2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

normalde burda da kullanıyorlar...
Bende burda duyunca tırstım,acaba yeni kanun çıktı da haberimiz mi yok diye..tabi haber veririm,ama büyük ihtimal kullanmana izin verilecektir..sonuçta bu bizim yasal hakkımız...

nşallah cnm. Benim yerime bakan arkadaş isyanlarda senelik izinde kullanamıycam diyor senin yüzünden eylülde çıkarsın dedim:)))))))))

selam kızlar,
tam seydam çıkmış ben geldim, Allah bi an önce eski enerjine sağlığına kavuştursun canım yaa, çok zor gerçekten, Allah oğlunu sana bağışlasın..

bende de hiiç çalışma isteği şevki yok. 2 sene sonra ayrılacağım bi yerde ne için çabalıcam onu da bilmiyorum motivasyonum bitmiş durumda. zaten hamilelikten beri de hiç istemiyo canım valla çalışmak :) hafta sonlarını iple çekiyorum..

gökyüzü sanırım yusuf emir vardı seçenekler arasında. ben en çok onu beğendim bi de Kerem ismini çok severim. yeni isimler bana pek hitap etmiyo eski kafalıyım ben

napalım tıpa takıp bebeleri içerde bırakacak halimiz yok .. Mecbur doğacaklar ama 1 ay ama 3 ay izin alcaz.

Öyle tabi...
Dün eşime diyorum, ben çok merak ediyorum, neye benzicek, kime benzicek diye...
Adam gayet umursamaz,ben kendimden eminim zenci veya renkli gözlü olmucak diye dalga geçiyo....
Sırf meraktan doğurasım geliyo...Doğunca da hiç işe gelmek istemem ama...Nasıl bırakıcam, kime bırakıcam şimdiden düşünüyorum kara kara...

senin kafandaki isim ne canım. Cinsiyet belli olmadı hala demi
neden 2 sene sonra çıkıcan. 2 sene kısa süre değil ama olsun yinede performans göstermene gerek yok:))))))

yaa evet senin o sorunun beni bile geriyor. Kaynana bırak bakmazmı. Yada bakıcı tutacaksın. Eğer maaşın iyiyse çıkma tenıdık bakıcı bulursun. Maaşın kafa kafaya geliyorsa çık kendin bak kimseye gerek yok ozaman.

Ya maaşım iyi değil..Asgari ücretin az üzeri bişey...Bakıcı tutamam...Ama işten de çıkamam, kredi ödüyoruz, yeni ev aldık biliyorsun ya...
Kaynanam bakmaz, zaten bakamaz,kalça çıkığı var,kendine zor bakıyo, + görümcem beni duyunca hemen hamile kaldı, ben naz yapmayayım diye..Onun bebesine bakarlar birlikte...
Bilmiyorum zaman ne gösterecek de, bakıcam artık bi çaresine...
Düşünmesi bile strese sokuyor insanı...

bulursun bir hal çaresi merak etme daha 5 ay var sıkma aklına getiripte kendini..

aa kabul ederlerse olur :)) değişik bi sistem

Ederler, çünkü biri teyzemin oğlu...Zor durumda kalacağımı biliyor...
Bir de teyzemin bi önerisi var ama, o olursa çok süper olucak...Ofisi benim şimdiki oturduğum eve taşıyacağız, orası teyzemin evi...Benim yeni evimle 2-3 apartman var arada...Teyzem bi odasında, hem teyzemin oğlunun çoçuğuna, hem benim bebeye bakacak...
Hem ofis,hem kreş gibi olacak yani...Ama kabul ederler mi bilmiyorum onu...Sonuçta ara sıra mükellefler geliyo, vıyak vıyak iki velet rahatsız eder adamları...

niye ozel mesaj atamiyorsun ki?
mesaj kutumu coktaan bosalttim )))
listede vardin ama sennn neyi ekliycem?

Boşalttın mı, ya bilmiyorum ki ben ne zaman denesem mesaj kutusu dolu diyordu...
Burdan yazayım da beni ekleyiver ya, ben yokum listede...Gönderemedim mesaj bi türlü sana....
Kullanıcı adı : kocaminkuzusuyum
Bebek : 1
Sat : 4 eylül
Doğum tarihi: 10 haziran
hamile kaldığı kilo : 56
İsmi : ÖYKÜ
Notlar : Deli kuzunun nazlı kızı....

çok sevinirim eklersen canım...Öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…