Valla ben bi sürü resim eklemiştim ya, ama sonrasında bişey almadım..Ay başını bekliyorum, ay sonu parasız kaldım..Ama kızım olduğunu öğrendim ya,artık alışverişi daha rahat yapacağım..
ayy ne biliyim işde dün öle aklımıza geldi eşimde dedi arasdır bakalım aslı astarı nedir diye
öle paketler varmıs tatil paketi gibi yurtdısı dogum paketi ama cok pahalı
eşimin kuzenleri amerikada yasıyo benım arkadasım var orda okuyo falan eger uygun olursa 10 binliraya kadar o zaman yapacaz bişeler
bende ikili test için 10 gün önce kanımı vermiştim.sonuçları internetten takip ediyorum da sanırım henüz tamamlanmamış.. bende sadece bunlar yazıyo
Feeb HCG 24.200
PappA 14.900
sende nasıl belirtilmişti cnm???
mrb haziran anneleri.. kısmetse bende sizin gibi haziran annesi olucam. cumartesi doktordaydık bizde, oğluşum olucak benimde, ilk bebişim.. bikaç kere takip ettim sizi, çok hoşuma gitti buraası.. benide aranıza alırmısınızzzz :))
Gökyzü türkiyenin suyumu çıktı:) cesaret ister valla amerika felan
bende free bhcg 113
pap a 6.35
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy18+nt 1:10000
sonucu daha bugün göstercem
bende free bhcg 113
pap a 6.35
kombine risk 1:8050
ikili test 1:2119
yaş riski 1:881
trisomy18+nt 1:10000
sonucu daha bugün göstercem
yazdığım gibi sadece doğum sigortasız 15.000 USD minimum dedi arkadaşım ama sen tabii araştır yine..
Alırız,alırız da..Takip ettiysen ne duruyorrsun atlasana konunun içine...
Bak zaten oğluşlarımız azdı, bir tane daha oldu..Hayırlı olsun...Kaç haftalıksın..
Kız heyecanlanıp uçakda doğurursan ne olacak....
:)) yazdıkalrınızı okuyodum bende şimdi.. size sorcak çok şeyim var aslında, daha k.k. ya yeni üyeyim nasıl kullanılır bu zımbırtı onu bile keşfetmeye çalışıyorum. 15+3 benim bebiş.. bu sene kız senesiymiş, oğluşuma kız bulamakta zorlanmıcam desenize...
nedense, hilmi ve fatmanın birde senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana..Ama niye bilmiyorum..
:)) yazdıkalrınızı okuyodum bende şimdi.. size sorcak çok şeyim var aslında, daha k.k. ya yeni üyeyim nasıl kullanılır bu zımbırtı onu bile keşfetmeye çalışıyorum. 15+3 benim bebiş.. bu sene kız senesiymiş, oğluşuma kız bulamakta zorlanmıcam desenize...
bu arada bizde mart veya nisan gibi hollandaya gidicez eşimin işi yüzünden ama ben çok korkuyorum oralarda bişi gelirse başıma diye..
kuzu seni dinledim bak nasıl daldım konuyaa:))
iyi maşallah 15 haftalık olmuş...
Sor canım ,biz de burda herşeyi birbirimize soruyoruz zaten...
Yalnızz şunu söyleyeyim, topikteki kızlar kıymetli haberin olsun, hiç kimse kuzusunu vermiyo kimseyee...burdan kız ararsan evde kalır senin oğlan...
Ben mesela turşu kuracam,ege tuzunu alacak, kız da benden..turşusunu kuracağız...
deli yaa bu kız .. Kızlar benim keyfim yok bugun yaa neden i de yok. Sıkılıyorumm.
bu arada bizde mart veya nisan gibi hollandaya gidicez eşimin işi yüzünden ama ben çok korkuyorum oralarda bişi gelirse başıma diye..
kuzu seni dinledim bak nasıl daldım konuyaa:))
İyi maşallah 15 haftalık olmuş...
Sor canım ,biz de burda herşeyi birbirimize soruyoruz zaten...
Yalnızz şunu söyleyeyim, topikteki kızlar kıymetli haberin olsun, hiç kimse kuzusunu vermiyo kimseyee...Burdan kız ararsan evde kalır senin oğlan...
Ben mesela turşu kuracam,ege tuzunu alacak, kız da benden..turşusunu kuracağız...
herkes öyle diyor canım, herkesin içine erkek doğuyor. doktor kız dedi, sevindim ama sanki sonunda erkek dicek gibi geliyor. hayırlısı bakalım, oğlum olursa yakışıklı olur ha bak yeşil gözlü kumral artist bişey olursa alırım senin kızı :)))
canım erkekler nasılsa daha küçük kız da alıyorlarasıl kızların işi zor olcak bi sürü kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?