2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çıkıyım en iyisi kızlar sizi de sıkmıyım hiç.
Kendinize iyi bakın.
Sinirlerim çok bozuldu.
cnm benim suratım burda 5 karış nefret ediyorum burdan ama mecburuz. o yüzdende sıkma kendini. kapat işlerine bak. ama kafa dağıtıyoruz hiç değilse burda. takma dengesizleri..

günaydınnnnn kızlar , herkesin iyi olmasına sevindimmmm :))))
günaydın cnm

ben çok halsiz uyandım bu sabah( mide bulantısıyla falan. yeni yeni açılıyorum.herkesin iyi oluğunu okuyunca daha iyi oldum gerçi. gidip kahvaltımı da yapayım iyice kendime geleyim:))
hadi ye yemeğini de gel. ben tekrar acıktım neredeyse. sen hala raporlumusun kız. öğrencileri n ne yapıyor peki..

ben bebekten değilde annesinden yada bi yakınından bişey olmasında korkuyorum. bebek iyiydi yani..
evet ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. annesi rahatsızdı ya bir ara. inşallah yoktur hiçbir şey.
hadi ye yemeğini de gel. ben tekrar acıktım neredeyse. sen hala raporlumusun kız. öğrencileri n ne yapıyor peki..

yedimmmm:))) raporluyum. heyet raporu aldım şimdi 1 aylık. bu dönemi kapatacağım. 3 türkçeciydik okulda. hepimizin ders sayısı azdı. diğer arkadaşlara verdiler benim sınıfları. sevgili ileri görüşlü idarecilerim benim hamile kalma ihtimalime karşı hiç gerek olmadığı halde 3. türkçeciyi istemişlerdi zamanında. şimdi de değerlendirsinler. ilk başlarda panik oldum gidemiyorum diye de şimdi takmıyorum. boş geçmediği için rahatım:)

vay bee öğretmen olmak varmış. biz dr muayene bile zor gidiyoruz. 4 ay ne olacak çok merak ediyorum.. afiyet olsun cnm..

cnm elevit bende de bulantı yapıyordu gerçekten.Bir de benim doktorum 4 aydan sonra elevit
gereksiz kilo aldırır keselim artık dedi.Ben içmiyorum artık elevit
haydaaaa ben zaten deli gb kilo alıyrum. eski kıyafetlerimi dolaba kaldırdım duruyor ya( yazlık ne giyicez off.
bidaha eski halime gelene kadar baya bi zamn geçer..

vay bee öğretmen olmak varmış. biz dr muayene bile zor gidiyoruz. 4 ay ne olacak çok merak ediyorum.. afiyet olsun cnm..

sadece öğretmenlik değil de, devlet bu yönden rahat. benim kolejde çalışan arkadaşlarım var, mümkün değil 1 gün bile izin almaları.

cnm elevit bende de bulantı yapıyordu gerçekten.Bir de benim doktorum 4 aydan sonra elevit
gereksiz kilo aldırır keselim artık dedi.Ben içmiyorum artık elevit

bana hiç vermedi elevit. adam demiştir bunun gidişat iyi değil, bir de ben desteklemeyeyim:))) vitaminler her zaman kilo aldırır

haydaaaa ben zaten deli gb kilo alıyrum. eski kıyafetlerimi dolaba kaldırdım duruyor ya( yazlık ne giyicez off.
bidaha eski halime gelene kadar baya bi zamn geçer..

aynen cnm ben daha şimdiden 5 kilo aldım. ilk hamileliğimde toplam 10 kilo almıştım sadece.napcam bilmiyorum valla.Yaa bir de benim bunda göbek hemen fırladı yakında işe yuvarlana yuvarlana gidip gelirim artık :)))))

size katılıyorum kızlar ... valla deli işi bizimkisi.

Kızlar günaydınn... Ben geldimm.. Bugün çok iyiyiz, herkes de iyi anladığım kadarıyla.. Hava feci kapalı ama olsun..
Sinirli olmamak gerek hamilelikte demişsiniz ben biraz sinirliyim bu aralar huy değiştirdim hamile kalınca :) Herşeye kızıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…