2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bu bebişim ben çok seviyorum yaaa dogsunlar hemencik kolaycık kesinlikle kararlıyım normal yapıcam

günaydın fıstıklar nasılsınız bugün :)
yakamozun dandik kayınbiraderini kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum.
bi de kadınlara laf atarlar ya fesat dedikoducu vs diye. al sana fesat işte.
madem bu kadar kötü şeyler yaşatıyor ve eşi de farkında, ben olsam telefonumu değiştiririm iş biter. hatta hattı değiştirmek gerekmiyor, operatörünüzü arayıp numara değişikliği istiyorsunuz iş bitiyor.
ben de elevitten midir nedir, milletin bulantısı bitti benim bulantım başladı normaldir dimi kızlar :26: geçer heralde yakında..

ay hadi hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmek çok tatlı bi heyecan tebrik ederim Allah tamamına erdirsin ........

herkese günaydııııııııııııın biraz başağrısıyla yaşıyorum ama olsun genede sabahları çok güzel ..........
günaydın geçmiş olsun
günaydın

Günaydın canım...
Ben de dedim telefonu değiştir dedim ama,bilmiyorum ne yapacak...
Elevit bulantı yapabiliyormuş, kabızlık da yapabiliyormuş, ondandr belki..

yaa bu bebişim ben çok seviyorum yaaa dogsunlar hemencik kolaycık kesinlikle kararlıyım normal yapıcam

günaydın kızlar... bende doğumdan korkanlardanım maalesef inşallah kolay ve normal olur doğumlarımız önceden yaşayınca insan daha korkuyor maalesef. ama doğumu kolaylaştırıcı hareketler varmış bu kez onları deniycem Allah sağlıklı evlatlar ve kolay doğum nasip etsin hepimize

günaydın hoşgeldin

günaydın cnm. nasılsın. erkek müsvettesi bu gibi adamlar ancak kadına dişleri geçiyor..
senin mide hayırdır tersine gidiyor galibaa. düzelir merak etme yaa. neler yaşanıyor şu hamilelikte. ben ıkıldım bi an önce doğuralım zaman çabuk geçsin..

herkese günaydııııııııııııın biraz başağrısıyla yaşıyorum ama olsun genede sabahları çok güzel ..........

günaydın cnm hoşgeldin

Günaydın canım, valla ben önceden doğum yapmadığım halde korkuyorum....
İçeri koyması kolay da, çıkarması zor bu veletleri..

selam cnm. doğumun kolayımı var yaa. sezeryanıda zor normalide. canından can çıkıyor. rabbim taşa vermiş dağlar taşlar bu acıya dayanamamış. insana vermiş. allah herkesi bir avazda kurtarsın. ben sezeryan olacağım için acısını bildiğim için napıcam diye düşünüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…