Kız ne yuvarlanıyorsun hopluyorsun delimisn.
Benim yuvarlanmama gerek yok kazayla düşsem eve kadar yuvarlanark giderim:)))))))))
evet canım duru inşallah bakalım eşim bayılır enteresan şeyler bulmaya eylül ü o bulmuştu. Ben 2 isim koyamam eylüş beni gebert,r herhalde takıntısı hep 2 isim . Benim neden 2 ismim yok diyor. Sevmiyorumda 2 ismi zaten..
evet biz fmg ile istanbulda haliçte duba görevi yapacağız anlaştık sende gel beraber duralım:)))))) bana zaten abla yaa 44 ayda bu kadar göbek çıkarmı diyorlar:)))))6 aylık gibiyim..
Kızlar ben çıkıyorum, biraz çarşıyı gezicem ordan da ofise gelmem artık..Geç oldu...
Hadi iyi akşamlar hepinize..
geçmiş olsun cnm dikkat et ben hala atlatamadım..merhaba kızlarrrrrrr
herkes iyidir umarım gün içinde giremedim pek
bugün boğazım cok ağrıyor grip oluyor gibiyim
doktoru aradım ilaç vermedi
umarım herkes iyidir
aa eylül çaktırmadan kıskanıyor belli. Ama çokta sveyor. Ablası kurban olsun diyor:)))bizim kızlar büyüdü kıskanmaz diyorduk ama valla aslı da mira yı çok beğendi, kardeşime koyarsak ama kıskanırım dedi. şok oldum demek ki kıskanabilir.
Valla banada 5-6 aylık gibisin diyorlar canım. Ikinicde daha da çabuk çıkıyor göbek galiba.
bi git yaa. Keyfe keder çalışıyor gibisin yaa.kızlar ben çıkıyorum, biraz çarşıyı gezicem ordan da ofise gelmem artık..geç oldu...
merhaba kızlarrrrrrr
umarım herkes iyidir
Kızlar ben çıkıyorum, biraz çarşıyı gezicem ordan da ofise gelmem artık..Geç oldu...
geçmiş olsunmerhaba kızlarrrrrrr
umarım herkes iyidir
iyi akşamlar canımKızlar ben çıkıyorum, biraz çarşıyı gezicem ordan da ofise gelmem artık..Geç oldu...
benden de herkese iyi akşamlar
benden de herkese iyi akşamlar
ii akşamlaaarrr herkes yola koyuluyo galiba
Acıktımmm...............
ben de..o yüzden meyve yiyorum şimcik:)
Ben neyve yiyince daha çok acıkıyorum (( 3 mandalina 1 elma yedim ama kesmedi illa yemek olacak
sen işyerine badem ceviz götürüyomusun canım? Memleketten geliyordur sana :)) özellikle badem harika bişey iştah kesme açısından 6-7 tanesi bile yetiyor. Hem de çok faydalı.
Elma beni de acıktırıyor ama muz çok iyi geliyor
Acıktımmm...............
yinemi kızzzzz.... Ben ilkine hamileyken senin gibiydim. Bunda o kadar değilim. Zaten allah acıdı herhalde halime 84 kiloyla hamile kaldım zaten boyumda çok uzun değil 1.67 falan.. Bu kadın daha fazla şişerse patlar dedi herhalde onun için iştahım çok açılmadı. Gerçi ben yinede kilo almayı başardım ama olsun napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?