2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bizimkiler oradalar:) babamdır büyük ihtimal :))
bizim de ordudan fındık geliyor ama kabuklu olduğu için ben de marketten alıyorum
memleketten peynir geliyor yaa bizim oraların peynirine bayılırım ben..gittiğimde kuru kayısı badem ceviz alıyorum bizim de malesef bahçemiz yok, çarşılardan alıyoruz..

ya ama vallahi acıkıyorum yaa vitamin ler yapıyor sanırım.. Kimse bana inanmıyor şirkette de gülüyorlar. Ama vallahi acıkıyorummmmmmmmmmmm

ağlarım bak

seni o kadar iyi anlıyorumki Aslıda bende öyleydim.insan kesinlikle engelliyemiyor. İstem dışı birşey oluyor. biraz kan şekeriylede alakalı olabilir. boşver verirsin kiloları doğumdan sonra. Ben biraz zor kilo veriyorum. troidlerden dolayı sen verirsin canım takma. Ama tarçın ye bol bol yinede kan şekerini düzenler. en azından akşamları çay falan içiyorsanız içine kabuk tarçık koy mesela.

bende 75 kg ile hamile kaldım hayattımda ilk kez bu kiloya cıktım ya of
boyumda 1.57
hem tıfıl hem şişko yani tuhaf bir tip olucam
neyseki kilo almadım daha o da dikkat ettiğimden değil bişi yiyemediğimden
önceden o kadar pis besleniyordum ki
şimdi düzenli beslenmeye gecince heralde vucudumda sasırdı
ama hala ülker çikolatalı gofretin yeri bende ayrı :)))

bende şişko oldummm
o eski halimden eser yok şimdi
top gibi yuvarlanacam şimdi
tutun kollarımdan düşerim şimdi
hamişim dostlarım hamişim hamiş..

Ayyy haklısınız çok iğrenç oldu.. ((

bi de sütünüzün içine birazcık karıştırırsanız hem sahlep tadı oluyor hem de kan şekerini düzenliyormuş

bende ilk 12 hafta kilo almadım diye seviniyordum ama 12-14 arası 3.5 kilo almışım. zaten bizde yeterince yağ olduğu için fazla almamıza gerek yokmuş ama ben yine de aldım. 13-14 hafta sürdü mide bulantıları canım hiçbir şey istemedi, yiyebilmeye başlayınca yedim tabi aldım. benim pek canım tatlı istemiyor. normaldede çok düşkün değildim tatlıya zaten.

ayyy canım baban sanırım aynı bizim akrabalara benziyor yaa. Toprak herhalde ondan. Elazığın neresinden kız.biz malatya arapkir

ben de 900 grla tamamladım 12 haftayı. bakalım bundan sonra ne olacak. haftada 1 tartılıp not alıcam. haftada yarım kiloyu geçmezsem sonunda 10 kiloyla bitirebilirim ki o da ideal olur:)
neyseki benim de canım tatlı istemiyor pek ben de çok seviniyorum. normalde çok severim tatlıyı. şimdi acı ekşi ha bi de sebze delisi oldum :)) ıspanak yiye yiye sonunda bıktım :))yavaş yavaş balığa da geri dönüş yaptım bundan sonra haftada 2 kere yicem mutlaka..omega 3 için..

Yaa eski resimlerimde de kilom vardı ama şimdi resim çekip face koyamaz oldum(
amannnn napalım bebek var gaz değil:76:

bence de canım verirsin sonra, kilo almanın hoşgörüldüğü tek zaman bu zamanlar boşver

ayyy canım baban sanırım aynı bizim akrabalara benziyor yaa. Toprak herhalde ondan. Elazığın neresinden kız.biz malatya arapkir

Arapkirden geçiyorum ben Elazığa giderken :))
Babam Harputlu canım, Harputun yerlisi bizimkiler. Elazığın en eski ailelerinden biri. Annemler Ordu Ünyeli.

aman kendini kasma arkadaşım. alırsan da al önemli değil. Ben eşime geçenlerde dedim diyetisyene gidicem diye, kafamı kırcaktı nerdeyse. saçmalama sen hamilesin ye dedi. adamcağız ben kilo vermeye çalıştıkça korkuyor artık. kendi kendimi hasta ettim deli rejimler yüzünden. vücudun neye ihtiyacı varsa bebek onu istiyor zaten. çok arkadaşımda tanık oldum kilo almıycam diye bebekleri geliştiremediler. ben kızımda çok kilo aldım ama valla hiç pişman değilim. 3650 gr. doğdu ve o kadar güçlü kasları vardı ki hemşireler bile şok oldu. kafasını o kadar güzel dimdik tutuyordu ki ...

bende dün ilk defa balık yedim. Karadeniz yemekleri yapmışlardı hep. biraz yiyebildim. iyi oluyor aslında..

evet yaaa ama istanbulda olanlarda okadar uç noktadalarki şehir dışı gibi mesafe var aramızda çoğuyla.. Bi gün elbet görüşürüz..
elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak :))
ay ne güzel olur ya hepimiz bebişlerimizi alır buluşuruz süper olur :)

doğru diyosun canım, canım isterse aman yemeyeyim demem, dediğin gibi hamileyiz, sonra veririz emzirirken, peşinde koştururken :)) kızına da maşallah inşallah bizimkiler de öyle güçlü olur :)

bende biraz hafif beslendim sanırım o yüzden bebek 100 gr burada okuyorum arkadaslarınkisi 165 gr falanmıs
benim gibi besili bir anaya böyle tıfıl evladı yakıstıramadım o yüzden sebze balık beslenmesine geri dönüş yapıyorum ama et kesinlikle içim almıyor köfte daihl ve tavukta ıyk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…