SELDAONUR niye gelmiyor ya...
İyi haberini almasak iyice endişelenecektim...Gelse ya bu kız artık....
İyiyiz canım, sen nasılsın....
Ben çıkıyım en iyisi kızlar sizi de sıkmıyım hiç.
Kendinize iyi bakın.
Sinirlerim çok bozuldu.
cnm benim suratım burda 5 karış nefret ediyorum burdan ama mecburuz. o yüzdende sıkma kendini. kapat işlerine bak. ama kafa dağıtıyoruz hiç değilse burda. takma dengesizleri..Ben çıkıyım en iyisi kızlar sizi de sıkmıyım hiç.
Kendinize iyi bakın.
Sinirlerim çok bozuldu.
günaydın cnmgünaydınnnnn kızlar , herkesin iyi olmasına sevindimmmm :))))
hadi ye yemeğini de gel. ben tekrar acıktım neredeyse. sen hala raporlumusun kız. öğrencileri n ne yapıyor peki..ben çok halsiz uyandım bu sabah( mide bulantısıyla falan. yeni yeni açılıyorum.herkesin iyi oluğunu okuyunca daha iyi oldum gerçi. gidip kahvaltımı da yapayım iyice kendime geleyim:))
Günaydın canım...
Ben de dedim telefonu değiştir dedim ama,bilmiyorum ne yapacak...
Elevit bulantı yapabiliyormuş, kabızlık da yapabiliyormuş, ondandr belki..
evet ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. annesi rahatsızdı ya bir ara. inşallah yoktur hiçbir şey.ben bebekten değilde annesinden yada bi yakınından bişey olmasında korkuyorum. bebek iyiydi yani..
hadi ye yemeğini de gel. ben tekrar acıktım neredeyse. sen hala raporlumusun kız. öğrencileri n ne yapıyor peki..
inşallah ondandır canım, hakkaten rahatsız edici böyle sürekli bulantı
evet ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. annesi rahatsızdı ya bir ara. inşallah yoktur hiçbir şey.
yedimmmm:))) raporluyum. heyet raporu aldım şimdi 1 aylık. bu dönemi kapatacağım. 3 türkçeciydik okulda. hepimizin ders sayısı azdı. diğer arkadaşlara verdiler benim sınıfları. sevgili ileri görüşlü idarecilerim benim hamile kalma ihtimalime karşı hiç gerek olmadığı halde 3. türkçeciyi istemişlerdi zamanında. şimdi de değerlendirsinler. ilk başlarda panik oldum gidemiyorum diye de şimdi takmıyorum. boş geçmediği için rahatım:)
haydaaaa ben zaten deli gb kilo alıyrum. eski kıyafetlerimi dolaba kaldırdım duruyor yacnm elevit bende de bulantı yapıyordu gerçekten.Bir de benim doktorum 4 aydan sonra elevit
gereksiz kilo aldırır keselim artık dedi.Ben içmiyorum artık elevit
vay bee öğretmen olmak varmış. biz dr muayene bile zor gidiyoruz. 4 ay ne olacak çok merak ediyorum.. afiyet olsun cnm..
cnm elevit bende de bulantı yapıyordu gerçekten.Bir de benim doktorum 4 aydan sonra elevit
gereksiz kilo aldırır keselim artık dedi.Ben içmiyorum artık elevit
haydaaaa ben zaten deli gb kilo alıyrum. eski kıyafetlerimi dolaba kaldırdım duruyor ya( yazlık ne giyicez off.
bidaha eski halime gelene kadar baya bi zamn geçer..
Tıstım tabi kızım....
Haa, bi de ne dicem...Bile bile tekrardan nasıl istiyoruz anlamıyorum diyorsun ya...Millet bunun lafını bile etmiş duymadın mı...
Karı milletinin saçı uzun,aklı kısadır diyee....
Hakkaten de öyle, 9 ay ayrı stres çek, kessinler biçsinler, sonra bi daha hamile kal..Hakkaten de akıl işi değil...
size katılıyorum kızlar ... valla deli işi bizimkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?