2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarrrrrr
güp güzel birgünn,mutlu haftalar olsun inş.
bulantılarım bi kaç gündür hiç yok denicek kadar az şeytan kulağına kurşunn geçtii sanırım ki inş. öledirrr

Günaydın kızlarrrr....
Kuzum bugün gerçekten biz bomba gibiyiz. Kendimizi çok iyi hissediyoruz :)

Maşallah...
Allah nazardan saklasın, ya ben de öyleydim de, azıcık minikmucizeme kafam takıldı..İnşallah sorun yoktur o da gelir de iyice bomba oluruz...
Ben zaten siteye girince hepten unutuyorum derdi kederi...Burası öyküyle bana çok iyi geliyor...

günaydın.canım
ya ben sana geen gün dedim ya hareketleri hissedyorum 2 gündür tık yok yine.. yukarımı kaçtı:)) yinede ne biliyim bişeylerr hissederdim. sende nasıl. heran varmı:)

Benimkinin yukarı kaçtığı da yok ama,ben hiç hissetmiyorum hareket ya...
Bu öykü çok tembel...Sadece ultrasonla bakarken, ellemeyin beni diye tekmeliyor o kadar....
Siz hissettikçe heyecanlanıyorum ama, bi kaç haftaya kadar bende hissedeceğim diye...

günaydınlarrrrrr
bulantılarım bi kaç gündür hiç yok denicek kadar az şeytan kulağına kurşunn geçtii sanırım ki inş. öledirrr

Günaydın canım...
Geçmiştir inşallah...Zaten hamileliğin en güzel 3 ayını yaşıyoruz artık..Tadını çıkarmak lazım...
Bulantı yok, kusma yok, aşırı şişlik yok...Göbeği gere gere geziyoruz...

günaydın.canım
ya ben sana geen gün dedim ya hareketleri hissedyorum 2 gündür tık yok yine.. yukarımı kaçtı:)) yinede ne biliyim bişeylerr hissederdim. sende nasıl. heran varmı:)

Günaydın bebişim.
Heran yok canım. Çok nadir hissetmeye başladım. Gece yattığımda yada sabah daha yataktan kalkmadan 2-3 kez oldu. Sanki içten dışa doğru itti birşey karnımı.
Ama nadir oluyo endişelenme bak sen bana söylüyodun :)
Bu arada resmine baktım faceten çok tatlı ve sıcakkanlı görünüyosun. sanki yıllardır tanıyomuşum gibi hissettim. canım benim yaaa..

inşallah öyle olur ya ama bence hareket ediyodur, artık eee 17 cm falandır galiba seninki kızmı erkekmi

günaydınlarrrrrr

Günaydın.

doktora mı gitmişti? Kimseden haberim yok ya hep fransız takılıyorum.

Canım günaydın, cmts'den beri hiç bir gelişme olmadı mı yani. Ablan falanda mı aramadı? Seni merak ettim bende. Belki aramışlardır diye düşündüm ama neyse sağlık olsun.

yok yaaa ne arayacaklar ben ararsam konuşurlar yoksa arayuan soran olmaz aramadımmıda kızarlar niye aramıyon diye

inşallah öyle olur ya ama bence hareket ediyodur, artık eee 17 cm falandır galiba seninki kızmı erkekmi

Kız olacak...En başından beri biliyordum kız olduğunu ben..Sürekli Öykü kızım,nazlı kızım diyordum hep..Gerçekten de kızmış...Hareket ediyor da, ben hiç hissetmedim daha...Ultrasonda görüyorum tekme attığını falan ama, hiç bi hissetme belirtisi yok...Ama ben hiç kendimi dinlemem, hani yatınca bi sessizlik olsun falan bebek hareket ediyor mu diye dinlemedim hiç...
Yattığım yerde masal okuyorum yüksek sesle, eşim geliyo sonra, bebekle konuşturuyorum onu, sonra uyuyakalıyorum..Dinlesem belki hisseder miyim bilmiyorum...

ben 1 haftadır hissediyom ara ara dıştan öle çok fazla deilde içten seyirme şeklinde oluyo sende hissedersin canım yakında ama her an olmaz bende 18 hafalık olmuşum yaaa yeni farkettm sanırım en erken ben doğurcam

doktora mı gitmişti? Kimseden haberim yok ya hep fransız takılıyorum.

yok, 2 gündür kanaması oluyormuş..Hani kaynanası vardı ya bunda,kahvaltı bile hazırlamıyordu..Örgü örüyordu...Yemek yiyip gezmeye gidiyordu, sonra yemek vakti yine geliyordu...Uyuss yaaa..
Kızın zaten zor olmuş, tüp bebek yapmışlar,yatsın dinlennsin demiyor da...

o senin için geçerli henüz gere gere gezeceğimiz bi göbeğimiz yok
oda olur yakında inş.

ya ne biliyim ben bi hissedip bi hissedememe kötü.:)) haftaya salı gidiyorum inşallah aksilik olmazsa:)
ya sorma sıcak kanlıyımdır zaten hemen gülerim birini görünce:)) teşekkür ederim güzel sözlerin için ana seb güzel bakmışsın öyle görmğüşsün:))

egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben görmedim seni
aaaaaaaaaaa olmaz her dakika yüzüm eskir:)))))))))))))))

kız face verdim oradan baktılar bee. resim eklemedim

Günaydın güzel anneler, bende konuya dalayım dedim, benimkinin hareketlerini 15.haftadan itibaren net hissediyorum ama bazı durumlarda hissediyorum, genelde yemek yerken ya da akşam üstü ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde. Ege sen bu aralar çok yoruldun herhalde hastalık falan, bebekte yorulmuştur ondan hissedemiyorsundur. Genelde benimki ben dinlenirken daha çok oynuyor. Ama bana hala garip geliyor oynaması, hala alışamadım, garipsiyorum. İçim buruluyor, sanki içerde bişey minik minik cimcikliyor beni.

yok yaaa ne arayacaklar ben ararsam konuşurlar yoksa arayuan soran olmaz aramadımmıda kızarlar niye aramıyon diye

Boşver hiç arama...
Ben senin aileni kendi aileme benzetiyorum, hep bi beklenti, hep bi mükemmelliyetçilik...
Kardeşim sen arasana çocuğunu, aramayı bırak, sen arayınca da seni huzursuz ediyorlar...
Hiç takılma sen canım, o bebiş doğsun görecek onlar gününü...
Ben kaynanama diyom zaten,sen bana sormuyon bebeğimi, doğurayım size getircem de kimseye elletmicem, uzaktan uzaktan bakcanız diye arada...Annen aslında kendi vicdanıyla muhasebe yapıyor,ama seni kırdığının farkında değil...Hiç önemsemeseler niye aramıyorsun demezler..Aramanı bekliyorlar...Hep sen onların istediklerini yap istiyorlar...
Sen aramazsan mecbur arayacaklar, evlatsın sen,ne atılır ne satılır...
Vicdanlarının yükünü senden çıkarmaya çalışıyorlar,izin verme...Bak bebişin üzülür sonra...

Canım yaaa... Kıyamam.
Ne gıcık kaynanalar var. Allah sabır versin ne diyim. Kızcağız setrese giriyordur ondan olmuştur belkide.
İnşallah kötü birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…