2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ya türkiyede ne kadar problem bu izin davalari calisan anneler icin....ben mesela calisoyrum ama doktorum rapor verecek doguma kadar calisamaz diye ve doguma kadar full magasimi alacam. dogumdan 8 hafta öncede annelik iznine giriyorum bir sene boyunca maasimin 67 % alicam bir sene boyunca.ve 1 senede ücretsiz annelik iznim var hatta istersen 2 sene bile alabilyosun...
keske ordada böyle imkanlariz olsaydi rahat rahat büyütürdünüz bebeislerinizi

bizimde hemen hemen aynı canım. 4 ay üzretli 6 ayda ücretsiz alıyorsun. Buna da şükür. Türkiyede bunu da alabiliyorsun ya

Ya burda sürekli incelendikleri için 10 günlük raporu bile zor veriyo adamlar....
Keşke öyle imkanlarımız olsa da hiç çalışmasak...Bn zaten çalışmayı hiç sevmiyorum....Ama evde oturmayı da sevmiyorum...

Ayyyyy,Leyla beni de ekledi listeye...Çok teşekkür ederim canım yaa....
Bir de orda pembiş pembiş Öykü yazdığını görmek çok hoş....İçim bi hoş oldu valla.....Doğurmadan eklenebildim listeye sonunda...

En son bugün girmiş foruma....Baktım biraz önce....

Canım seydamla ben görüştüm. Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar diye bir grup vardı oraya bi kaç bişey yazmıştım. oda mesaj atmış canım iyiydi. Yeniden deneyecek herhalde hayırlısıyla inşallah Allah en yakın zamanda verir bir bebek.

Bugün buraya da geldi...İyi insan lafının üzerine gelir dedik hatta...Allah inşallah en kısa zamanda ona da verir sağlıklı sıhhatli bir bebek....

hoşgeldin cnm. Dün yetişemedik demek sana.. Biz gün boyu burdayız. Bende gece uyanıyorum wc için sonra dalmam zorlaşıyor.. Ama yemene içmene bi kontrol et çay kahve içme..

Kurtardın mı memleketi.:))))

toplantı konusu neydi biliyormusunuz obezite birim sorumlusuda ben süper örnek dimi :)

neredesin sen bugun yaa... Uyudun geldin demi. Yada gezdin geldin. Yada evini temizledin. Ne güzel hepsinede ihtiyacım var..

ev o kadar karanlık ve kasvetli geldiki çıktım bir AVM ye gittim. Çok iyi geldi. Yılbaşında bir arkadaşlarda olcaz da pantolon alayım dedim. LCW dan aldım bir kot. Geldim . ama çok iyi geldi.

ay çok karışık yaa. Yerleşik düzene geçtiğinde 2.bebe olur herhalde..:) neyse siz ne yapacağınızı biliyorsunuz ya halledersniz..

canım malesef yerleşik düzen yok bundan sonra bacınız her daim gezici :)) dedik biz atalardan alışkınız öyle bi yerde duramayız 4 dışarda 2 içerde 4 dışarda 2 içerde 20-25 yıl böyle :))) artık size gittiğim ülkelerden kartlar atarım, fotolar gönderirim bebişlerimin biri afrikalı biri amerikalı olur :)))) enternasyonel aile

süper ya herdaim gezici bir aile:)))))))

Bu arada isimler falan konuşulmuş ben yokkene.. ne çok kaynatmışsınız ya.... Siz sormadan ben söylim erkek olsaydı benimki Tarık Emir olacaktı. Ama bu kuzumda kız oldu ona da İdil Mira koycaz.

Aslında ben inanılmaz iki isme karşı bir insandım tüm bankacılar gibi ama bir isim analistini dinledim, iki ismin insana enerji verdiğinden falan bahsetti benimde hoşuma gitti. Ayrıca artık eskisi gibi zor değil heryerde TC kimlik no ile işlem yapıyorsun. tek tek isim yazmana gerek yok...

Bakın isim analistinin bebek isimleri hakkındaki görüşleri. A – 2 den fazla olmamalı

B - Konabilir. Sezgiler güçlü olur

C- Şart değil

D- Olabilir. Hırsı getirir.

E- Olmasa daha iyi olur en fazla 1 adet soyadında varsa, hiç olmasın

F- Uygundur

G- 1 Tane iyi olur.

H- Olmazsa olur

I – İ- olmazsa olur

J- Çok uygun değil

K- Olursa en az 1 tane çok iyi olur.

L- olabilir

M- 1 adet olması iyi. Ama sağ veya solunda a muhakkak olsun

N – Fena değil

O- olabilir

Ö-Olmazsa daha iyi

P-Olabilir

R-olmasa da olur

S-Ş- olursa iyi olur

T- Tercih edilmez

U- 1 tane geçmemek kaydıyla olur

Ü-Konmasa daha iyi olur.

V- Çok elzem değil.

Y- Duruma göre konabilir. Ama olmazsa daha iyi olur

Z- 1 tane olursa daha iyi.

Devamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…