2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya gecen gün eşim hiç ummadığım anda karnımı seveceği tuttu neyse bu tüyleri gördü üşenmedi kendi göbeğini actı
az kalmış bana yetişmene dedi..
terbiyesiz ahaha
tabi cok güldüm ama
diyeceğim o ki ben o lafı kendisinden işittim pek hoş olmiiiy :)

benim de karnımda arttı. kocama yetişcem diye korkuyorum

:)) aman onlar kendilerine baksın boşver kız nasılsa sonra dökülür, yani inşallah

yetişmezsin merak etme okadar olmuyor. tecrübe konuşuyorolursada bir sürü çözümü var arkadaşım

kız benim bacaklarımda bile yok desem yeridir, sabah işe gelmeden erkeklerin tıraş süresinde halledebileceğim kadar ya var ya yok o yüzden alışık olmayınca tuhaf geliyo şimdi bana :) ama dediğin gibi çıkarsa ve geçmezse de yaparık bişiler :)

canım üzülmemek lazım böyle insan bile denmiycek yaratıkların söyledikleri için ama insanın morali bozuluyor işte durup dururken ne istiyor bunlar benden diye, eşim hemen aradı duyunca açmıyor telefonlarını laf yiyeceğini bildiği için geçen sene de aynı haltı kardeşi yemişti ondan önce ablaları arkamdan olur olmaz konuşmuşlar sürekli yapıyorlar bunu ailece nefret ediyorlar benden sevmeme gerekçelerini duysan gülersin daha önce bu kadar borçda yoktu onların asıl derdi benim borç filan bahane, laf söylemek için yer arıyorlar nasıl moralini bozarız diye düşünüyorlar sürekli ...Geçen seneki olayda durup dururken hakaret etmelerinin sebebide anne babalarını aramıyormuşum ( halbuki annesi şimdiye kadar hiç aramadı hep ben ararım) o olay oldugunda eşim kardeşini arayıp ağzına geleni söylemişti sen kim oluyorsunda benim eşim hakkında böyle konuşuyorsun 2 gün içinde ordayım hesabını vereceksin diye kalkıp annesigile gitti ordada kavga çıkmış kardeşi eve gelmemiş korkusundan eşim gitmiş bulmuş patlatmış suratına bi tane filan...tabi bu olaydan sonra benden daha çok nefret ettiler karın seni doldurup doldurup üzerimize salıyor sende onun dediklerini yapıyosun demişler ( halbuki o zamanda üzüntümden 2 gün ağladım niye böyle yapıyorlar bana diye agzımdan başka bişy çıkmadı ardından kanama başladı zaten ) bi tek babası arar sorar ara sıra nasılsın filan diye bende onu ararım bayramlarda arada annesinide arıyorum ( onun şimdiye kadar beni bi kere bile aramamasına ragmen ) ama anneside çocuklarına inanıyor o yüzden oda hiç sevmez beni şimdi telefonu değiştirsem babasının bi kötülüğünü görmeim adam aramak için telimi istediğinde verdirtmesem ayıp olacak e verirsemde abisi kardeşi alırlar bi şekilde babalarının telinden yine rahatsız ederler valla bende bilmiyorum nasıl kurtulacam bu yaratıklardan bide annesigile eninde sonunda gidecez abisi ile altlı üstlü oturuyorlar yukarı çıkacaklar kardeşi geldi diye yine yüzyüze gelecez gitmesem babasıgil biz ne yaptık bize niye gelmiyosunuz diyecekler işin içinden çıkamıyorum Allahım kurtar beni bunlardan ...
çok adam olsaydı zaten böyle gerzekçe davranacagına arar sıkıntısını paylaşır destek olurdu onların niyeti başka benden nasıl nefret ediyorlarsa artık elinden gelse ayırmak için herşeyi yapacak...

oo onu görsen dedikoducu kadınlar yanında halt etmiş eşime neler neler söylüyorlarmış benim için annemize babamıza bunları söyledi sen hala nasıl onunla evli kalıyosun diye benim karım seninkinin yaptıklarını yapsa gebertirim onu kovarım evden diye daha neler neler.... ben yüzlerini görmüyorum numaraları kayıtlı değil annesi babası dışında kimseyle görüşmüyorum hakaret etmişim tövbe yarabbim artı öyle bişey olsa babası hala beni ararmı yada demezmi oğlum eşin böyle söyledi diye bütün pislik kardeşlerinin başının altından çıkıyor uydurup uydurup üzerine 3 -5 katıp anlatıyorlar eşim zaten beni biliyor inanmaz o salaklara ama niye böyle yapıyorlar anlamış değilim 2 kayın varki bende 10 görümceye bedel otur onlarla akşama benimle ilgili söylemedik şey bırakmazlar hiçbirini yapmadıgım halde 4 tanede görümce var en küçüğü hepsinden beter diğerleride ondan eksik değil yüzüne güler arkamdan neler söylerler Allaha havale ettim ben onları ...
cevap yazdım zaten madem benim canımı o kadar sıkıyorlar birazda onların canı sıkılsın diye ne yaptıysam iyi ettim biz mutluyuz ne kadar çomak sokmaya çalışsanda bozamıycaksın mutluluğumuzu dedim daha çok kudurmuştur artık, ilgilenmiycem vallahi ne halleri varsa görsünler bu kadar uzaktayım hala ulaşmanın can sıkmanın bi yolunu buluyorlar şimdiye kadar bişy yapmadım şimdiden sonra yapmaya devam ederlerse bende onların canını sıkarım yetti taviz verdiğim susunca tepeme çıkıyorlar en iyisi onların anladıgı şekilde konuşmak

seninki sadece kayın ben gittiğimde bi dk. oturtmazlar 4 görümce olmasına ragmen herşeyi benim önüme sürerler bi diğer gelin yardım eder ( gerizekalı abisinin karısı) diğerleri elini sürmez hatta bi keresinde 4 günlük evde kalıp iş yapma telaşesinin ardından eşimle çarşıya çıktık gelir gelmez bu kadar dolaşma yeter sepette gömleklerim birikmiş ütüleyiver dedi bana kardeşi sanki hizmetçisi var karşısında bende sinir oldum ben yapamam yengene söyle dedim küçük görümcede bulaşık yıkıyodu benim içeri girdiğimi görünce hıh nihayet geldiler dedi elleri sabunluyken bulaşığı bırakıp ellerini yıkadı çekildi bana baktı sen yap der gibi bende bişy demedim annesgildeyiz huzursuzluk çıkmasın diye ben yıkadım gerisini yine bi defa ablasıgile gitmiştik ben yardım etmek için mutfaga geçtim yemek hazırlarken oda laf olsun diye haber verseydiniz daha güzel bi yemek yapardım dedi ( işin komik tarafı haber vermiştik biz ) bende ayıp olmasın diye dedi önemi yok abla biz misafirmiyiz dedim oda ters ters sanki kaç defa geldiniz de bize misafirmiyiz diyor misafirsin tabi dedi ben kalakaldım öylece ( zaten yılda bi kere eşimin yıllık izni oldugunda gidiyoruz oraya kaç defa gelebilirimki ) böyle anlat anlat bitmez bunlar ....

seninki sadece kayın ben gittiğimde bi dk. oturtmazlar 4 görümce olmasına ragmen herşeyi benim önüme sürerler bi diğer gelin yardım eder ( gerizekalı abisinin karısı) diğerleri elini sürmez hatta bi keresinde 4 günlük evde kalıp iş yapma telaşesinin ardından eşimle çarşıya çıktık gelir gelmez bu kadar dolaşma yeter sepette gömleklerim birikmiş ütüleyiver dedi bana kardeşi sanki hizmetçisi var karşısında bende sinir oldum ben yapamam yengene söyle dedim küçük görümcede bulaşık yıkıyodu benim içeri girdiğimi görünce hıh nihayet geldiler dedi elleri sabunluyken bulaşığı bırakıp ellerini yıkadı çekildi bana baktı sen yap der gibi bende bişy demedim annesgildeyiz huzursuzluk çıkmasın diye ben yıkadım gerisini yine bi defa ablasıgile gitmiştik ben yardım etmek için mutfaga geçtim yemek hazırlarken oda laf olsun diye haber verseydiniz daha güzel bi yemek yapardım dedi ( işin komik tarafı haber vermiştik biz ) bende ayıp olmasın diye dedi önemi yok abla biz misafirmiyiz dedim oda ters ters sanki kaç defa geldiniz de bize misafirmiyiz diyor misafirsin tabi dedi ben kalakaldım öylece ( zaten yılda bi kere eşimin yıllık izni oldugunda gidiyoruz oraya kaç defa gelebilirimki ) böyle anlat anlat bitmez bunlar ....[/QUOTE]

Yakamoz seninkiler tam çatlakta benim anlayamadığım daha öncede yazdım ama eşin niye bu olaylara seyirci kalıyorki ? Sen gelin olarak ne desen batar zaten onlara, olaylara onun müdahale etmesi lazım.

canım seyirci kalmıyor aslında her defasında arayıp konuşuyor daha doğrusu tartışıyor niye böyle yapıyorsunuz kız size ne yapıyor diye onlarda hıh yine karının arkasındamısın diye başlıyorlar söze bi daha böyle bi olay olursa hepinizi silerim diyor uzun bi süre konuşmuyorlar aradan 3-5 ay geçiyor iyi diyorum artık uğraşmıycaklar benimle yine aynı şey oluyor eşimle konuşmasalar bile yine kardeşinin biri çıkıp dengesiz dengesiz konuşmaya başlıyor benimle ilgili velhasıl abilerinide dinlemiyorlar yapacaklarını yapıyorlar belki güzel bi dayak yerse bi tanesi susar diycem kardeşi tokatda yemişti ama gözleri korkmamış demek ki nasıl susuturacaz bende bilmiyorum ... Vallahi ne günah işledimde böyle gerizekalılara denk geldim diye düşünüyorum bazen aralarında kan bağı olduguna bile inanamıyorum belki eşim evlatlık filandır bu kadar apayrı olamazlar çünkü onlar gerikafa eşim ilerigörüşlü onlar ne kadar dargörüşlüyse eşim o kadar anlayışlı fizikende benzemiyolar kardeşi kısa kel bişey eşim uzun yapılı hiç alakası yok ciddi ciddi şüphe edecem yakında eşim dışarda okumuş pek ailesinin yanında büyümemiş onun etkisi var galiba ...

kizlar yazdiklarininizin hepsini olmasa da birazcik okudum.
yakamoz canım esas sanadır yazacaklarım,belki haddime degil laf soylemek ama yine de affına sığınarak yazıyorum.
kocamınkuzusuyum çok haklı,hic kimsseyi takmamak gerek hamilesiniz siz.
geçen sene bu zamanlar ben de çok sinirlendim,agladım,eşimle kavgalarımız oldu ailesi yüzünden(eşim ailesini onde tutar hep) sırf bu yüzden hatta şimdi bile problemlerimiz çok olur.
ben hamileyken universite son sınıftaydım,hafta içi 5 gün derse gidiyordum.gelince ev işleri,yemek ve s.dinlenmek için tek haftasonum vardı beyfendinin ısrarlarıyla cuma gunu akşam gidip haftasonumuzu orda gecirip pazar akşami donuyorduk.ve butun haftalarimiz boyleee.dışarı cıkmak yok,gezmek yok.başbaşa bir gunumuz bile yok.haftasonu millet sinemaya gider dışarı çıkar,ne bileyim alışveriş filan ben de bakakalırdım oyle.bir insan ne kadar sinirlenir ne kadar aglarrr ben bilirim.belki nevar ki bunda diyceksiniz ama insanin evi gibisi yok ki..
su an evleri tamirde,şimdi bitsin temelli burdasınız diyecekler...
ayrica ben cok tiksinen biriyim hickimsenin evinde tuvalete giremem,elimi sabuna degdiremem ... iste boyle gecti hamileligim
ve sonuççççç
surekli aglayan,hic durmayan,uyumayan bir bebek...
doktora goturduk hamileligin cok stresli gecmis bebek o yuzden boyle dedi.
tek başıma yetemiyorum ben ona.
onla ilgilensem de ev işleri yemek kalıyor.
siz siz olun hamileliginizi neşeli guzellll tadini cikara cikara gecirin....
HİÇ KİMSE BEBEĞİNİZDEN DAHA DEYERLİ DEGİLDİR...BABASI BİLE....ANNE OLUNCA ANLADIM BEN...

mrh leyla senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geliyo aklıma bizde eşimle hep onun ailesi yüzünden tartışıyoruz herşeye karışıyolar insana nefes aldırmıyolar kışları eşim öğretmen oldundan uzağızda biraz rhatız ama tabiki zırtpırt geliyolar gelmeselerde telefondan idare ediyolar yazları ise tam bir işkence zaten kış boyunca çalış yorul bide yazın onların kahrını çek bizi evden dışarı çıkarmıyolar annemlerin yanına bile 1 hafta zor gönderiyolar bütün yaz evde oturup onlara hizmet etmemi temizlik ütü yemek aklına ne gelirse kaynanam benim yapmamı istiyo bu yıl sınava çalıştımda yazın ona iş yapmadım diye dedikodu yaptı arkamdan şimdi atanıcam ya evimin kapılarını yaptırcan diye emrediyo utanmadan şimdide çocuk olucakya ben çalışcam için çocuğu bakıcıya veremezsin ben bakıcam diyip yanıma yerleşcekler sinir oluyorum ama artık eskisi gibi deilim kendimi ezdirmicem isterlersede bağırsınlar çağırsınlar umrumda deil

bu arada leyla benide listeye eklermisin yaş 26 hamilelik başlangıç kilo 66 büyük ihtimal kızım olucak 1. gebeliğim sat 23 ağustos şimdiden saol

çok haklısın canım hiç kimseyi takmamak lazım dediğin gibi sonra ceremesini yine biz çekiyoruz sende zor günler geçirmişsin hep bu aileler ... Onlar olmasa doğru düzgün tartışmamız bile olmuyor eşimle düşünüyorumda çıkan bütün tartışmalar onlar yüzünden bende bundan sonra ne başkası için huzurumu bozmayı nede bebeğimi üzmeyi düşünmüyorum dediğin gibi herşeyden önemlisi artık bi can taşıyoruz onu düşünmem gerekiyor önceki bebeğimi stresten kaybettiğimi söylemişti doktor ve o ara yine buna benzer bi olay yaşamıştık bu bebeğimi de strese sokmaya hamileliğimi riske atmaya hiç niyetim yok zaten zor buldum bunuda kaybedersem yıklırım bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacam kendimi ve bebeğimi üzmeme konusunda, güzel sözlerin için teşekkür ederim canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…