2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen mi ben mi ? çok sinirli bir insan oldum ben hamilelikte. eşim yakında isyan bayraklarını açacak yani

sadece öğretmenlik değil de, devlet bu yönden rahat. benim kolejde çalışan arkadaşlarım var, mümkün değil 1 gün bile izin almaları.
ama olsun yine neredern baksak tatilleriniz var..

ayy ben ilk hamilelikte 24 aldım şimdi 3 ayda 5 almıştım(((( öldüm bitim ben ya

selam. ben geldim
hoşgeldin bacımm

ama ne olursa olsun annelik sadece kadınlara bahşedilmiş bir mucize bence çünkü babalık sonradan öğreniliyo analık doğuştan

heyt beeeeeeeee. bu gazla 3. yaparım ben

delimavi48 canım bugun aasabiyetim yok şükür ama ilerleyen zamanlarda olurum. burası öyle bir atmosferde bir yer. güne iyi başlarsın en fazla 2 saat sürer sonra yıkım..

Minik kuş, nazlı Öyküm, sen çıkma benim içimden olur mu...Hep orda kal kızım, üzme sakın anneni bakayım....
kız deme öyle vakti gelince olması gereken olacak ki bebişini kucağına alacaksın :) dünyaya kaç milyar insan gelmiş onlar nasıl doğduysa bizimkiler de öyle doğar sen hiiç merak etme

cnm elevit bende de bulantı yapıyordu gerçekten.Bir de benim doktorum 4 aydan sonra elevit
gereksiz kilo aldırır keselim artık dedi.Ben içmiyorum artık elevit

benim doktorum bu hafta elevite başlattı foligi bıraktırdı bide kan ilacı verdi bi gün elevit bi gün kan ilacı içiyorum

ben elevit alıyorum ama kilo aldırdığından haberim yoktu. :26: öyle yanında demir hapı falan da vermedi. aradığımda sorcam, demir hapı da alacakmıyım gerek var mı diye.

ama ne olursa olsun annelik sadece kadınlara bahşedilmiş bir mucize bence çünkü babalık sonradan öğreniliyo analık doğuştan

Kesinlikle muzice yaaaa.Kızımı ilk kucağıma aldığımdaki duyguyu hiç bir şeye değişmem.Bir hafta bebeğe bakıp bakıp ağlamıştım bu benim mi ne kadar güzel bir şey diye :))))
ama tabi uzun bir süre ara verince hele bir de ilk çocuk büyüyüp rahata kavuşunca insan bir tuhaf oluyor bunu da kabul etmek lazım ama yine herşeye değer

ne yapsak acaba? kendime sinir oluyoorum.sakin olmak istiyorum.sinirli olunca evde huzur olmuyo

canım stres yapan şeyleri tespit edip ondan uzak durcaksın.
ha bi de günde yarım saat hafif tempo yürüyüş strese herşeye birebir hamilelikte. ilerde doğumun kolaylaşmasında bile etkisi varmış, arkadaşım söyledi.
bi de stresliyim dedikçe strese giriyor insan ben böyle inanıyorum. gayet normal bu yaşadıklarım ve geçecek diceksin. ben de çabuk stres yapan bi insanım ama bu yollarla çözmeye çalışıyorum. sinirlenceğimi hissettiğim zaman gülümseyip sakin konuşmaya çalışınca bi bakıyorum sinirim geçmiş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…