Günaydın fatmacım. Hayırdır ne oldu c.tesi?
Günaydın kızlarrrr....
Kuzum bugün gerçekten biz bomba gibiyiz. Kendimizi çok iyi hissediyoruz :)
söyledim anne olda gör dedi kapattık hepsi bu kadr
günaydın.canım
ya ben sana geen gün dedim ya hareketleri hissedyorum 2 gündür tık yok yine.. yukarımı kaçtı:)) yinede ne biliyim bişeylerr hissederdim. sende nasıl. heran varmı:)
günaydınlarrrrrr
güp güzel birgünn,mutlu haftalar olsun inş.
bulantılarım bi kaç gündür hiç yok denicek kadar az şeytan kulağına kurşunn geçtii sanırım ki inş. öledirrr
günaydın.canım
ya ben sana geen gün dedim ya hareketleri hissedyorum 2 gündür tık yok yine.. yukarımı kaçtı:)) yinede ne biliyim bişeylerr hissederdim. sende nasıl. heran varmı:)
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan...
Ben de 16 haftalığım ama, ben daha hiç hissetmedim bebeğimin hareketlerini...Hissedenler var ama...
Bende ne bağırsak hareketi var, ne bebek, ne kelebek etkisi...Hiç bişey hissetmiyorum..
günaydınlarrrrrr
güp güzel birgünn,mutlu haftalar olsun inş.
bulantılarım bi kaç gündür hiç yok denicek kadar az şeytan kulağına kurşunn geçtii sanırım ki inş. öledirrr
Maşallah...
Allah nazardan saklasın, ya ben de öyleydim de, azıcık minikmucizeme kafam takıldı..İnşallah sorun yoktur o da gelir de iyice bomba oluruz...
Ben zaten siteye girince hepten unutuyorum derdi kederi...Burası öyküyle bana çok iyi geliyor...
Canım günaydın, cmts'den beri hiç bir gelişme olmadı mı yani. Ablan falanda mı aramadı? Seni merak ettim bende. Belki aramışlardır diye düşündüm ama neyse sağlık olsun.
inşallah öyle olur ya ama bence hareket ediyodur, artık eee 17 cm falandır galiba seninki kızmı erkekmi
Benimkinin yukarı kaçtığı da yok ama,ben hiç hissetmiyorum hareket ya...
Bu öykü çok tembel...Sadece ultrasonla bakarken, ellemeyin beni diye tekmeliyor o kadar....
Siz hissettikçe heyecanlanıyorum ama, bi kaç haftaya kadar bende hissedeceğim diye...
doktora mı gitmişti? Kimseden haberim yok ya hep fransız takılıyorum.
Günaydın canım...
Geçmiştir inşallah...Zaten hamileliğin en güzel 3 ayını yaşıyoruz artık..Tadını çıkarmak lazım...
Bulantı yok, kusma yok, aşırı şişlik yok...Göbeği gere gere geziyoruz...
ya ne biliyim ben bi hissedip bi hissedememe kötü.:)) haftaya salı gidiyorum inşallah aksilik olmazsa:)Günaydın bebişim.
Heran yok canım. Çok nadir hissetmeye başladım. Gece yattığımda yada sabah daha yataktan kalkmadan 2-3 kez oldu. Sanki içten dışa doğru itti birşey karnımı.
Ama nadir oluyo endişelenme bak sen bana söylüyodun :)
Bu arada resmine baktım faceten çok tatlı ve sıcakkanlı görünüyosun. sanki yıllardır tanıyomuşum gibi hissettim. canım benim yaaa..
aaaaaaaaaaa olmaz her dakika yüzüm eskir:)))))))))))))))egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben görmedim seni
Günaydın bebişim.
Heran yok canım. Çok nadir hissetmeye başladım. Gece yattığımda yada sabah daha yataktan kalkmadan 2-3 kez oldu. Sanki içten dışa doğru itti birşey karnımı.
Ama nadir oluyo endişelenme bak sen bana söylüyodun :)
Bu arada resmine baktım faceten çok tatlı ve sıcakkanlı görünüyosun. sanki yıllardır tanıyomuşum gibi hissettim. canım benim yaaa..
yok yaaa ne arayacaklar ben ararsam konuşurlar yoksa arayuan soran olmaz aramadımmıda kızarlar niye aramıyon diye
yok, 2 gündür kanaması oluyormuş..Hani kaynanası vardı ya bunda,kahvaltı bile hazırlamıyordu..Örgü örüyordu...Yemek yiyip gezmeye gidiyordu, sonra yemek vakti yine geliyordu...Uyuss yaaa..
Kızın zaten zor olmuş, tüp bebek yapmışlar,yatsın dinlennsin demiyor da...
o senin için geçerli henüz gere gere gezeceğimiz bi göbeğimiz yok
oda olur yakında inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?