayırlısı ve ne istiyosan o olsun inş ...

kızlar geçmişi okudum coşmuşunuz yine oku oku bitmedi
iki gündür kanama geçiriyorum yine
korkuyorum
o kadar yorgunluk çıktı sonunda acısı

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmm

oglum olucakmıs :))))))

12 cm olmus benim bizdik 100 gr da agirligi işte

:)
selda gelmedi mi daha

Canım benim yaa....Çok sevindim...Gerçi ege sağolsun, cumartesi aldım haberini de, olsun yine de yazayım dedim...
12 cm. olan o paşayı yerim ben yaaa....Bu kadar kıza oğlan da lazım ama değil mi..Oğlan haberlerine de çok seviniyorum..

günaydın hanımlar iyi haftalar....
senenin son haftası yağmurlu kapalı bir işstanbul sabahı
nasılsınız. ben iyiyim hafta sonu yorucu geçti. biraz iyileşmiş durumdayım. çok şükür bi sıkıntımız yok:)))

Anaammm, bi oğlan haberi daha....
Kız sen kilo almadan o bebeği nasıl 163 gr. yaptın...Maşalllah ya,Allah nazardan saklasın...
Bu bebeler şimdiden nazlı varya,doğunca işimiz çok zor olacak....
Canım ya, çok sevindim...Erkek haberleri artmaya başladı...

Son düzenleme:
günaydıııııııııın sağol canım ya valla
eee ne diyeyim benimde kaderimde kaynana olmak varmıs
herkes telefon acıp kaynana olacakmıssın diyor )))

yahu ege sen fotolar eklenio ediyor ben hep kacırıyorum yaaaaaaaa
fmg yi gördüm acaip hoş bir hatun masallah
ben gün içi devamlı giremiyorum sinir oluyorum
telefonumda internet var o da gzel acmıyor siteyi

bu hafta hepimiz için cok güzel gecsin sekerlerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…