ok cnm. grşz.msg attım sanaa :) kuzuyada o gün ekledim zaten
ben cıkıyorum
herkese byeeeeeee
kızlar bugün bende doktora gidiyorum 3 haftadan sonra açıkcası bebeğimi çok merak ediyorum 4 lü test yapıcak doktor bugn bakalım inş iyi sonuçlar alırz ya bişey diycem ben 16 buçuk haftalığım hareketlerini nadir hissediyorum yoksa bağırsak hareketimi diyorum kafam karışık bu ilk hamileliğim sizde hissediyomusunuz
canımm günaydın,
iyi sayılırım yaralarım haricinde.. burnum ve dudağım arası yara oldu:) dilim yan tarafı yara oldu. onun dışında iyiyim. kardeşimdeydim dün gezdim yani. bugunde iş. sen nasılsın...
İyi olmanasevindim.. Yaralara krem falan sürsen yumuşar belki..Sürekli silmekten olmuştur.
Gez tabi, şimdi gezmiycez de ne zaman gezicez..Ben göbişimle gezerken millet karnıma bakınca bi sevindirik oluyorum,deli miyim neyim..Sürekli dışarı çıkasım geliyor,evde durmak istemiyorum..
msg attım sanaa :) kuzuyada o gün ekledim zaten
ben cıkıyorum
herkese byeeeeeee
yaaa kötü haberlere bende çok üzülüyümm geçmiş olsun minik mucizeye dikkat etsin valla bende 7. haftada kahverengi leke oldu çok korkltum doktor iş yapma çok hareket etme dedi geçti kendimi çok yormuyom dikkat ediyom temizliğe ev işine çok düşkünümdür normalde hergün ev temizlerdim cam silerdim toz alırdım hastalık derecesinde ama şimdi bebeğimi düşünüyom eşimle yapıyom işleri saolsun yardım eder hepp dikkat etmek lazım
kızlar bugün bende doktora gidiyorum 3 haftadan sonra açıkcası bebeğimi çok merak ediyorum 4 lü test yapıcak doktor bugn bakalım inş iyi sonuçlar alırz ya bişey diycem ben 16 buçuk haftalığım hareketlerini nadir hissediyorum yoksa bağırsak hareketimi diyorum kafam karışık bu ilk hamileliğim sizde hissediyomusunuz
günaydıııınnn herkeseeeee
Günaydın canım....
Nasılız bugün, bombaaaaa gibiyiz dimi.....
Hele bi iyi değilim yanıtı duyayım, kabul etmiyorum...
Bebeğimle ikimiz bomba gibiyiz i bekliyorum....
günaydın fatmacım nasılsın.. biraz daha iyimsin..
c.tesiye göre daha iyiyim tabi
Günaydın kızlarrrr....
Kuzum bugün gerçekten biz bomba gibiyiz. Kendimizi çok iyi hissediyoruz :)
c.tesiye göre daha iyiyim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?