normalde burda da kullanıyorlar...
Bende burda duyunca tırstım,acaba yeni kanun çıktı da haberimiz mi yok diye..tabi haber veririm,ama büyük ihtimal kullanmana izin verilecektir..sonuçta bu bizim yasal hakkımız...
nşallah cnm. Benim yerime bakan arkadaş isyanlarda senelik izinde kullanamıycam diyor senin yüzünden eylülde çıkarsın dedim:)))))))))
burda benim yerime bakan da yok, ben ne yapıcam hiç bilmiyorum ya...
napalım tıpa takıp bebeleri içerde bırakacak halimiz yok .. Mecbur doğacaklar ama 1 ay ama 3 ay izin alcaz.
selam kızlar,
tam seydam çıkmış ben geldim, allah bi an önce eski enerjine sağlığına kavuştursun canım yaa, çok zor gerçekten, allah oğlunu sana bağışlasın..
Bende de hiiç çalışma isteği şevki yok. 2 sene sonra ayrılacağım bi yerde ne için çabalıcam onu da bilmiyorum motivasyonum bitmiş durumda. Zaten hamilelikten beri de hiç istemiyo canım valla çalışmak :) hafta sonlarını iple çekiyorum..
Gökyüzü sanırım yusuf emir vardı seçenekler arasında. Ben en çok onu beğendim bi de kerem ismini çok severim. Yeni isimler bana pek hitap etmiyo eski kafalıyım ben
öyle tabi...
Dün eşime diyorum, ben çok merak ediyorum, neye benzicek, kime benzicek diye...
Adam gayet umursamaz,ben kendimden eminim zenci veya renkli gözlü olmucak diye dalga geçiyo....
Sırf meraktan doğurasım geliyo...doğunca da hiç işe gelmek istemem ama...nasıl bırakıcam, kime bırakıcam şimdiden düşünüyorum kara kara...
yaa evet senin o sorunun beni bile geriyor. Kaynana bırak bakmazmı. Yada bakıcı tutacaksın. Eğer maaşın iyiyse çıkma tenıdık bakıcı bulursun. Maaşın kafa kafaya geliyorsa çık kendin bak kimseye gerek yok ozaman.
ya maaşım iyi değil..asgari ücretin az üzeri bişey...bakıcı tutamam...ama işten de çıkamam, kredi ödüyoruz, yeni ev aldık biliyorsun ya...
Kaynanam bakmaz, zaten bakamaz,kalça çıkığı var,kendine zor bakıyo, + görümcem beni duyunca hemen hamile kaldı, ben naz yapmayayım diye..onun bebesine bakarlar birlikte...
Bilmiyorum zaman ne gösterecek de, bakıcam artık bi çaresine...
Düşünmesi bile strese sokuyor insanı...
kizlar listeyi duzelttim kaymis listeden kurtulduk cok sukur ))) hayirli olsun
bulursun bir hal çaresi merak etme daha 5 ay var sıkma aklına getiripte kendini..
mecbur bulunacak da, ya hiiç olmadı, akşamları çalışırım eşim geldikten sonra...
Patronlarımın ona bişey diyeceğini zannetmiyorum...eşim bebeğe bakar, ben iş yaparım...
Leylaaaaaaa,,, gör beni gör beni gööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Sana özel mesaj atamıyorum, burdan yazsam beni de eklermisin.......
aa kabul ederlerse olur :)) değişik bi sistem
hıııı baaktım yokmuşsun ))) soyle bilgilerini ekleyeyim çabııııık ol kızım uyancakkkk hemen ekleyim.
niye ozel mesaj atamiyorsun ki?
mesaj kutumu coktaan bosalttim )))
listede vardin ama sennn neyi ekliycem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?