2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende aslı ya öykü ismini koycaktım hatta buna da düşündüm ama vazgeçtim. sende bir isim daha eklersin olur biter.

Bilmiyorum ama ben seviyorum Öykü ismini...Yanına isim eklemem herhalde, eklersem de nazlı eklerim...
2 isim pek hoşuma gitmiyor..Bi de aileden madem 2 isim olacaktı biri bizim adımız olsaydı falan derler..

öyküm, ben de çok karşıydım iki isme. ama son zamanlarda özellikle erkeklerde karizmatik gelmeye başladı 2 isim. yazarlar, politikacılar falan genelde 2 isimli ya hoş oluyor. bir de daha şanslı olurmuş iki isimliler. bugün bir arkadaşım geldi, tv.de uzmanda dinlemiş koyabildiğiniz kadar uzun isim koyun diyormuş. bazı ülkelerde bir sürü ismi var ya bazı insanların.
bizimki de mehmet yaman olacak gibi bakalım değişmesze.

Bilmiyorum ama ben seviyorum Öykü ismini...Yanına isim eklemem herhalde, eklersem de nazlı eklerim...
2 isim pek hoşuma gitmiyor..Bi de aileden madem 2 isim olacaktı biri bizim adımız olsaydı falan derler..

sen bilirsin canım sen öykü ye çok alıştın zaten boşver. Bunlar doğru olcak diye bir şey yok zaten.

Ege sen duru koycaktın dimi

ben öykü begüm istiyordum kızım olsaydı:) eskiden öykü ceylin derdim. sonra sıkıldım ceylinden.

mehmet benim eşimin ismi...O da ikizler burcu....
Huyu benzemez inşallah..

yani işte bende karşoıydım ama bende öyle bir programda dinleyince çok etkilendim. İspanyollar çok enerjik insanlardır falan dedi. çünkü uzun isimleri varmış. >Bende o programdan sonra çok dikkat ettim gerçekten önemli insanların mesela bir çok doktorun falan hep iki ismi ya da uzun isimleri var. doğruluk payı olabilir bence.

sen bilirsin canım sen öykü ye çok alıştın zaten boşver. Bunlar doğru olcak diye bir şey yok zaten.

Evet,sdece ben alışmadım, ailem de benimsedi artık....
Sürekli Öykü kızım diye diye, sülaleye benimsettim...
Hatta benim damadın anası, yiğidimin öyküsü diyor da kızıyorum, o benim öyküm diyee.
Ege de duru koyacak evet..Duru istiyordu...

yaa bende göbk ıksın istiyorum hamilemisin ne kadarlık vs sorsunlar istiyorum bende tık yok yaaa bazen kendim evde şişirip bakıyorum öle hilmide senin şu karnın şişsede ikimizde kurtulsak diyo

Şişirme kız, nasılsa şişecek...Sonra da keşke bu kadarr şişmeseydi dersin....
Valla bu adamların bizden çektiği de nedir böyle...Eşim de, şu 9 ay geçse de bi kurtulsak diyor...

mehmet benim eşimin ismi...O da ikizler burcu....
Huyu benzemez inşallah..
niye kız senin nazını çekiyor ya adamcağız biz zaman yaman diye sesleniriz. mehmete eşimi kırmak istemediğim için tamam dedim. o eski isimler seviyor.
benimde aklımdan geçiyo begüm :)
eski bir isim ama hoşuma gidiyor benim.
evet hep ispanyollar örneğini duyuyorum ben de.

Şişirme kız, nasılsa şişecek...Sonra da keşke bu kadarr şişmeseydi dersin....
Valla bu adamların bizden çektiği de nedir böyle...Eşim de, şu 9 ay geçse de bi kurtulsak diyor...

aynen hergün yeni bişey çıkıyo akşam benden telefonunu istedi telefonda tv nin önüde bende koltoktan indim yuvarlana yuvarlana gittim aldım telefonu verdim gene yuvarlana yuvarlana koltuga gittim eşim yerlerde gülmekten bende hop diyim koltuga çıktım yattım eşime baktım gülmekten kızarmış gözlerinden yaş geliyo bakma öle dedim bebeğim olsun ben onla böyle oynarım sende öleee bakarsın :):):) sen iyice kafayı yedin diyo bana

evet canım duru inşallah bakalım eşim bayılır enteresan şeyler bulmaya eylül ü o bulmuştu. Ben 2 isim koyamam eylüş beni gebert,r herhalde takıntısı hep 2 isim . Benim neden 2 ismim yok diyor. Sevmiyorumda 2 ismi zaten..

ne güzel yaaa....
Biz yakında ege,ben,fmg duba olacaz....
evet biz fmg ile istanbulda haliçte duba görevi yapacağız anlaştık sende gel beraber duralım:)))))) bana zaten abla yaa 44 ayda bu kadar göbek çıkarmı diyorlar:)))))6 aylık gibiyim..

Kız ne yuvarlanıyorsun hopluyorsun delimisn.
Benim yuvarlanmama gerek yok kazayla düşsem eve kadar yuvarlanark giderim:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…