2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende aldım hastane cıkısı pattanıye bide zıbın aldım bi sürü daha almıcam zıbın
öle işde bi dünyada para cocuk seyleri

yazdığım gibi sadece doğum sigortasız 15.000 USD minimum dedi arkadaşım ama sen tabii araştır yine..

bende free bhcg 113
pap a 6.35
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy18+nt 1:10000

sonucu daha bugün göstercem

Alırız,alırız da..Takip ettiysen ne duruyorrsun atlasana konunun içine...
Bak zaten oğluşlarımız azdı, bir tane daha oldu..Hayırlı olsun...Kaç haftalıksın..

Gökyzü türkiyenin suyumu çıktı:) cesaret ister valla amerika felan

Valla banada gereksiz geliyor o işler ya. Birde bilmediğin bir memleket. İnsan memleketini özler, arkadaşlarını falan yanında görmek ister. Ayrıca burda ne güzel bağıra bağıra doğurmak varken elin memleketinde ne işim var. Amerika iyidir belki ama İngiltere de sağlık sistemi çökmüş durumda zaten, bizim hastaneler, imkanlarımız onlara 5 basar. Birde o kadar duygusalken ben hasret çekerim valla. Ben İngiltere de bulundum hepsi de çok şikayetçiydi hastenelerden falan, röntgen için bile 3 ay bekliyenler var. Ama Amerika hakkında bir fikrim yok, iyidir herhalde.

bende free bhcg 113
pap a 6.35
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy18+nt 1:10000

sonucu daha bugün göstercem

İyi çıkmış değerlerin...Free ye bakarsak kızın olacak,ama tutmadığı da oluyor, mesela egenin tutmadı..
Belki akşam cinsiyet haberi gelir senden de...

yazdığım gibi sadece doğum sigortasız 15.000 USD minimum dedi arkadaşım ama sen tabii araştır yine..

öle gidemeyız galiba ancak kuzenleri aracılıgıyla gideriz
15.000 de cok bizim icin ..
danımarkada olsaydı yanı orda dogum yapıldıgı zaman oranın vatandası olsaydı
cok cok iyi olucakdı ama olmuyomus galıba arasdırıyoruz

Alırız,alırız da..Takip ettiysen ne duruyorrsun atlasana konunun içine...
Bak zaten oğluşlarımız azdı, bir tane daha oldu..Hayırlı olsun...Kaç haftalıksın..

:)) yazdıkalrınızı okuyodum bende şimdi.. size sorcak çok şeyim var aslında, daha k.k. ya yeni üyeyim nasıl kullanılır bu zımbırtı onu bile keşfetmeye çalışıyorum. 15+3 benim bebiş.. bu sene kız senesiymiş, oğluşuma kız bulamakta zorlanmıcam desenize...

bu arada bizde mart veya nisan gibi hollandaya gidicez eşimin işi yüzünden ama ben çok korkuyorum oralarda bişi gelirse başıma diye..
kuzu seni dinledim bak nasıl daldım konuyaa:))

İyi maşallah 15 haftalık olmuş...
Sor canım ,biz de burda herşeyi birbirimize soruyoruz zaten...
Yalnızz şunu söyleyeyim, topikteki kızlar kıymetli haberin olsun, hiç kimse kuzusunu vermiyo kimseyee...Burdan kız ararsan evde kalır senin oğlan...
Ben mesela turşu kuracam,ege tuzunu alacak, kız da benden..turşusunu kuracağız...

nedense, hilmi ve fatmanın birde senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana..Ama niye bilmiyorum..

herkes öyle diyor canım, herkesin içine erkek doğuyor. doktor kız dedi, sevindim ama sanki sonunda erkek dicek gibi geliyor. hayırlısı bakalım, oğlum olursa yakışıklı olur ha bak yeşil gözlü kumral artist bişey olursa alırım senin kızı :)))

canım erkekler nasılsa daha küçük kız da alıyorlar asıl kızların işi zor olcak bi sürü kız

bu arada bizde mart veya nisan gibi hollandaya gidicez eşimin işi yüzünden ama ben çok korkuyorum oralarda bişi gelirse başıma diye..

hıııuumm ne işiniz var kız Hollandada senin de mi kocan diplomat yoksa

deli yaa bu kız .. Kızlar benim keyfim yok bugun yaa neden i de yok. Sıkılıyorumm.

Gelmez kız, ne gelecek başına...
İş yüzündense ne yapacan mecbur gidersiniz...Gökyüzü de bak araştırıyo yurtdışında doğumu...
Dal tabi bak,fena mı ettin işte...

aslına bakarsan bende şimdiden hiç evlenmesin hep yanımda kalsın benimle olsun diye hayaller kuruyorum .. sonrada niye böle düşünüyorum diye garipsiiyodm kendimi.. sizde bölesenz rahatladım valla ozaman

Vermem kızım kızımı sana....Artist gbi kaynana, kız bana benzerse çekemez,kıskanır senii....
Şapkayı,gözlüğü takmış asortik....
Anası fıstık gibi, oğlanın yakışıklı olacağından şüphem yok da, biz içgüveysi arıyoz bacım, varsın çirkin oluversin...İç güvey veriyon mu...Pazarlık yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…