bana hiç vermedi elevit. adam demiştir bunun gidişat iyi değil, bir de ben desteklemeyeyim:))) vitaminler her zaman kilo aldırır
Kızlar günaydınn... Ben geldimm.. Bugün çok iyiyiz, herkes de iyi anladığım kadarıyla.. Hava feci kapalı ama olsun..
Sinirli olmamak gerek hamilelikte demişsiniz ben biraz sinirliyim bu aralar huy değiştirdim hamile kalınca :) Herşeye kızıyorum :)
sen mi ben mi ? çok sinirli bir insan oldum ben hamilelikte. eşim yakında isyan bayraklarını açacak yani
sen mi ben mi ? çok sinirli bir insan oldum ben hamilelikte. eşim yakında isyan bayraklarını açacak yani
bana ilk gittiğimde elevit ve bebe aspirini vermişti.Hatta aspirine devam diyor şimdi.Şimdi bir de yanında maltofer verdi.Onu da daha hiç içemedim(((
ama olsun yine neredern baksak tatilleriniz var..sadece öğretmenlik değil de, devlet bu yönden rahat. benim kolejde çalışan arkadaşlarım var, mümkün değil 1 gün bile izin almaları.
ayy ben ilk hamilelikte 24 aldım şimdi 3 ayda 5 almıştımaynen cnm ben daha şimdiden 5 kilo aldım. ilk hamileliğimde toplam 10 kilo almıştım sadece.napcam bilmiyorum valla.Yaa bir de benim bunda göbek hemen fırladı yakında işe yuvarlana yuvarlana gidip gelirim artık :)))))
hoşgeldin bacımmselam. ben geldim
ama ne olursa olsun annelik sadece kadınlara bahşedilmiş bir mucize benceçünkü babalık sonradan öğreniliyo analık doğuştan
ben de elevit ve maltofer içiyorum ama doktorum çok gerekli değil ama yazayım kullan dedi.kullanıyorum.
Valla bana da bi rahatlık çöktü,sormayın gitsin...
Herşeyi boşverdim...
kız deme öyle vakti gelince olması gereken olacak ki bebişini kucağına alacaksın :) dünyaya kaç milyar insan gelmiş onlar nasıl doğduysa bizimkiler de öyle doğar sen hiiç merak etme
Minik kuş, nazlı Öyküm, sen çıkma benim içimden olur mu...Hep orda kal kızım, üzme sakın anneni bakayım....
cnm elevit bende de bulantı yapıyordu gerçekten.Bir de benim doktorum 4 aydan sonra elevit
gereksiz kilo aldırır keselim artık dedi.Ben içmiyorum artık elevit
benim doktorum bu hafta elevite başlattı foligi bıraktırdı bide kan ilacı verdi bi gün elevit bi gün kan ilacı içiyorum
benim ki açtı bile :) oğluşa zarar ama tutamıyorum kendimi napiimelimde değil
ama ne olursa olsun annelik sadece kadınlara bahşedilmiş bir mucize benceçünkü babalık sonradan öğreniliyo analık doğuştan
maltofer fol demi.. çiğniyormusun ben yutuyorum suylaa...
ne yapsak acaba? kendime sinir oluyoorum.sakin olmak istiyorum.sinirli olunca evde huzur olmuyo
Valla bana da bi rahatlık çöktü,sormayın gitsin...
Herşeyi boşverdim...
öyle durumlarda bebekle konuşun diyorlar da ben yapamadım daha
ne yapsak acaba? kendime sinir oluyoorum.sakin olmak istiyorum.sinirli olunca evde huzur olmuyo
öyle durumlarda bebekle konuşun diyorlar da ben yapamadım daha
aman kuzu en iyisi öyle rahat ol sonuçta herşey olucağına varıyor.Salla gitsin boşver valla :)))Sinirleniyoruz da ne oluyor ancak kendimiz üzülüyoruz.
yapamam. o anda aklıma bile gelmez sinirle.bide ben sigarayı bıraktım bu sinir birazda ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?