2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar bende araniza dün katildim...ya kizlar benim uyku düzenim cok bozuldu.gece 3-4 gibi yatiyorum öglen 2-3 gibi kalkyorum, hatta zorla kalkiyorum. kendimi biraksam kimbilir aksama kalkarim ...acaba bu bebgimide etkiliyomudur ne biliyim dogumdan sonra düzensiz uykusu falan olurmu? off sabah erkenden kalkip islerimi haledip rahat rahat oturmak istiyorum ama hersey kaliyo bu yüzden...offf ne tembelim bem yaa
burda benimle beraber 18. haftasinda olanlar var, ilk doguranlardan olacam herhalde ayy bana yine dogum heycani basti insallah normal dogururum arkadaslar

çok iyi bir fikir bu kuzu. inşallah halledesn en iyi şekilde. ben de şimdiden kara kara düşünüyorum, bakıcıya nasıl teslim edeceğim diye

aaaa süper olur. Aman mükelef geldiğinde de müşteri dersiniz teyzen içinbebeleri ile geliyor bırakacak yeri yok:)))))

Hoşgeldin...
Senin düzen yine iyi...Ben her akşam 8 de yatıyorum gece 12 de uyanıyorum, sonra bi daha uyuyamıyorum...Zar zor dalıyorum, sabah 6 da uyanıp eşimi geçiriyorum, zaten kendim de çalışıyorum ancak hazırlanıp geliyorum....Akşam 8 de uyumamayı denedim, yine olmuyor, gece uyuyamıyorum...Benim bebenin de kesin düzensiz olacak uyku saatleri...

çok iyi bir fikir bu kuzu. inşallah halledesn en iyi şekilde. ben de şimdiden kara kara düşünüyorum, bakıcıya nasıl teslim edeceğim diye

Evet ya,kim bakarsa baksın insanın aklı kalacak....Çok zor çok....Ege gibi annem olsaydı yanımda, gözüm kapalı bırakırdım da...Annem de yok...

Kızlar bu arada geçmişi okudumm, izin konuları hakkında çok araştırdım bildiğim kadarını biraz anlatiyim. Doğum izni doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 hafta. 32. haftada doktora gidiyorsunuz, çalışabilir durumdaysanız 37. haftaya kadar uzatıyor izninizi. Bu durumda 3 hafta doğumdan önce, 13 hafta doğumdan sonra kullanabiliyorsunuz. Ama izne çıktın, ertesi gün 37. haftada doğurdun, kalan iznin 13 hafta oluyor. Devlet diyor ki ben 3 haftayı sana doğumdan önce dinlen diye verdim, artık doğurduğuna göre ona ihtiyacın yok sen doğum sonrası 13 haftayı kullan ( durum budur

hoşgeldin cnm. Dün yetişemedik demek sana.. Biz gün boyu burdayız. Bende gece uyanıyorum wc için sonra dalmam zorlaşıyor.. Ama yemene içmene bi kontrol et çay kahve içme..

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bitti toplantı hele şükür

kurtardın mı memleketi.:))))

E yuh çok kızıyorum ben böyle şeylere!!!! Eşin birşey demiyor mu?

kızlar bir geldim deli gibi kaynatmışsınız. Bugün hava çok kötü diye bende gittim alışveriş merkezine kendimi alışverişe verdim. yemeğimide yedim geldim ama bu kadar da kaynatılmazki yahu...

Bu arada arkadaşım ypğurt yok yapamam falan deseydin ya , kızlar ezdirmeyin kendinizi. Birde bence eşlerde de kabahat. Benim eşim mesela benim bozulduğumu hemen anlar, annesi bile olsa kalkar ne istiyorsun ben getireyim der hayatta ezdirmez. Tabi bunları hep öğrendi zamanla :))))) Sende kimseye ezdirme kendini canım

senin kafandaki isim ne canım. Cinsiyet belli olmadı hala demi
neden 2 sene sonra çıkıcan. 2 sene kısa süre değil ama olsun yinede performans göstermene gerek yok:))))))

canım kız olursa Zeynep koycam inşallah, çok seviyorum Zeynep ismini. erkek olursa hiç düşünmedim eşimin de şu olsun diye bi fikri yok. beraber bakarız cinsiyeti belli olsun da dedik en son. 2 sene hadi askerlikle beraber desek 3 sene sonra tayine gidicez, 5 yıl yurtdışında olucaz, sonra gelcez 2 yıl burdayız sonra 4 yıllığına tekrar gidicez.benim hayatım bundan sonra hep böyle olacak. dolayısıyla ücretsiz izin hakların toplamda 8 yıl da olsa yetmicek. çalışmaya devam etmem için benim de oraya geçmem lazım. aslında benim de tayinim oluyor ama bizi beraber göndermezler tayine, farklı kurumlar olduğu için. bi de bizim tayinler daha az amaaan :))) işte öyle canım :)))

Haa, bak bu iyi ooldu..Yani 5 hafta sona atılan izin yanmıyor..Sadece doğuma kadarki kullanamadığın haftalar yanıyor...Anladım canım sağol ya, düşünüyorduk biz de nasıl olacak diye..

süper.. Yok cnım neden riske atayım ki zaten sezeryanları 38 haftan doldumu bekletmezler gerekte yok. Ben 4 haftamı alayım kalanıda sonraya alayım:)))) çok sağol canımmm

Ben Zeynep ismini çok severim...
Ama teyzemin kızı kendi kızına koydu,ailede var o yüzden koyamam..Olmasaydı ama,sanırım bende zeynep koyardım....

canim insallah bebelrimiz etkilenmiyodur, doguma kadar bi düzene sokmak lazim

ay çok karışık yaa. Yerleşik düzene geçtiğinde 2.bebe olur herhalde..:) neyse siz ne yapacağınızı biliyorsunuz ya halledersniz..

canim insallah bebelrimiz etkilenmiyodur, doguma kadar bi düzene sokmak lazim

Aslında benim uykum geliyor da,alışmışım kafayı yastığa gömmeye, kızlar da diyorlr karnınızın üzerine yatmayın...Öbür türlü de mümkün değil uyuyamıyorum...Doktorum da vitmin falan vermiyor uykusuzluk yapmasın diye...Dediğin gibi inşallah bebekler etkilenmiyordur...

süper.. Yok cnım neden riske atayım ki zaten sezeryanları 38 haftan doldumu bekletmezler gerekte yok. Ben 4 haftamı alayım kalanıda sonraya alayım:)))) çok sağol canımmm

ne demekkk :) ben de 3 hafta kala çıkıcam herhalde, sonra çok az kalıyor bebekle.. yaa bu doğum iznini çoğaltmaları lazım walla en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…