- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Havadan havadan, bende biraz çıktım, yürüdüm, saçlarıma fön çektirdimgeldim, biraz havam değişti.
deli yaa bu kız .. Kızlar benim keyfim yok bugun yaa neden i de yok. Sıkılıyorumm.
aslına bakarsan bende şimdiden hiç evlenmesin hep yanımda kalsın benimle olsun diye hayaller kuruyorum .. sonrada niye böle düşünüyorum diye garipsiiyodm kendimi.. sizde bölesenz rahatladım valla ozaman
biri de beni bi kuaföre götürse şu saçlarımı bi yola koyup kaşlarımı aldırsa, ha bi de şu yüzümdeki yaraya bi hal çare bulsa..
hıııuummne işiniz var kız Hollandada senin de mi kocan diplomat yoksa
Öyleyiz bacım,aramızda doğurayım da mürüvvetini göreyim diyen yok...
Herkes kendine saklıyo bebişi...
Ben de hep kızım diyordum belli değilken, ama benim gerçekten de kızmış...Ama oğlan olsaydı da hiç üzülmezdim...
vaayy ben yüzümü zor yıkar oldum kaşlar pala oldu valla.:) tek kaş gezicem yakındahavadan havadan, bende biraz çıktım, yürüdüm, saçlarıma fön çektirdimgeldim, biraz havam değişti.
al bende de okadar. Saldım kendimibiri de beni bi kuaföre götürse şu saçlarımı bi yola koyup kaşlarımı aldırsa, ha bi de şu yüzümdeki yaraya bi hal çare bulsa..
öyleyiz bacım,aramızda doğurayım da mürüvvetini göreyim diyen yok...
Herkes kendine saklıyo bebişi...
öyleymiş baksana.. ben askerliğini bile düşünüyorum, nasıl göndercem diye, insan şimdiden bunları düşünürmü yaa çok ilginçç:)) sünnetini de doğar doğmaz yaptıralım diyorum, nereye geldim ben telaşından acısını hissetmez diye
canım bende çok kız istemiştim ilkten, hatta hep kız isimleri bakmıstım, kız kıyafetleri felan. dr. erkek deyince şok olmadım deil eşimin sevincten gözleri doldu ben tam yaşayamadım o heyecanı ama şimdi çok üzülüyorum oan haksızlık ettiğimi düşünüyorum.. Allah hepimizin karnındakio melekleri hep korusun, şansları takihaleri bol olsun kaderleri güzel olsun inşallah.. oğluşumda beni affetsin tabi:))
eşim özel şirkette çalışıyo canım.. şirketin geleneksel bi kutlaması var..ona gidicez.. nasipse inşa.
vaayy ben yüzümü zor yıkar oldum kaşlar pala oldu valla.:) tek kaş gezicem yakında
al bende de okadar. Saldım kendimi
ben saklamıyom kızım. 2 tane kız olacak bende vallaha ben el üstünde tutacak damat arıyorum. Kıymet bilecek işi gücü olacak güzel yakışıklı olacak 4x4 lük olacak.
Hıh mütevazi olmayacağım
ben saklamıyom kızım. 2 tane kız olacak bende vallaha ben el üstünde tutacak damat arıyorum. Kıymet bilecek işi gücü olacak güzel yakışıklı olacak 4x4 lük olacak.
Hıh mütevazi olmayacağım
allahın şanslı kulları sizi. Helal sana kuşum. Oturcanım sen çok yoruluyorsun tabi, benim işim gücüm yokki. şu sıralar evde oturup duruyorum, ev işide pek yapmıyorum zaten bir tek yemek yapıyorum artık ütülerimi bile kadına yaptırıyorum tam tembelleştim. çalışanlara allah kolaylık versin zor tabi.
sen ne biçim kız annesisin kızım...
Kız evi naz evi...nazlı ol azıcık,verme hemen..
Hem ben teyzeleri olarak vermicem onları....damatlar senden kolay alabilir ama, benden asla....
Bluebottle çok hoş bir hatunsun bayıldım sana:)) .
Kızım nasıl:)) şişkom
Ben de hep kızım diyordum belli değilken, ama benim gerçekten de kızmış...Ama oğlan olsaydı da hiç üzülmezdim...
ayy utandım kız şimdiAma tabi mutlu oldum sağol canım ben de görünce bizim oraların kızı işte belli dedim :))
kızın çook şeker maşallah annesi, cimcimenin balerin halleri de çok güzel :))
sus kız cadı. Ne var sen çektin vermedilerde noldu. Almadın mı . Ne uğraştırcam adamları sonra benden nefret etsnler. Aksine çok sevecekler ki beni kızlarım analarına gidince hemen gidelim diyecekler.:))))))))) cadı olunca ayda bir yeter derler.
manda gölü balesi yapıyor:))))))) hahahaa ayy şimdi okaar kilo yok ama maşallahımız avr iri kıyım
Allah bağışlasın canım benm, ben kızı olan anneleri şanslı görmüşümdr hep, şanslısın sende.. benimde inş. ikincisi kız olur ama bunada üzülmedim, çokta mutluyum..sadece şartlamısım galiba kendimi.. sende süsle süsle gezdir kızını, ohh ne güzell.. cimcime olur ya kızlar..aman Allah nazarlardan korusun onu.. güzel güzel tokalar onlara ciciler de bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?