kızlar ben kızıma hemileyken gece biz uyurken bir tekme atardı, eşim bile uyanırdı . O derece kuvvetli yani..
hıııı baaktım yokmuşsun ))) soyle bilgilerini ekleyeyim çabııııık ol kızım uyancakkkk hemen ekleyim.
kizlar ya türkiyede ne kadar problem bu izin davalari calisan anneler icin....ben mesela calisoyrum ama doktorum rapor verecek doguma kadar calisamaz diye ve doguma kadar full magasimi alacam. Dogumdan 8 hafta öncede annelik iznine giriyorum bir sene boyunca maasimin 67 % alicam bir sene boyunca.ve 1 senede ücretsiz annelik iznim var hatta istersen 2 sene bile alabilyosun...
Keske ordada böyle imkanlariz olsaydi rahat rahat büyütürdünüz bebeislerinizi
kizlar ya türkiyede ne kadar problem bu izin davalari calisan anneler icin....ben mesela calisoyrum ama doktorum rapor verecek doguma kadar calisamaz diye ve doguma kadar full magasimi alacam. dogumdan 8 hafta öncede annelik iznine giriyorum bir sene boyunca maasimin 67 % alicam bir sene boyunca.ve 1 senede ücretsiz annelik iznim var hatta istersen 2 sene bile alabilyosun...
keske ordada böyle imkanlariz olsaydi rahat rahat büyütürdünüz bebeislerinizi
En son bugün girmiş foruma....Baktım biraz önce....
Canım seydamla ben görüştüm. Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar diye bir grup vardı oraya bi kaç bişey yazmıştım. oda mesaj atmış canım iyiydi. Yeniden deneyecek herhalde hayırlısıyla inşallah Allah en yakın zamanda verir bir bebek.
tamam canim ekledim....
hoşgeldin cnm. Dün yetişemedik demek sana.. Biz gün boyu burdayız. Bende gece uyanıyorum wc için sonra dalmam zorlaşıyor.. Ama yemene içmene bi kontrol et çay kahve içme..
Kurtardın mı memleketi.:))))
neredesin sen bugun yaa... Uyudun geldin demi. Yada gezdin geldin. Yada evini temizledin. Ne güzel hepsinede ihtiyacım var..
ay çok karışık yaa. Yerleşik düzene geçtiğinde 2.bebe olur herhalde..:) neyse siz ne yapacağınızı biliyorsunuz ya halledersniz..
toplantı konusu neydi biliyormusunuz obezite birim sorumlusuda ben süper örnek dimi :)
Bugün buraya da geldi...İyi insan lafının üzerine gelir dedik hatta...Allah inşallah en kısa zamanda ona da verir sağlıklı sıhhatli bir bebek....
canım malesef yerleşik düzen yok bundan sonra bacınız her daim gezici :)) dedik biz atalardan alışkınız öyle bi yerde duramayız4 dışarda 2 içerde 4 dışarda 2 içerde 20-25 yıl böyle :))) artık size gittiğim ülkelerden kartlar atarım, fotolar gönderirim bebişlerimin biri afrikalı biri amerikalı olur :)))) enternasyonel aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?