- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
yok cnm memleketten gelmiyor. Malatyada kimsemiz yok varda tarlaya bakacak kimsemiz yok. Alırsak satın alıyoruz. Ordu dan fındık hgelirdi kaynanamdan şimdi onunlada konuşmuyorum gelmiyor. Kuruyemişciden alıyoruz. Mis gibi..
Ama senin gelir memleketten. Elazığda ailenmi oturuyor. Birini öperken resmin var..:))))))
ya ama vallahi acıkıyorum yaa vitamin ler yapıyor sanırım.. Kimse bana inanmıyor şirkette de gülüyorlar. Ama vallahi acıkıyorummmmmmmmmmmm
ağlarım bak
yinemi kızzzzz.... ben ilkine hamileyken senin gibiydim. bunda o kadar değilim. zaten Allah acıdı herhalde halime 84 kiloyla hamile kaldım zaten boyumda çok uzun değil 1.67 falan.. bu kadın daha fazla şişerse patlar dedi herhalde onun için iştahım çok açılmadı. gerçi ben yinede kilo almayı başardım ama olsun napalım.
bende 75 kg ile hamile kaldım hayattımda ilk kez bu kiloya cıktım ya of
boyumda 1.57
hem tıfıl hem şişko yani tuhaf bir tip olucam
neyseki kilo almadım daha o da dikkat ettiğimden değil bişi yiyemediğimden
önceden o kadar pis besleniyordum ki
şimdi düzenli beslenmeye gecince heralde vucudumda sasırdı
ama hala ülker çikolatalı gofretin yeri bende ayrı :)))
seni o kadar iyi anlıyorumki Aslıda bende öyleydim.insan kesinlikle engelliyemiyor. İstem dışı birşey oluyor. biraz kan şekeriylede alakalı olabilir. boşver verirsin kiloları doğumdan sonra. Ben biraz zor kilo veriyorum. troidlerden dolayı sen verirsin canım takma. Ama tarçın ye bol bol yinede kan şekerini düzenler. en azından akşamları çay falan içiyorsanız içine kabuk tarçık koy mesela.
bende 75 kg ile hamile kaldım hayattımda ilk kez bu kiloya cıktım ya of
boyumda 1.57
hem tıfıl hem şişko yani tuhaf bir tip olucam
neyseki kilo almadım daha o da dikkat ettiğimden değil bişi yiyemediğimden
önceden o kadar pis besleniyordum ki
şimdi düzenli beslenmeye gecince heralde vucudumda sasırdı
ama hala ülker çikolatalı gofretin yeri bende ayrı :)))
evet canım bizimkiler oradalar:) babamdır büyük ihtimal :))
bizim de ordudan fındık geliyor ama kabuklu olduğu için ben de marketten alıyorum
Memleketten peynir geliyor yaa bizim oraların peynirine bayılırım ben..gittiğimde kuru kayısı badem ceviz alıyorum bizim de malesef bahçemiz yok, çarşılardan alıyoruz..
bende ilk 12 hafta kilo almadım diye seviniyordum ama 12-14 arası 3.5 kilo almışım. zaten bizde yeterince yağ olduğu için fazla almamıza gerek yokmuş ama ben yine de aldım. 13-14 hafta sürdü mide bulantıları canım hiçbir şey istemedi, yiyebilmeye başlayınca yedim tabi aldım. benim pek canım tatlı istemiyor. normaldede çok düşkün değildim tatlıya zaten.
Yaa eski resimlerimde de kilom vardı ama şimdi resim çekip face koyamaz oldum(
amannnn napalım bebek var gaz değil:76:
ayyy canım baban sanırım aynı bizim akrabalara benziyor yaa. Toprak herhalde ondan. Elazığın neresinden kız.biz malatya arapkir
arapkirden geçiyorum ben elazığa giderken :))
babam harputlu canım, harputun yerlisi bizimkiler. Elazığın en eski ailelerinden biri. Annemler ordu ünyeli.
anammm her yönden çekiyor kanlar:))))))
topraksın yaa olsun
valla öyle :))
canım yaa keşke ankarada olsaydınız da görüşseydik kız, çoğunuz istanbuldasınız, ankarada bi ben varım
ben de 900 grla tamamladım 12 haftayı. bakalım bundan sonra ne olacak. haftada 1 tartılıp not alıcam. haftada yarım kiloyu geçmezsem sonunda 10 kiloyla bitirebilirim ki o da ideal olur:)
neyseki benim de canım tatlı istemiyor pek ben de çok seviniyorum. normalde çok severim tatlıyı. şimdi acı ekşi ha bi de sebze delisi oldum :)) ıspanak yiye yiye sonunda bıktım :))yavaş yavaş balığa da geri dönüş yaptım bundan sonra haftada 2 kere yicem mutlaka..omega 3 için..
bence de canım verirsin sonra, kilo almanın hoşgörüldüğü tek zaman bu zamanlar boşver
ayyy canım baban sanırım aynı bizim akrabalara benziyor yaa. Toprak herhalde ondan. Elazığın neresinden kız.biz malatya arapkir
elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak :))evet yaaaama istanbulda olanlarda okadar uç noktadalarki şehir dışı gibi mesafe var aramızda çoğuyla.. Bi gün elbet görüşürüz..
aman kendini kasma arkadaşım. alırsan da al önemli değil. Ben eşime geçenlerde dedim diyetisyene gidicem diye, kafamı kırcaktı nerdeyse. saçmalama sen hamilesin ye dedi. adamcağız ben kilo vermeye çalıştıkça korkuyor artık. kendi kendimi hasta ettim deli rejimler yüzünden. vücudun neye ihtiyacı varsa bebek onu istiyor zaten. çok arkadaşımda tanık oldum kilo almıycam diye bebekleri geliştiremediler. ben kızımda çok kilo aldım ama valla hiç pişman değilim. 3650 gr. doğdu ve o kadar güçlü kasları vardı ki hemşireler bile şok oldu. kafasını o kadar güzel dimdik tutuyordu ki ...
bende dün ilk defa balık yedim. Karadeniz yemekleri yapmışlardı hep. biraz yiyebildim. iyi oluyor aslında..
aman kendini kasma arkadaşım. alırsan da al önemli değil. Ben eşime geçenlerde dedim diyetisyene gidicem diye, kafamı kırcaktı nerdeyse. saçmalama sen hamilesin ye dedi. adamcağız ben kilo vermeye çalıştıkça korkuyor artık. kendi kendimi hasta ettim deli rejimler yüzünden. vücudun neye ihtiyacı varsa bebek onu istiyor zaten. çok arkadaşımda tanık oldum kilo almıycam diye bebekleri geliştiremediler. ben kızımda çok kilo aldım ama valla hiç pişman değilim. 3650 gr. doğdu ve o kadar güçlü kasları vardı ki hemşireler bile şok oldu. kafasını o kadar güzel dimdik tutuyordu ki ...
bende dün ilk defa balık yedim. Karadeniz yemekleri yapmışlardı hep. biraz yiyebildim. iyi oluyor aslında..
oğlan kardeşimin eşi malatyalı. Birde bi arkadaşım malatyalı. çok severim malatyalıları . Iyi insan oluyolar
ben eskişehirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?