bende biraz hafif beslendim sanırım o yüzden bebek 100 gr burada okuyorum arkadaslarınkisi 165 gr falanmıs
benim gibi besili bir anaya böyle tıfıl evladı yakıstıramadım o yüzden sebze balık beslenmesine geri dönüş yapıyorum ama et kesinlikle içim almıyor köfte daihl ve tavukta ıyk yani
eskişehire gittik eşimle bi hafta sonu, valla bayıldım yaa, ne kadar güzel bi şehir. Her taraf öğrenci, cıvıl cıvıl.. Yemek acayip ucuz, porsuk çayı harika :))
ehe ehe ehee evet iyiyizdir:))
yemeklerimizde iyidir:))))) salçalı yağlı ohhh çok yağlı değil artık gerçiii
kıpkırmızı suyu olur anammmm dayanamıyorummm
bende biraz hafif beslendim sanırım o yüzden bebek 100 gr burada okuyorum arkadaslarınkisi 165 gr falanmıs
benim gibi besili bir anaya böyle tıfıl evladı yakıstıramadım o yüzden sebze balık beslenmesine geri dönüş yapıyorum ama et kesinlikle içim almıyor köfte daihl ve tavukta ıyk yani
eskişehire gittik eşimle bi hafta sonu, valla bayıldım yaa, ne kadar güzel bi şehir. her taraf öğrenci, cıvıl cıvıl.. yemek acayip ucuz, porsuk çayı harika :))
eskişehire gittik eşimle bi hafta sonu, valla bayıldım yaa, ne kadar güzel bi şehir. her taraf öğrenci, cıvıl cıvıl.. yemek acayip ucuz, porsuk çayı harika :))
alışırsınız :))))) acılı baharatlı salçalı . Bende karadenizli eşim onların yemeklerine alışamadım sulu bembeyaz bi yemek durucak suyu var. Bizim koyu olur suyuevet ama bazen bizim gelin biraz fazla yağlı yapabiliyor yemekleri ben yiyemiyorum o zaman
ben eskişehirli degilim fakat eşimin işi nedeni ile mayıs ayında evlendim buraya geldim
güzel bir şehir herzaman haftaiçi haftasonu herzaman sokakları cıvıl cıvıl ve yemek cok ucuz burda
evet ama bazen bizim gelin biraz fazla yağlı yapabiliyor yemekleri ben yiyemiyorum o zaman
balık en iyisi zaten benimde tavuktan mide bulatıları sırasında midem bulanmıştı hala yiyemiyorum. Bende ilk aylar hep sandviç tarzı şeyler yiyebildim onun için şimdi zanım acayip kırmızı et istiyor. proteinsiz kaldım herhalde. protein çok önemliymiş. Ben ilk kızımda inanılmaz dikkat ettim, hergün kuru yemişlerimi, meyvemi, sütümü mutlaka yedim. Balık çok yedim. Ama bunda o kadar dikkat edemiyorum .. Birazda omega 3 e dayadım sırtımı valla..
ay ben de manyak gibi çiğköfteye sardım :)) etsiz tabi :)) ama yine de iyi değildir heralde yaa, bazen canım o kadar çok çekiyorki, geçen aldı eşim, valla sanki 2gündür susuz bırakmışlar da su bulmuşum gibi yedim :)) şimdi olsa yine yerim ağzım sulanıyor
doğunun öyle canım. aslında güney daha da yağlı, bizim oralar hiç kalır :) annem karadenizli olunca biz çok yağlıya alışmadık. sağolsun sağlıklı besledi bizi annecim
biz de öyle dedik. ankara dışında bi yere gitme şansım olsa eskişehiri seçerdim dedim. kardeşim uzmanlık için tercih yaparken eskişehiri de önericem.ah aaaah. memleketim diye demiyorum ama her açıdan yaşanacak bir şehirdir! ama napıcan doğduğun yer değil doyduğun yer
sadece kışları biraz soğuktur, ayazı meşhurdur
biz de öyle dedik. ankara dışında bi yere gitme şansım olsa eskişehiri seçerdim dedim. kardeşim uzmanlık için tercih yaparken eskişehiri de önericem.
bi de iş dolayısıyla gelmiştim, TEI'yi bi de organize sanayiyi gezmiştim. aa bi de devrim arabasını görmüştüm çok güzeldi yaa :)
sen nerde yaşıyosun canım?
aman soğuk ankarada da var.ankara da işte avm cenneti
normaldir tüylenmeler olurmuş:)) korkmaaya ben e.minönündeyim herşey elimin altında
kuruyemişlerimi alıyorum badem, ceviz, fındık yok içim almıyor istemiyorum yemek
ben tuhaflastım cok bu hamilelikte ama gofret ver yerim
size ne sorucam
1- bende göğüs cevremde kıllar oldu bir kaç tane vardıda cımbızla alırdım sonra yine cıkardı ama şimdi delirdiler galiba 2 günde bir gibi bişi cıkıyorlar kurtadam gibi birde göbeğimin cevresindede coğaldılar sanki
2- ayıptır demesi tuvalet için sıkıştım gibi geliyor ama aslında sıkısmamısım öle cok tamam bu iğrenç oldu ama tuhaf ya bunun ileriki aylarda olması gerekmezmiydi
ben istsnbul pendikteyim.
normaldir tüylenmeler olurmuş:)) korkmaa
benim de karnımda arttı. Kocama yetişcem diye korkuyorum
ya ben e.minönündeyim herşey elimin altında
kuruyemişlerimi alıyorum badem, ceviz, fındık yok içim almıyor istemiyorum yemek
ben tuhaflastım cok bu hamilelikte ama gofret ver yerim
size ne sorucam
1- bende göğüs cevremde kıllar oldu bir kaç tane vardıda cımbızla alırdım sonra yine cıkardı ama şimdi delirdiler galiba 2 günde bir gibi bişi cıkıyorlar kurtadam gibi birde göbeğimin cevresindede coğaldılar sanki
2- ayıptır demesi tuvalet için sıkıştım gibi geliyor ama aslında sıkısmamısım öle cok tamam bu iğrenç oldu ama tuhaf ya bunun ileriki aylarda olması gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?