günaydın bebişim. inşallah su gibi akıp gider bugun:))
herkese günaydııııııııııııın biraz başağrısıyla yaşıyorum ama olsun genede sabahları çok güzel ..........
kızlar benim bebiş de erkekmiş..doktor eğer gördüğüm kordon bağı değilse erkeğe benziyo dedi..aslında ilk önce direk erkek bebek dedi.sonra ben emin misiniz falan deyince işte bazen kordonu pipi gibi görebiliyoruz ama büyük ihtimal erkek dedi.öle işte..şaşkınım hamileliğimi ilk öğrendiğim andaki gibiyim..
günaydın geçmiş olsunherkese günaydııııııııııııın biraz başağrısıyla yaşıyorum ama olsun genede sabahları çok güzel ..........
günaydıngünaydın fıstıklar nasılsınız bugün :)
yakamozun dandik kayınbiraderini kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum.
bi de kadınlara laf atarlar ya fesat dedikoducu vs diye. al sana fesat işte.
madem bu kadar kötü şeyler yaşatıyor ve eşi de farkında, ben olsam telefonumu değiştiririm iş biter. hatta hattı değiştirmek gerekmiyor, operatörünüzü arayıp numara değişikliği istiyorsunuz iş bitiyor.
ben de elevitten midir nedir, milletin bulantısı bitti benim bulantım başladı normaldir dimi kızlar :26: geçer heralde yakında..
günaydın fıstıklar nasılsınız bugün :)
madem bu kadar kötü şeyler yaşatıyor ve eşi de farkında, ben olsam telefonumu değiştiririm iş biter. hatta hattı değiştirmek gerekmiyor, operatörünüzü arayıp numara değişikliği istiyorsunuz iş bitiyor.
ben de elevitten midir nedir, milletin bulantısı bitti benim bulantım başladı normaldir dimi kızlar :26: geçer heralde yakında..
Sana da günaydın canım..
hayalbaz hayırlı olsun ...sanırım artık erkeklerin haberleri de gelmeye başladı
yaa bu bebişim ben çok seviyorum yaaa dogsunlar hemencik kolaycık kesinlikle kararlıyım normal yapıcam
günaydın kızlar... bende doğumdan korkanlardanım maalesef inşallah kolay ve normal olur doğumlarımız önceden yaşayınca insan daha korkuyor maalesef. ama doğumu kolaylaştırıcı hareketler varmış bu kez onları deniycem Allah sağlıklı evlatlar ve kolay doğum nasip etsin hepimize
günaydın cnm. nasılsın. erkek müsvettesi bu gibi adamlar ancak kadına dişleri geçiyor..günaydın fıstıklar nasılsınız bugün :)
herkese günaydııııııııııııın biraz başağrısıyla yaşıyorum ama olsun genede sabahları çok güzel ..........
günaydın kızlar... bende doğumdan korkanlardanım maalesef inşallah kolay ve normal olur doğumlarımız önceden yaşayınca insan daha korkuyor maalesef. ama doğumu kolaylaştırıcı hareketler varmış bu kez onları deniycem Allah sağlıklı evlatlar ve kolay doğum nasip etsin hepimize
günaydın hoşgeldin
bugün içim nedense kıpır kıpır
bugün içim nedense kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?