2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kuş, nazlı Öyküm, sen çıkma benim içimden olur mu...Hep orda kal kızım, üzme sakın anneni bakayım....

Günaydın canım, valla ben önceden doğum yapmadığım halde korkuyorum....
İçeri koyması kolay da, çıkarması zor bu veletleri..
valla kuzu bizim içeri koyması da zor oldu
bugün içim nedense kıpır kıpır
hayır olsun canım inşallah güzel haberler alırsın
ben normalde çok korkak olduğum için doğumu düşünmüyorum sanki hep hamile olarak kalıcakmışım gibi düşünüyorum şimdiden korkmamak için

haklısın gerçekten işte bilince daha zor benimde Allah nasip ederse bu ikinci olacak benim normaldi ama çok zor gerçekleşti 20 saat sürdü açılmam olmadı o yüzden aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum gevşetici ile sonunda doğum yaptım. doktoruma her gittiğimde senin doğumun nasıl olacak onu düşünüyorum diyor herkes hatırlatıyor oysa ben şimdiden düşünüp canımı sıkmak istemiyorum inşallah bu kez o kadar zorlanmam

Günaydın canım, valla ben önceden doğum yapmadığım halde korkuyorum....
İçeri koyması kolay da, çıkarması zor bu veletleri..

kendime güveniyorum ben yaaa başartırırm inş... :):)
Allah kimseyi o yolda koymasın Allah yardım eder inş.
ne güzel işte. kıpır kıpır olsun neşeli mutlu olalım hepberaber.
senin eşinin ailesi felandamı ardahandaydı. yoksa siz iş nedeni ilemi oraya gitiniz.
yok canım eşimin aileside osmaniyede ben 2009 martta geldim buraya evlenincede eşim benim yanıma geldi oda 2010 temmuzdan beri burda :):) eş durumundan geldi:):)
Amann,hep öyle olsun...
Sıkıntılı oluyoruz da ne oluyor...Bebişlerimiz gülmemize alışsınlar...Ben ses tonumu bile yükseltmiyorum bebeğim sinirli bi annem var demesin diye...

sinirlilik etkiliyo diye duymuştum eger sen sinirli agresif huzursuz olursan bebeişinde öle oluyormuş öle demişlerdi sanki

Amann,hep öyle olsun...
Sıkıntılı oluyoruz da ne oluyor...Bebişlerimiz gülmemize alışsınlar...Ben ses tonumu bile yükseltmiyorum bebeğim sinirli bi annem var demesin diye...
ay benşm bebe çatık kaşlı çıkar kesin anası bütün gün gergin dolaşıyor..

Minik kuş, nazlı Öyküm, sen çıkma benim içimden olur mu...Hep orda kal kızım, üzme sakın anneni bakayım....
noldu tırstın demii..
:))))))

ayy allah yardım etsin yaa. bile bile tekrardan nasıl istiyoruz anlamıyor doğurması bakması ayrı bir zorluk. sorumluluğu daha farklı bir zorluk. ama okadar güzel ki hepsini alt ediyor..

Günaydın kızlar sabah internet yoktu şimdi geldi.
Ancak girebildim n'apıyonuz bakalım?

günaydın yavru iyiyiz sen nasılsın...
bugun kapatıp çalışmam lazım sene sonuna 3 kaldı:)). birikiyor herşey:)

annelerimiz hep ikinci doğumların daha kolay olduğunu söylüyo inşallah seninde öyle olur
Günaydın kızlar sabah internet yoktu şimdi geldi.
Ancak girebildim n'apıyonuz bakalım?

günaydın iyiyiz sen napıyosun

Tıstım tabi kızım....
Haa, bi de ne dicem...Bile bile tekrardan nasıl istiyoruz anlamıyorum diyorsun ya...Millet bunun lafını bile etmiş duymadın mı...
Karı milletinin saçı uzun,aklı kısadır diyee....
Hakkaten de öyle, 9 ay ayrı stres çek, kessinler biçsinler, sonra bi daha hamile kal..Hakkaten de akıl işi değil...

günaydın. bugün topikte güzel bir sinerji var:)) Herkes iyi gibi, ne güzelll..
canım günaydın . biz bugun olumlu pozitif olmaya karar verdik. dermişimmmm. ben dün çatlamak üzereydim. allahtan eve giderken açıldım evde de yemek yedim 1 saat uyumuşum babası eylülün derslerini yaptırmış . yoksa fena olacaktım..

he valla doğru demişler hee. bile bile delilik yav. hele ben tam rahatlamışım ayağımı uzatıp kahvemi içiyorum kızım kocaman olmuış kocamla özelimiz tekrar olmaya başlamış. hooooooooooopppppp başa dön elif.. ayy ben deliym yaa

salla yaaaa boşver öle tipleri

annelerimiz hep ikinci doğumların daha kolay olduğunu söylüyo inşallah seninde öyle olur

günaydın iyiyiz sen napıyosun

Boşverr,takma kafana...

Yani takmıycam kızlar ama artık sabrım tükenmeye başladı.

zinkerbelll hoşgeldin cnm. çok tatlısın yaaa..
kızlar topikte herkes çok tatlı hiç soğuk görünen tipler yok . hepsi çok güzel hatunlar.. yani güzel anneler güzel bebeler topiği olacağız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…