Ederler, çünkü biri teyzemin oğlu...Zor durumda kalacağımı biliyor...
Bir de teyzemin bi önerisi var ama, o olursa çok süper olucak...Ofisi benim şimdiki oturduğum eve taşıyacağız, orası teyzemin evi...Benim yeni evimle 2-3 apartman var arada...Teyzem bi odasında, hem teyzemin oğlunun çoçuğuna, hem benim bebeye bakacak...
Hem ofis,hem kreş gibi olacak yani...Ama kabul ederler mi bilmiyorum onu...Sonuçta ara sıra mükellefler geliyo, vıyak vıyak iki velet rahatsız eder adamları...
ederler, çünkü biri teyzemin oğlu...zor durumda kalacağımı biliyor...
Bir de teyzemin bi önerisi var ama, o olursa çok süper olucak...ofisi benim şimdiki oturduğum eve taşıyacağız, orası teyzemin evi...benim yeni evimle 2-3 apartman var arada...teyzem bi odasında, hem teyzemin oğlunun çoçuğuna, hem benim bebeye bakacak...
Hem ofis,hem kreş gibi olacak yani...ama kabul ederler mi bilmiyorum onu...sonuçta ara sıra mükellefler geliyo, vıyak vıyak iki velet rahatsız eder adamları...
merhaba arkadaslar bende araniza dün katildim...ya kizlar benim uyku düzenim cok bozuldu.gece 3-4 gibi yatiyorum öglen 2-3 gibi kalkyorum, hatta zorla kalkiyorum. kendimi biraksam kimbilir aksama kalkarim ...acaba bu bebgimide etkiliyomudur ne biliyim dogumdan sonra düzensiz uykusu falan olurmu? off sabah erkenden kalkip islerimi haledip rahat rahat oturmak istiyorum ama hersey kaliyo bu yüzden...offf ne tembelim bem yaa
burda benimle beraber 18. haftasinda olanlar var, ilk doguranlardan olacam herhaldeayy bana yine dogum heycani basti insallah normal dogururum arkadaslar
çok iyi bir fikir bu kuzu. inşallah halledesn en iyi şekilde. ben de şimdiden kara kara düşünüyorum, bakıcıya nasıl teslim edeceğim diye
aaaa süper olur. Aman mükelef geldiğinde de müşteri dersiniz teyzen içinbebeleri ile geliyor bırakacak yeri yok:)))))
hoşgeldin cnm. Dün yetişemedik demek sana.. Biz gün boyu burdayız. Bende gece uyanıyorum wc için sonra dalmam zorlaşıyor.. Ama yemene içmene bi kontrol et çay kahve içme..merhaba arkadaslar bende araniza dün katildim...ya kizlar benim uyku düzenim cok bozuldu.gece 3-4 gibi yatiyorum öglen 2-3 gibi kalkyorum, hatta zorla kalkiyorum. Kendimi biraksam kimbilir aksama kalkarim ...acaba bu bebgimide etkiliyomudur ne biliyim dogumdan sonra düzensiz uykusu falan olurmu? Off sabah erkenden kalkip islerimi haledip rahat rahat oturmak istiyorum ama hersey kaliyo bu yüzden...offf ne tembelim bem yaa
Burda benimle beraber 18. Haftasinda olanlar var, ilk doguranlardan olacam herhaldeAyy bana yine dogum heycani basti insallah normal dogururum arkadaslar
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bitti toplantı hele şükür
E yuh çok kızıyorum ben böyle şeylere!!!! Eşin birşey demiyor mu?
senin kafandaki isim ne canım. Cinsiyet belli olmadı hala demi
neden 2 sene sonra çıkıcan. 2 sene kısa süre değil ama olsun yinede performans göstermene gerek yok:))))))
Kızlar bu arada geçmişi okudumm, izin konuları hakkında çok araştırdım bildiğim kadarını biraz anlatiyim. Doğum izni doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 hafta. 32. haftada doktora gidiyorsunuz, çalışabilir durumdaysanız 37. haftaya kadar uzatıyor izninizi. Bu durumda 3 hafta doğumdan önce, 13 hafta doğumdan sonra kullanabiliyorsunuz. Ama izne çıktın, ertesi gün 37. haftada doğurdun, kalan iznin 13 hafta oluyor. Devlet diyor ki ben 3 haftayı sana doğumdan önce dinlen diye verdim, artık doğurduğuna göre ona ihtiyacın yok sen doğum sonrası 13 haftayı kullan( durum budur
kızlar bu arada geçmişi okudumm, izin konuları hakkında çok araştırdım bildiğim kadarını biraz anlatiyim. Doğum izni doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 hafta. 32. Haftada doktora gidiyorsunuz, çalışabilir durumdaysanız 37. Haftaya kadar uzatıyor izninizi. Bu durumda 3 hafta doğumdan önce, 13 hafta doğumdan sonra kullanabiliyorsunuz. Ama izne çıktın, ertesi gün 37. Haftada doğurdun, kalan iznin 13 hafta oluyor. Devlet diyor ki ben 3 haftayı sana doğumdan önce dinlen diye verdim, artık doğurduğuna göre ona ihtiyacın yok sen doğum sonrası 13 haftayı kullan( durum budur
Hoşgeldin...
Senin düzen yine iyi...Ben her akşam 8 de yatıyorum gece 12 de uyanıyorum, sonra bi daha uyuyamıyorum...Zar zor dalıyorum, sabah 6 da uyanıp eşimi geçiriyorum, zaten kendim de çalışıyorum ancak hazırlanıp geliyorum....Akşam 8 de uyumamayı denedim, yine olmuyor, gece uyuyamıyorum...Benim bebenin de kesin düzensiz olacak uyku saatleri...
canım kız olursa zeynep koycam inşallah, çok seviyorum zeynep ismini. Erkek olursa hiç düşünmedim eşimin de şu olsun diye bi fikri yok. Beraber bakarız cinsiyeti belli olsun da dedik en son. 2 sene hadi askerlikle beraber desek 3 sene sonra tayine gidicez, 5 yıl yurtdışında olucaz, sonra gelcez 2 yıl burdayız sonra 4 yıllığına tekrar gidicez.benim hayatım bundan sonra hep böyle olacak. Dolayısıyla ücretsiz izin hakların toplamda 8 yıl da olsa yetmicek. çalışmaya devam etmem için benim de oraya geçmem lazım. Aslında benim de tayinim oluyor ama bizi beraber göndermezler tayine, farklı kurumlar olduğu için. Bi de bizim tayinler daha az amaaan :))) işte öyle canım :)))
canim insallah bebelrimiz etkilenmiyodur, doguma kadar bi düzene sokmak lazim
Aanammm, ah dedirtcek kadar vuruyo mu kız....
Tutuveririm valla bacağını, yakalarım...
süper.. Yok cnım neden riske atayım ki zaten sezeryanları 38 haftan doldumu bekletmezler gerekte yok. Ben 4 haftamı alayım kalanıda sonraya alayım:)))) çok sağol canımmm
kızlar ben kızıma hemileyken gece biz uyurken bir tekme atardı, eşim bile uyanırdı . o derece kuvvetli yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?