tamam canım,sen ver,ben vermicem ama...
Desin damatlar, bunların anası melek gibi de, bi kuzu teyzeleri var...kuzu mudur, kurt mudur illallah getirdi bize diyeee...
Zor alsınlar ki, kıymetli olsun, üzmesinler kızlarımızı..
evet maşallah senin kız iyi kilosu faan. Benimkide bana hiç çekmemiş, yemesi içmesi yerinde ama hiç kilo almıyor..ince uzun bişey, tabi bide yüzme, basketbol falan çok enerji harcıyor ondan da herhalde.
tabi kıymetli olsunlar. Biraz sürteriz burunlarını kendilerine gelirler. Kız sen ben varken kim üzer meleklerimizi . Allah korusun...
Kız olacak...En başından beri biliyordum kız olduğunu ben..Sürekli Öykü kızım,nazlı kızım diyordum hep..Gerçekten de kızmış...Hareket ediyor da, ben hiç hissetmedim daha...Ultrasonda görüyorum tekme attığını falan ama, hiç bi hissetme belirtisi yok...Ama ben hiç kendimi dinlemem, hani yatınca bi sessizlik olsun falan bebek hareket ediyor mu diye dinlemedim hiç...
Yattığım yerde masal okuyorum yüksek sesle, eşim geliyo sonra, bebekle konuşturuyorum onu, sonra uyuyakalıyorum..Dinlesem belki hisseder miyim bilmiyorum...
erkek olsa ben de hemen kestirirdim herhalde...Acıyı anlamasın diye...
oğluşun doğsun senin yüzüne bi baksın (ay hani doğunca çatık kaşlarla bakıyolar ya ooyy öyle bi bebiş geldi gözümün önüne hemen :)) ) dünyalar senin olur annesi.. herkesin gönlünden bişeyler geçebilir, kendine haksızlık etme, sanki üzüldün mü erkek olduğu için yoo.. rahat ol canım :)
ay ne güzel kendi işim için değil de şöyle rahat rahat gezmek için yurtdışına gitmeyi çok isterim, toplantı için gidilince insan işe odaklanıyor sadece..
evet bu sene bişeye vermedim ama geçen sene baleye gidiyordu. Iyi kilo verdi. Ama yazın yüzemeye vermek istiyorum. Baba iri kıyım ya tip olarak pna benziyor kemkleri kalın bunların. Benim gibi minyon olmaz sanmıyorum
öyleymiş baksana.. ben askerliğini bile düşünüyorum, nasıl göndercem diye, insan şimdiden bunları düşünürmü yaa çok ilginçç:)) sünnetini de doğar doğmaz yaptıralım diyorum, nereye geldim ben telaşından acısını hissetmez diye
ayy canım benim hepimiz daha doğmadan bebeklerimizi ne kadar çok seviyoruz demi ben şimdi doktordan geldim benim oğlan secde ediyodu çok tatlıydı inş hepimiz bebeklermzn doğduğu günleride görürüz...
ayy canım benim hepimiz daha doğmadan bebeklerimizi ne kadar çok seviyoruz demi ben şimdi doktordan geldim benim oğlan secde ediyodu çok tatlıydı inş hepimiz bebeklermzn doğduğu günleride görürüz...
hoşgeldin canım benim de oğlum oluyor sünnet olayını bende senin gibi yaptırmayı düşünüyorum bakalım...
yemeğimi de yedim geldim ama hala çok sıkılıyorummm
hoşgeldin canım benim de oğlum oluyor sünnet olayını bende senin gibi yaptırmayı düşünüyorum bakalım...
yemeğimi de yedim geldim ama hala çok sıkılıyorummm
değişik bişeyler yapmak lazım ama ne yapmak lazım
kız niye öyle diyosun yeğenimize :) olsun iri olsun kız sağlıklı olsun da, bu yeni nesil hep böyle. benim en küçük kardeşim de öyle aldı başını gitti valla :))manda gölü balesi yapıyor:))))))) hahahaa ayy şimdi okaar kilo yok ama maşallahımız avr iri kıyım
canım hamilelikten fazla ince düşünüyoruz o kadar :) sen keyfine bak oğluşunun hayallerini kur, güzel fotolara bak alışveriş yap ben de cinsiyet kesinleşsin hemen başlıcam :)saol canım benim gerçekten içime su serptin, çünkü ben daha cumartesi öğrendim, eşimle sevinemedim onun sevincini paylaşamadım diye, oğluşuma haksızlık ettim diye üzülüyodm hala. ama gerçekten çok mutluyum üzülmedim şaşkınlık çoktu..öle işte.. saol tekrardan
inşallah sana da ansip olurda gidersin ama iş için deil gezmek için. gerçi bizde 2 gece 3 gün felan kalcaz,bişi anlamayız belkide..
benimki dedeye çekmiş doğuştan değil anne karnından sporcuİnşallah canım yaa...Secde mi ediyordu....
Valla sizin bebeler akrobat gibi ha...bluebottle ınki de yoga yapıyo.....
Çok heyecanlı değil mi ultrasonda seyretmek...Ben de çok özledim ama doktor kontrolüme daha çok var...
sağol canım evet ilk benimde bende senin gibi ilk bebişin kız olmasının anneye çok avantaj sağladğını düşünürken oğluş çıktı aynı duyguları bende yaşamadım dersem yalan olur ama alışıyorsun oğlan fikrinede onun sevgsii bambaşkatşkrler cnm. Allah bağışlasın ilk bebişmi seninde..
bu arada afiyet olsun bebişine yarasınnn:))
Delimavi al bende de okadar. şirkette bi hava var kasvet. Allahım daraldım. Eve gitmek uyumak istiyorum sıkıldım. Daha çok var yaa
Ya bişey diyeceğim, hiç bebeğine kapı süsü, kremlerini koymak için bebek sepeti, battaniye gibi eşyalarını kendisi yapmak isteyen var mı...Ben cinsiyeti öğrendiğimden beri yapmak istiyorum ama, hazır olmasın kendim yapayım, bebeğim için emek harcayayım diyorum da, yapabilir miyim bilmiyorum...
İnşallah olur, ama oğlan olursa da üzülme, ilerde 2 tane de kızın olur evlenince...
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da,asıl en önemlisi bu...
valla ben eminönünden alıpyapçam bütün arkadaşlarım öylr yaptı,kap süsünü hazır alırım ama şekerleri falan kendim halletçem
sağol canım evet ilk benimde bende senin gibi ilk bebişin kız olmasının anneye çok avantaj sağladğını düşünürken oğluş çıktı aynı duyguları bende yaşamadım dersem yalan olur ama alışıyorsun oğlan fikrinede onun sevgsii bambaşka
sağol canım bende her yemekten sonra yarasın oğluşuma diyorum
sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur inşallah hepimizin
aynen canımm eve gitsem uyusam diyorum ofisi kapatmak istemiyorum akşam bi yere gitsek diyorum kimseyi çekecek halim yok şöyle bir market turu mu yapsam acaba ii gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?