2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende görmek istiyoruuuuumm . ama burda face yasak kapattılar yaaaaa

Benim de içim burulsun, beni de bişeyler cimciklesin artık....
Ama ben dinlenmiyorum, ondan mı hissedemiyorum ki...

Buluşalım birgün. Çok istiyorum.

Çok ilginç bişey yaaa. Hissettiğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki,gülmeye başlıyorum. Gören deli der :))))

öyküm selam naber

ya bende garip oluyorum içim gıdıklanıyor sanki. evet haklısın gün içinde değilde otururken bacak bacak üstüne atıyorum ozaman rahatsızmı oluyor ne hemen kıpırdanıyor birde yatrken uzanınca bazen. ama tamamıyla olsada rahatlasam. ben erken hisettim yaa sonrada böyle paranoyak oldum.. her zaman hissetmek istiyorum

bende görmek istiyoruuuuumm . ama burda face yasak kapattılar yaaaaa
canım burda yasak evden bakacan artık..

Çok ilginç bişey yaaa. Hissettiğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki,gülmeye başlıyorum. Gören deli der :))))

buluşalım valla . ama yaza doğru şimdi kış soğuk:) biraz daha şişelim öyle

Boşver canım sende arama o zaman, nasılsa eninde sonunda ararlar.
eskisi kadar takmıyorum yaa bende diyorum bebeğim olsun beni böle üzenleri hiç elletirmicem sevdirmicem bile

ada çayı içecem burda ıhlamur falan sallama oldugundan içmiyorum ama ada çayı normal yapıorlar

Ada çayı içme kız..
Benim doktor düşük tehlikem varken adaçayı içme,rahim kaslarını çalıştırır demişti...
Gerçi senin düşük tehliken yok ama, bilmiyorum içiliyor mu...

Bende öyle boşboş düşünceli düşünceli bakıyorum etrafa o hareket edince, yüzüm nasıl hal alıyorsa artık eşim oynadı mı yine diye soruyor, hemen anlıyor hareket ettiğini. Çok güzel birşey yaaa. Ben kızımın doğumundan sonra bunalıma girmiştim, içerde bebek oynamıyorya kendimi çok kötü hissetmiştim. Çok komiktim ya

ada çayı içecem burda ıhlamur falan sallama oldugundan içmiyorum ama ada çayı normal yapıorlar

Adaçayı sakın içme canım, düşük riski var birde süt üretimini engelliyor, hamilelikte adaçayı içersen sütün az olur. Geçenlerde benim arkadaşım hamile kaldı, daha yeniydi, bol bol adaçayı içiyorum dedi, bende deli misin içme dedim. Ondan mı değil mi bilmem ama kaybettik bebişi.. Gerçi gözünüzü korkutmayayım, daha 5-6 haftalık falandı, zaten düşçekti belki ama hamileyken bitki çaylarını dikkatli almak lazım. Bebek sağlıklıysa bence bir şey olmaz ama zaten tutunmada problem falan varsa belki süreci hızlandırabilir. Niye riske atalım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…