2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün bende doktora gidiyorum 3 haftadan sonra açıkcası bebeğimi çok merak ediyorum 4 lü test yapıcak doktor bugn bakalım inş iyi sonuçlar alırz ya bişey diycem ben 16 buçuk haftalığım hareketlerini nadir hissediyorum yoksa bağırsak hareketimi diyorum kafam karışık bu ilk hamileliğim sizde hissediyomusunuz

msg attım sanaa :) kuzuyada o gün ekledim zaten
ben cıkıyorum
herkese byeeeeeee
ok cnm. grşz.

canım öncelikle güzel haberler le gelirsin inşallah. bende bazen hissediyorum ama çok fazla değil. ancak kilosu yerine gelirse hissedersin dedi dr.

canım çok sevindim hayırlısı olsun. olsun iyi yer olmasın sayılı gün kalıcı değilsin bitecek onu düşün:)[/QUOTE]

çok saol canım eş atamasıyla 1 yıl çalışııp gidebiliyom zaten mart sonu nisan başı gibide doğum izni olacak geçer zaman çok bekledim atanmayı sonunda olucak cuma hayırlısıyla size atandıımmm diye haber veririmm

İyi olmanasevindim.. Yaralara krem falan sürsen yumuşar belki..Sürekli silmekten olmuştur.
Gez tabi, şimdi gezmiycez de ne zaman gezicez..Ben göbişimle gezerken millet karnıma bakınca bi sevindirik oluyorum,deli miyim neyim..Sürekli dışarı çıkasım geliyor,evde durmak istemiyorum..[/QUOTE]

yok kız öyle oluyor insan.. bide montun istünden bile ayy kaç aylık diyorlar yaa bayılıyorum:)) deli değil manyağız

Valla ben de saldım işi falan...Sadece 1 kez cam silmek zorunda kaldım hamileyken o kadar..
Gerisini de ellemiyorum,ara ara yavaş yavaş ev oturulabilecek durumda olacak şekilde idare ediyorum işte...

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan...
Ben de 16 haftalığım ama, ben daha hiç hissetmedim bebeğimin hareketlerini...Hissedenler var ama...
Bende ne bağırsak hareketi var, ne bebek, ne kelebek etkisi...Hiç bişey hissetmiyorum..

[/QUOTE]
yok kız öyle oluyor insan.. bide montun istünden bile ayy kaç aylık diyorlar yaa bayılıyorum:)) deli değil manyağız[/QUOTE]

Hele mini elbise giyince acayip havalanıyorum ben de...Azıcık makyaj da yapıyorum, eşim millet baktıkça kızıyo, normal niye giyinmiyon sen...Makyaj yapmasana, falan filan...
Geçen alışveriş merkezinde birisi de bana dedi, kaç aylık maşallah oğlan herhalde,göbek öne çıkmış dedi..Yok kız dedim bende..4 aylık dedim...Ama çok mutlu oldum...
Kaynanam bile sormuyo kız, kaç aylık oldu diye...

Hele mini elbise giyince acayip havalanıyorum ben de...Azıcık makyaj da yapıyorum, eşim millet baktıkça kızıyo, normal niye giyinmiyon sen...Makyaj yapmasana, falan filan...
Geçen alışveriş merkezinde birisi de bana dedi, kaç aylık maşallah oğlan herhalde,göbek öne çıkmış dedi..Yok kız dedim bende..4 aylık dedim...Ama çok mutlu oldum...
Kaynanam bile sormuyo kız, kaç aylık oldu diye...[/QUOTE]

ayy yerim snei been maşallah sana .. kaynanada maşalah yalnız terbiyesiz karı. sendee süslen püslen git .. çatlasn

Günaydın kızlarrrr....
Kuzum bugün gerçekten biz bomba gibiyiz. Kendimizi çok iyi hissediyoruz :)

günaydın.canım
ya ben sana geen gün dedim ya hareketleri hissedyorum 2 gündür tık yok yine.. yukarımı kaçtı:)) yinede ne biliyim bişeylerr hissederdim. sende nasıl. heran varmı:)

c.tesiye göre daha iyiyim tabi

İyi olucan tabi ya...
Aslında yazacak çok şeyim var da, boşver tadımızı kaçırmayalım...İyiyiz,böyle devam edelim...
temmuzda evlendim demişsin ya, sen bizim gelinimizle aynı ay evlenmişsin...Taze gelinsin...
Bebekpoyraz gibi hem yeni gelin, hem de taze annesin valla ne güzel...Şanslısın, ben sadece yeni gelin olabildim, anne olmaya 5 senedir bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…