Ya bişey diyeceğim, hiç bebeğine kapı süsü, kremlerini koymak için bebek sepeti, battaniye gibi eşyalarını kendisi yapmak isteyen var mı...Ben cinsiyeti öğrendiğimden beri yapmak istiyorum ama, hazır olmasın kendim yapayım, bebeğim için emek harcayayım diyorum da, yapabilir miyim bilmiyorum...
saol canm.. sağlıklı sıhhatli olsunlar dediğin gibi, hayırlı evalt olsunlar inş. varmı daha ötesi.. doğsunlarda 5 ay sonra evlerimiz şenlensin .. ayy hayal ediyorum ne güzel olur evde bi bebiş sesi..
burada ben geriden geliyorm ehehe çok hızlısınız.. alışcam açemiyim daha
canım senle konuşmuştuk hani kısa saçlı mimar bi kızın blogu vardı o yapmıştı bebeğine öyle kapı süsü falan ordan esinlenebilirsin
canım senle konuşmuştuk hani kısa saçlı mimar bi kızın blogu vardı o yapmıştı bebeğine öyle kapı süsü falan ordan esinlenebilirsin
Ya yapınca resim falan eklesene, bende yapmak istiyorum ama,daha önce hiç böyle şeyler yapmadım..Pek bi fikrim yok....
Ama emek vermek istiyorum kızım için...Herşey hazır olmasın istiyorum...
canım o blogun ismini buradan yazabiliyor musunuz yazamıyorsak bana özel mesaj atabilir misin çok merak ettim :)
ben kızımın doğumgünlerinde falanda yaparım öyle şeyler. mesela şeker hamurlu kurabiyeler falan yapıyorum onları jelatinliyorum falan çok şık oluyor. Eminönü gibi yerlerde de toptan şeker meker satılıyor ya. onlardan alıyorsun. hatta hazır tülden keseler, küçük objeler falan var onları kullanarak nikah şekeri gibi cicili bicili bişeyler yapıyorsun... çok şeker oluyor. kapı süsleri falanda orda 35-40 tl falan. rengarenk bissürü çeşidi var.
Kızın ismi lacintenel
zaten başına üç tane w, snuna da com ekle sitesine giriliyor...
Bende merak ettim banada yazın o blogu
keçeden patiklere bayıldım benn :)
Ben denicem onları, temizlik bezleri ile...
Aynı keçe gibi zaten, yapabilirsem keçe alıp yapacağım....
evet tatlım.. artık işin zor kısmı biraz bitti.. mide bulantıları, halsizlikler felan..keyfini çıkarmak var artık sırada..hepimiz alışverişede vercez kendimizi.. seninde inş. belli olur en kısa zamanda.. dr hiç bişi demedimi, kıza veya erkeğe benziyor diye..
Ben bir de örgü bebek şekerleri gördüm yine bir sitede bayıldımmm.. aslında onlardan yapsak ne güzel olur..
Nerde gördün kız, ben gibi parçala da yaz...Örgüyse yapabiliriz büyük ihtimal....
Evet, o 5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
Bebeğimi çok merak ediyorum, ben gibi deli mi olacak,babası gibi sessiz sakin biri mi...
Hangimize benzerse benzesin, diğerine adapte olabilecek mi...Çok ağlayacak mı, çok mu uyuyacak...
Kime benzeyecek...O kadar çok soru varki kafamda...
meyve ye istersenbu halimizle en güzel gezme market olur:)))))) ımmmm yerim herşeyii acıkdım yine
canım o blogun ismini buradan yazabiliyor musunuz yazamıyorsak bana özel mesaj atabilir misin çok merak ettim :)
kırmızı minder.. google'dan böyle arıyınca ilk çıkan site..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?