kalbi durmuş dedi dr başka demedi zaten onun yüzünden tedirginim 20. haftayı bi tamamlasam şimdi 16+6yım
bişey olmaz canım inşallah içini ferah tut öncesinde çok defa düşük yaşayıp bebeklerinin kalbi durup sonrasında sağlıklı bi şekilde kucagına alanlar var inşallah haziranda doğurcaz hepimiz sağ salim :))
inşallah iyidir cnm iyi düşün..iyi akşamlar kızlar çok heycanlıyım yarın kontrol var acaba bebegim iyimidir çok korkarak gidicem inşallah duymak istemedigim şeylerle karşılaşmam
18 haftalık nasıl aldılar yaa.. kürtajla alınabildi yani o kadr büyük beybiyakamoz benimde bundan önceki düşügümde hiç bişe hissetmemiştim bulantım falan olmamıştı 18 haftalıkken aldılar karnımda bile hissetmemiştim demekki varmış bişe
marifetli hatunun hali başka oluyo tabibende vakit geçsin diye kızıma habire yelek örüyom dgişik degşik yegenlerim var onlarada elbise örücem yarın başlarım
canım bende 10 günlük antibiyotik tedavisi gördüm.doktor iki etken madde söledi teki ampisilin ötekini hatırlamıyorum.içeriğinde ampisilin olan ilaçları hamileler kullanabiliyomuş.içeriğine bi bak bakalım varmı ya da yarını bekleyip doktorundan teyit al.sen bilirsin.çok kötü değilsen yarını bekle derim.slm hanımlar bende arnıza yeni katıldım 16 buçuk haftalık gün antibiyotik hamileyim çok şükür ama çok kötü grip oldum 2 tane hastanenin aciline gittim prefix diye antibiyotik verdiler haftasonu olduundan doktoruma gidemedim acaba zararlımıdır bilgisi ıolan varmı..
canım bende 10 günlük antibiyotik tedavisi gördüm.doktor iki etken madde söledi teki ampisilin ötekini hatırlamıyorum.içeriğinde ampisilin olan ilaçları hamileler kullanabiliyomuş.içeriğine bi bak bakalım varmı ya da yarını bekleyip doktorundan teyit al.sen bilirsin.çok kötü değilsen yarını bekle derim.
kızlar ben de yarıın cinsiyetini öğrenmeye gitcem doktora..bakalım ne çıkcak hayırlısı olsun hiç içime bişe doğmuyo bi gün kız gibi geliyo bi gün erkek gibi..allah hayırlısını versin...yarın tan 16+0 inşallah bebişim gösterir neyi var neyi yoksa:)
mrb arkadaşlar bende şuan 14+6 hamileyim aranızda dörtlü testi yaptıran var mı?15 ile 18 haftalar arasında yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.birde ilaç olarak elecit ve santafor kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?????
kızlar ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmm
oglum olucakmıs :))))))
12 cm olmus benim bizdik 100 gr da agirligi işte
:)
selda gelmedi mi daha
kızlar geçmişi okudum coşmuşunuz yine oku oku bitmedi
iki gündür kanama geçiriyorum yine
korkuyorum
o kadar yorgunluk çıktı sonunda acısı
selam canim..iyi aksamlar...
benimde cok nazli bir oglum olcakmis canim...
tam yarim saat ugrasti artik karnim agridi..
kordon bacak arasinda bir turlu cikmiyoo..
cok kiymetli israrla gostermiyor dedi..
ugrasti ugrasti..ahh kordon cikti bi cikinti gordum gibi dedi..
yuzde yuz diyemem ama erkek gibi dedi..
artik bir dahaki kontrolde netlesir dedi..
163 gr olmus masallah..
sadece 1 kilo almisim..
Canım benim yaa....Çok sevindim...Gerçi ege sağolsun, cumartesi aldım haberini de, olsun yine de yazayım dedim...
12 cm. olan o paşayı yerim ben yaaa....Bu kadar kıza oğlan da lazım ama değil mi..Oğlan haberlerine de çok seviniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?