2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrrrrrr
herkes iyidir umarım gün içinde giremedim pek
bugün boğazım cok ağrıyor grip oluyor gibiyim
doktoru aradım ilaç vermedi
umarım herkes iyidir

Kız ne yuvarlanıyorsun hopluyorsun delimisn.
Benim yuvarlanmama gerek yok kazayla düşsem eve kadar yuvarlanark giderim:)))))))))

hop dediysem lafın gelişi hoplamıyorum kıçımı koltuga koyup kendimöi çekiyorum ya koltuga ogru o esnada hooooop diyorum kendime:):):)

Bizim kızlar büyüdü kıskanmaz diyorduk ama valla Aslı da Mira yı çok beğendi, kardeşime koyarsak ama kıskanırım dedi. şok oldum demek ki kıskanabilir.

valla banada 5-6 aylık gibisin diyorlar canım. ikinicde daha da çabuk çıkıyor göbek galiba.

merhaba kızlarrrrrrr
umarım herkes iyidir
geçmiş olsun cnm dikkat et ben hala atlatamadım..

aa eylül çaktırmadan kıskanıyor belli. Ama çokta sveyor. Ablası kurban olsun diyor:)))
deli

kızlar ben çıkıyorum, biraz çarşıyı gezicem ordan da ofise gelmem artık..geç oldu...
Hadi iyi akşamlar hepinize..
bi git yaa. Keyfe keder çalışıyor gibisin yaa.
Neyse hadi çık çık zaten az kalmış. öpüyorum seni byeeeeee

merhaba kızlarrrrrrr
umarım herkes iyidir

aman canım bol bol c vitamini, benden söylemesi:)) ağzımın içi hala acıyor dişlerim falan. bi de yanağımda yara çıktı, grip mahvediyor insanı. geçmiş olsun..

Kızlar ben çıkıyorum, biraz çarşıyı gezicem ordan da ofise gelmem artık..Geç oldu...
Hadi iyi akşamlar hepinize..

ooh valla ne güzel :)) hadi çık gez sefan olsun kız :) iyi akşamlar..

Ben neyve yiyince daha çok acıkıyorum(( 3 mandalina 1 elma yedim ama kesmedi illa yemek olacak

sen işyerine badem ceviz götürüyomusun canım? memleketten geliyordur sana :)) özellikle badem harika bişey iştah kesme açısından 6-7 tanesi bile yetiyor. hem de çok faydalı.
elma beni de acıktırıyor ama muz çok iyi geliyor

yok cnm memleketten gelmiyor. Malatyada kimsemiz yok varda tarlaya bakacak kimsemiz yok. Alırsak satın alıyoruz. Ordu dan fındık hgelirdi kaynanamdan şimdi onunlada konuşmuyorum gelmiyor. Kuruyemişciden alıyoruz. Mis gibi..
Ama senin gelir memleketten. Elazığda ailenmi oturuyor. Birini öperken resmin var..:))))))

Acıktımmm...............

yinemi kızzzzz.... ben ilkine hamileyken senin gibiydim. bunda o kadar değilim. zaten Allah acıdı herhalde halime 84 kiloyla hamile kaldım zaten boyumda çok uzun değil 1.67 falan.. bu kadın daha fazla şişerse patlar dedi herhalde onun için iştahım çok açılmadı. gerçi ben yinede kilo almayı başardım ama olsun napalım.

ya ama vallahi acıkıyorum yaa vitamin ler yapıyor sanırım.. Kimse bana inanmıyor şirkette de gülüyorlar. Ama vallahi acıkıyorummmmmmmmmmmm

ağlarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…