2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende bu haberi arıyorum yaa.
selda,
gözün aydın canım. oğluşunda senin gibi sakin demekki :)) çok sveindim maşallah tosunuma:)))))

ya benim bidik küçük 100 gr neyse büyür heralde
bende kilo almamısım cok şükür
hamilelik kilolarını hamile kalmadan aldıgım için cok seviniyorum almamama

seldaaa gözün ayın :)))
bizimkiler konunun erkekleri olacaklar :) inşallah :)

aaa benim gibi afroditi göremedin yaa yazık çok şey kaçırmışsın:)))))
aman yaa bi gören pişman bi görmeyen.. boşver çok bişey kaçırmadın. görme hayal et daha iyi hüsrana uğrama:))
ama kızlar bluebottle face den arkadaşlık yollamış çokkk hoş bir hatuın bayıldım.
birce çok yalancısın çok tatlısın seni de gördüm face den kızıl hoş bir hatunsun. yerim seni:)))

kızlar geçmişi okudum coşmuşunuz yine oku oku bitmedi
iki gündür kanama geçiriyorum yine
korkuyorum
o kadar yorgunluk çıktı sonunda acısı

Aaaaaa,
kızım sana dedik biz...Kaynana geziyo sen iş yapacam diye uğraşıyorsun,senin bebe zaten kolay olmamış,niye yoruyorsun kendini..Kızdım bak...
Bi daha misafir falan alma sen,yat dinlen...İlla misafir gelecekse,sana bakacak birileri gelsin...Kız ben yanında olsam, hiç yataktan çıkarmam seni gül gibi bakarım da, bu aralar yemek ypamıyom...Evinin işini yapardım ama...
Gözünü seveyim yat dinlen canım ya,üzüldüm valla bak şimdi...

ee bende yolliim sanaaa
ne hüsrani ya delimsiin :)

ya benim bidik küçük 100 gr neyse büyür heralde
bende kilo almamısım cok şükür
hamilelik kilolarını hamile kalmadan aldıgım için cok seviniyorum almamama

Büyür büyür annesi merak etme sen...
Benim minnoş bile iki hafta geriden geldi de, birden büyüyüverdi...
Ama ben onu neyin büyüttüğünü biliyorum...Söyleyeyim mi sizde yiyin,ama canınız çeker mi diye söyleyemiyorum ya....

kızlar cıkıyorum ben ise gitmeden anneme falan gidicm bugun havada kötü
herkesin günü cok güzel geçsin inşallah
bugun channel doktora gidecekti galiba onunda içine erkek doğuyordu
herkese öpücükler byeeeeeee

Kızlar günaydın....
Geçmiş oku oku bitmedi...
Ya,minikmucizeme çok üzüldüm ben yaa...Tüp bebek diye biliyorum onu, zaten zor bulmuş, kaynanaya hizmet edecem diye kanaması olmuş, inşallah önemli bişey değildir de, çok sinirimi bozdu kaynanası ya....

söylesenee lütfen ben bişi yiyemiyorum dye minik kaldı bu yavrucak
bende seninkini büyütenden yiyim

söylesenee lütfen ben bişi yiyemiyorum dye minik kaldı bu yavrucak
bende seninkini büyütenden yiyim

Günah benden gitti, kimsenin canı çekmesin...
Ben de hiç bişey yemiyorum ya..Yemek ağzıma sürmüyorum, hep tost, simit ıvır zıvırla besleniyorum...
Proteinlerden hele hiç yemiyorum..Ağzıma sürmedim 4 aydır ne yumurta, ne et, ne tavuk falan filan...
Ama 2 hafta geriden gidiyodu, sonraki kontrole kadar bilinçlice değil, akşam elektrik sobsı yaktığımızda üzerinde kestane pişirdik..Baktım hoşuma gitti yiyebileceğim..Her akşam yemeye başladım, çok da değil, her akşam 10 tane yiyordum...Sonraki kontrolde bebeğim tam gününe gelmişti...
Ben kestaneden bildim, çünkü ekstra başka bişey yememiştim..
Ben öğle yemeği bile yemiyorum çoğu zaman, günde 2 öğün yiyorum,birisi simit oluyo..Sağlıksız besleniyorum yani...Ama kestane sanki bebiş büyüttü...

Günaydın canım,nasılsın...

iyiyim canım saol öğretmen atamalarıyla uğraşıyorum inşallah bu atamada atanıyorum çokk mutluyum bebeğim şansıyla bereketiyle geliyoo sadece pek iyi yerler açılmamaış yer olarak ama olsun 1-2 yıl idare edicez artık cuma belli olcak sonuçlar heyecanla bekliyom sen nasılsın canım

Ayy,inşallah güzel bi yer çıkar bebişinin şansına...Evet, kısmetleriyle geliyo bebeler inşallah...
Ben iyiyim canım ya, minikmucizem in kanaması varmış, ona üzüldüm sadece...Yooksa bomba gibi gelmiştim aslında ofise...

Fıstık, nasılsın...
Hastalığın biraz geçti mi....İyileştin mi..
canımm günaydın,
iyi sayılırım yaralarım haricinde.. burnum ve dudağım arası yara oldu:) dilim yan tarafı yara oldu. onun dışında iyiyim. kardeşimdeydim dün gezdim yani. bugunde iş. sen nasılsın...

canım çok sevindim hayırlısı olsun. olsun iyi yer olmasın sayılı gün kalıcı değilsin bitecek onu düşün:)

yaaa kötü haberlere bende çok üzülüyümm geçmiş olsun minik mucizeye dikkat etsin valla bende 7. haftada kahverengi leke oldu çok korkltum doktor iş yapma çok hareket etme dedi geçti kendimi çok yormuyom dikkat ediyom temizliğe ev işine çok düşkünümdür normalde hergün ev temizlerdim cam silerdim toz alırdım hastalık derecesinde ama şimdi bebeğimi düşünüyom eşimle yapıyom işleri saolsun yardım eder hepp dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…