ya ne biliyim ben bi hissedip bi hissedememe kötü.:)) haftaya salı gidiyorum inşallah aksilik olmazsa:)
ya sorma sıcak kanlıyımdır zaten hemen gülerim birini görünce:)) teşekkür ederim güzel sözlerin için ana seb güzel bakmışsın öyle görmğüşsün:))
aaaaaaaaaaa olmaz her dakika yüzüm eskir:)))))))))))))))
kız face verdim oradan baktılar bee. resim eklemedim
yok yaaa ne arayacaklar ben ararsam konuşurlar yoksa arayuan soran olmaz aramadımmıda kızarlar niye aramıyon diye
Günaydın güzel anneler, bende konuya dalayım dedim, benimkinin hareketlerini 15.haftadan itibaren net hissediyorum ama bazı durumlarda hissediyorum, genelde yemek yerken ya da akşam üstü ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde. Ege sen bu aralar çok yoruldun herhalde hastalık falan, bebekte yorulmuştur ondan hissedemiyorsundur. Genelde benimki ben dinlenirken daha çok oynuyor. Ama bana hala garip geliyor oynaması, hala alışamadım, garipsiyorum. İçim buruluyor, sanki içerde bişey minik minik cimcikliyor beni.
ya ne biliyim ben bi hissedip bi hissedememe kötü.:)) haftaya salı gidiyorum inşallah aksilik olmazsa:)
ya sorma sıcak kanlıyımdır zaten hemen gülerim birini görünce:)) teşekkür ederim güzel sözlerin için ana seb güzel bakmışsın öyle görmğüşsün:))
Günaydın güzel anneler, bende konuya dalayım dedim, benimkinin hareketlerini 15.haftadan itibaren net hissediyorum ama bazı durumlarda hissediyorum, genelde yemek yerken ya da akşam üstü ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde. Ege sen bu aralar çok yoruldun herhalde hastalık falan, bebekte yorulmuştur ondan hissedemiyorsundur. Genelde benimki ben dinlenirken daha çok oynuyor. Ama bana hala garip geliyor oynaması, hala alışamadım, garipsiyorum. İçim buruluyor, sanki içerde bişey minik minik cimcikliyor beni.
canım burda yasak evden bakacan artık..bende görmek istiyoruuuuumm . ama burda face yasak kapattılar yaaaaa
Buluşalım birgün. Çok istiyorum.
Çok ilginç bişey yaaa. Hissettiğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki,gülmeye başlıyorum. Gören deli der :))))
Boşver hiç arama...
Ben senin aileni kendi aileme benzetiyorum, hep bi beklenti, hep bi mükemmelliyetçilik...
Kardeşim sen arasana çocuğunu, aramayı bırak, sen arayınca da seni huzursuz ediyorlar...
Hiç takılma sen canım, o bebiş doğsun görecek onlar gününü...
Ben kaynanama diyom zaten,sen bana sormuyon bebeğimi, doğurayım size getircem de kimseye elletmicem, uzaktan uzaktan bakcanız diye arada...Annen aslında kendi vicdanıyla muhasebe yapıyor,ama seni kırdığının farkında değil...Hiç önemsemeseler niye aramıyorsun demezler..Aramanı bekliyorlar...Hep sen onların istediklerini yap istiyorlar...
Sen aramazsan mecbur arayacaklar, evlatsın sen,ne atılır ne satılır...
Vicdanlarının yükünü senden çıkarmaya çalışıyorlar,izin verme...Bak bebişin üzülür sonra...
eskisi kadar takmıyorum yaa bende diyorum bebeğim olsun beni böle üzenleri hiç elletirmicem sevdirmicem bileBoşver canım sende arama o zaman, nasılsa eninde sonunda ararlar.
canım burda yasak evden bakacan artık..
buluşalım valla . ama yaza doğru şimdi kış soğuk:) biraz daha şişelim öyle
evde nasıl bakacam ki bilmiyorum adını falan
evde nasıl bakacam ki bilmiyorum adını falan
ayy pardon:) elif özdemir hazar
buluşalım valla . ama yaza doğru şimdi kış soğuk:) biraz daha şişelim öyle
off hasta olucam galiba bogazım acıyooooooo ve geniz akıntısı varrrrr
Benim de içim burulsun, beni de bişeyler cimciklesin artık....
Ama ben dinlenmiyorum, ondan mı hissedemiyorum ki...
Ihlamur yap iç fıstık iyi gelir...
Bi de ben boğazım acıyınca elma sirkesiyle gargara yaparım o da iyi gelir..Dikkat et kendine oralar çok soğuktur...
ada çayı içecem burda ıhlamur falan sallama oldugundan içmiyorum ama ada çayı normal yapıorlar
Buluşalım birgün. Çok istiyorum.
Çok ilginç bişey yaaa. Hissettiğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki,gülmeye başlıyorum. Gören deli der :))))
Ada çayı içme kız..
Benim doktor düşük tehlikem varken adaçayı içme,rahim kaslarını çalıştırır demişti...
Gerçi senin düşük tehliken yok ama, bilmiyorum içiliyor mu...
ada çayı içecem burda ıhlamur falan sallama oldugundan içmiyorum ama ada çayı normal yapıorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?