2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım senle konuşmuştuk hani kısa saçlı mimar bi kızın blogu vardı o yapmıştı bebeğine öyle kapı süsü falan ordan esinlenebilirsin

Evet, o 5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
Bebeğimi çok merak ediyorum, ben gibi deli mi olacak,babası gibi sessiz sakin biri mi...
Hangimize benzerse benzesin, diğerine adapte olabilecek mi...Çok ağlayacak mı, çok mu uyuyacak...
Kime benzeyecek...O kadar çok soru varki kafamda...

canım senle konuşmuştuk hani kısa saçlı mimar bi kızın blogu vardı o yapmıştı bebeğine öyle kapı süsü falan ordan esinlenebilirsin

Ya onu falan bilgisayarıma kaydettim zaten,başka bloglardan da resimler ekledim, yapılışı malzemesi falan olanlardan...
Ama becerebilir miyim diye düşünüyorum..Aslında elim yatkındır ama, bebekle ilgili hiç bişey yapmadım daha önce...

Ya yapınca resim falan eklesene, bende yapmak istiyorum ama,daha önce hiç böyle şeyler yapmadım..Pek bi fikrim yok....
Ama emek vermek istiyorum kızım için...Herşey hazır olmasın istiyorum...

ben kızımın doğumgünlerinde falanda yaparım öyle şeyler. mesela şeker hamurlu kurabiyeler falan yapıyorum onları jelatinliyorum falan çok şık oluyor. Eminönü gibi yerlerde de toptan şeker meker satılıyor ya. onlardan alıyorsun. hatta hazır tülden keseler, küçük objeler falan var onları kullanarak nikah şekeri gibi cicili bicili bişeyler yapıyorsun... çok şeker oluyor. kapı süsleri falanda orda 35-40 tl falan. rengarenk bissürü çeşidi var.

Ayyy, imrendim vallaa..Senin kızın olmak varmış...
Ben de şeker hamurlu kurabiye falan yaparım da, yiyecek olarak değil, oda için bişeyler istiyorum...
eminönüyü çok duyuyorum zaten,buralarda öyle yerler yok...O yüzden sıkıntı zaten, malzeme bulabilir miyim, çeşit çok olur mu falan diye düşünoyum..ama özendim..Yapıcam bende bi yolunu bulup...Hatta yaparsam buraya da eklerim resimlerini.

canım hamilelikten fazla ince düşünüyoruz o kadar :) sen keyfine bak oğluşunun hayallerini kur, güzel fotolara bak alışveriş yap ben de cinsiyet kesinleşsin hemen başlıcam :)
hollanda güzel yer amsterdam off off :))

evet tatlım.. artık işin zor kısmı biraz bitti.. mide bulantıları, halsizlikler felan..keyfini çıkarmak var artık sırada..hepimiz alışverişede vercez kendimizi.. seninde inş. belli olur en kısa zamanda.. dr hiç bişi demedimi, kıza veya erkeğe benziyor diye..

dedi canım bir hanım mı geliyor ne dedi :) ama kesin değil, 1 ay sonra bakarız dedi..hayırlısı bakalım hangisi gelirse başımızın üstünde yeri var :)

kime benzerse benzesin nasıl olursa olsun en tatlısı en güzeli olacağı kesin.. kuzenim yeni anne, bebişi 6 aylık oldu ama hiç uyku nedir bilmiyor.. ayakta sallamakatan mahvoldum diyor, ayağından dakika inidremiyor, çünkü uayanıyor hemen.. ama bana diyoki kuzen okadar yoruluyorum yıpranıyorum ama gözümn içine bi bakıyo eriyorum.. hiç bişi kalmıyor.. anne olmak apayrı diyor..
senin melek kızın da inş. biraz senin gibi deli oluversin deliik güzeldir, ben severim birazda sakinlik alsın babadan.. bebk bu ağlayacak tabi ama inş çok ağlamaz ve çok güler.. bunları ben sana diyorum ya bana da iyi geldi , aynı sorular hepimizde var eminimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…