anadolu yakası oluyor sanırım.
istanbul beni çok korkutuyor ya, hiç yaşayamam heralde orada.
gerçi bakalım nerelerde yaşıcam bundan sonra
hahhahaha ya konuşturmayın beni burdan:)))))))))
benim de karnımda arttı. kocama yetişcem diye korkuyorum
yetişmem dimi kızbenim kocam çok tüylü değil o yüzden böyle bi risk var yani
:)) aman onlar kendilerine baksınya gecen gün eşim hiç ummadığım anda karnımı seveceği tuttu neyse bu tüyleri gördü üşenmedi kendi göbeğini actı
az kalmış bana yetişmene dedi..
terbiyesiz ahaha
tabi cok güldüm ama
diyeceğim o ki ben o lafı kendisinden işittim pek hoş olmiiiy :)
yetişmezsin merak etme okadar olmuyor. tecrübe konuşuyorolursada bir sürü çözümü var arkadaşım
Kızlar öpüyorum hazırlanmam lazım byeeeeee
Kızlar öpüyorum hazırlanmam lazım byeeeeee
güle güle canım ben de birazdan çıkacağım, servisler falan bi gitsin, öyle çıkayım
canım üzülmemek lazım böyle insan bile denmiycek yaratıkların söyledikleri için ama insanın morali bozuluyor işte durup dururken ne istiyor bunlar benden diye, eşim hemen aradı duyunca açmıyor telefonlarını laf yiyeceğini bildiği için geçen sene de aynı haltı kardeşi yemişti ondan önce ablaları arkamdan olur olmaz konuşmuşlar sürekli yapıyorlar bunu ailece nefret ediyorlar benden sevmeme gerekçelerini duysan gülersin daha önce bu kadar borçda yoktu onların asıl derdi benim borç filan bahane, laf söylemek için yer arıyorlar nasıl moralini bozarız diye düşünüyorlar sürekli ...Geçen seneki olayda durup dururken hakaret etmelerinin sebebide anne babalarını aramıyormuşum ( halbuki annesi şimdiye kadar hiç aramadı hep ben ararım) o olay oldugunda eşim kardeşini arayıp ağzına geleni söylemişti sen kim oluyorsunda benim eşim hakkında böyle konuşuyorsun 2 gün içinde ordayım hesabını vereceksin diye kalkıp annesigile gitti ordada kavga çıkmış kardeşi eve gelmemiş korkusundan eşim gitmiş bulmuş patlatmış suratına bi tane filan...tabi bu olaydan sonra benden daha çok nefret ettiler karın seni doldurup doldurup üzerimize salıyor sende onun dediklerini yapıyosun demişler ( halbuki o zamanda üzüntümden 2 gün ağladım niye böyle yapıyorlar bana diye agzımdan başka bişy çıkmadı ardından kanama başladı zaten ) bi tek babası arar sorar ara sıra nasılsın filan diye bende onu ararım bayramlarda arada annesinide arıyorum ( onun şimdiye kadar beni bi kere bile aramamasına ragmen ) ama anneside çocuklarına inanıyor o yüzden oda hiç sevmez beni şimdi telefonu değiştirsem babasının bi kötülüğünü görmeim adam aramak için telimi istediğinde verdirtmesem ayıp olacak e verirsemde abisi kardeşi alırlar bi şekilde babalarının telinden yine rahatsız ederler valla bende bilmiyorum nasıl kurtulacam bu yaratıklardan bide annesigile eninde sonunda gidecez abisi ile altlı üstlü oturuyorlar yukarı çıkacaklar kardeşi geldi diye yine yüzyüze gelecez gitmesem babasıgil biz ne yaptık bize niye gelmiyosunuz diyecekler işin içinden çıkamıyorum Allahım kurtar beni bunlardan ...Her gün buraya sabah şekeri modunda geliyorum, geçmişi okuyunca suratım düşüyor...
Yakamoz, ya ne biçim insanlar onlar....
Ama ben onlara kızmıyorum,direk sana kızıyorum..Niye takıyorsun, niye ağlıyorsun...Ya biz hamileyiz arkadaşlar, lütfen takmayın kafanıza bu kadar...Bebeklerimiz etkileniyor..İlk düşüğüm bunların yüzünden oldu diyorsun, yapma gözünü seveyim ya...Değiştir telefon numaranı, eşine de söyle vermesin onlara..Bebeğin üzülür...
Ben eşim karnımı ellemeyince akşamları, kızımız üzülüyor, babam beni sevmiyor mu diye düşünüyor diye zorla ellettiriyorum...En büyük üzüntüm de bu yani..Kendi isteyerek ellemiyo, o kdar...
Gerisini satmışım ya, benden kıymetli mi,bebeğimden kıymetli mi...
Kaynanam bi kere aryıp sormadı nasılsın iyi misin diye, görümcem hamile olduğumu duydu, çekemedi o da hamile kaldı arkamdan, nazlanmayayım diye..Çok da fıfııı...Umrumda değil...
Bi sürü sorunumuz var, ev topluyoruz bi yandan halılar yıkanacak, kredi borcumuz var...Allah büyük diyor,gülüp geçiyorum...Yapma gözünü seveyim ya, kocan seni seviyor,sen de onu seviyorsun..Düğün borcu biter mi...Yardım etmemişler hem, hem de sana çemkiriyorlar..Bırak ne halleri varsa görsünlr ya...
Bi daha ağladım dersen karışmam ha....Karnındaki bebeğe üzülürüm ya..O minnoşun ne suçu var...Sakın ağlama, lütfen...Çok sıkıldığında buraya yaz, iyi geliyor burası....
çok adam olsaydı zaten böyle gerzekçe davranacagına arar sıkıntısını paylaşır destek olurdu onların niyeti başka benden nasıl nefret ediyorlarsa artık elinden gelse ayırmak için herşeyi yapacak...kuzu aynen bende mutlu açıyorum bugunde yakamoza takıldım. ******** bunlar yaa. onamı kalmış borçları düşünmrk. çok düşünüyorsa kardeşini üzülmesin diye ödesin borçlarını. eşin ne diyor cnm. arasın eşimi rahatsız etmeyin desin. terbiyesizler. üzülme kimse senin sıkıntını paylaşmıyorsa onlraada laf söylemek düşmüyor..
Günaydın arkadaşlar...
geçmişi okudumda yakamozz canım üzme kendini haddini bilmez insanlar için. herkes iyidir inşallh. Bugün yine kasvetli bir hava var İstanbul da çok sıkıcı yahu... Kendimi oyalamaya çalışıyorum bende. Bu arada doğum hikayelerini okudumda hepsi çok güzel. Hiç öyle korkulacak birşey yok anlatılanlarda tavsiye derim.
oo onu görsen dedikoducu kadınlar yanında halt etmiş eşime neler neler söylüyorlarmış benim için annemize babamıza bunları söyledi sen hala nasıl onunla evli kalıyosun diye benim karım seninkinin yaptıklarını yapsa gebertirim onu kovarım evden diye daha neler neler.... ben yüzlerini görmüyorum numaraları kayıtlı değil annesi babası dışında kimseyle görüşmüyorum hakaret etmişim tövbe yarabbim artı öyle bişey olsa babası hala beni ararmı yada demezmi oğlum eşin böyle söyledi diye bütün pislik kardeşlerinin başının altından çıkıyor uydurup uydurup üzerine 3 -5 katıp anlatıyorlar eşim zaten beni biliyor inanmaz o salaklara ama niye böyle yapıyorlar anlamış değilim 2 kayın varki bende 10 görümceye bedel otur onlarla akşama benimle ilgili söylemedik şey bırakmazlar hiçbirini yapmadıgım halde 4 tanede görümce var en küçüğü hepsinden beter diğerleride ondan eksik değil yüzüne güler arkamdan neler söylerler Allaha havale ettim ben onları ...günaydın fıstıklar nasılsınız bugün :)
yakamozun dandik kayınbiraderini kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum.
bi de kadınlara laf atarlar ya fesat dedikoducu vs diye. al sana fesat işte.
madem bu kadar kötü şeyler yaşatıyor ve eşi de farkında, ben olsam telefonumu değiştiririm iş biter. hatta hattı değiştirmek gerekmiyor, operatörünüzü arayıp numara değişikliği istiyorsunuz iş bitiyor.
ben de elevitten midir nedir, milletin bulantısı bitti benim bulantım başladı normaldir dimi kızlar :26: geçer heralde yakında..
cevap yazdım zaten madem benim canımı o kadar sıkıyorlar birazda onların canı sıkılsın diye ne yaptıysam iyi ettim biz mutluyuz ne kadar çomak sokmaya çalışsanda bozamıycaksın mutluluğumuzu dedim daha çok kudurmuştur artık, ilgilenmiycem vallahi ne halleri varsa görsünler bu kadar uzaktayım hala ulaşmanın can sıkmanın bi yolunu buluyorlar şimdiye kadar bişy yapmadım şimdiden sonra yapmaya devam ederlerse bende onların canını sıkarım yetti taviz verdiğim susunca tepeme çıkıyorlar en iyisi onların anladıgı şekilde konuşmakKayınbiraderi...
ÇAtlak ya, buna mesaj falan atmış,kardeşim senin yüzünden borç ödüyo(düğün borcu),cart curt falan filan...
Bu akıllım da, bütün gece ağlamış...Canını sıkana değil de, bunun kafaya takışına sinirlendim bende..Salla gitsin...Koca onun değil mi, ister borca sokar, ister başka bişeyee...Borç olmasa para bekliyo herhalde ailesi...
mesela kayınvalidemler geçen yemeğe geldi bize, oda geldi pis kuyruk... yemekte iki dakka oturtmaz.. sanki paşa torunu . anasını satayım.. demiyo ki artık bu hamile yazıktr diye.. bütün gün yemek yaptım sırtımn kamburu çıktı.. bide paşa geldi çorba koydm. biliyorm isiticek kara biberi de hazır ettm. ama o kırmızı biber istedi.. yemekte sölemesi ayıp içecek olarak kola vardı meyve suyu vardı limonata vardı ama o ayran yaparmısın yaa ayran istiyorum ben dedi. kalktm ayran yapmaya uğraştm okadar telaşede.. bide yemeklerini bittirdi millet sonra onları doldurmaya uğraş, en sona kaldım.. kıl işte .. sadece benden nefret ettiğini aleni bi şekilde sölemediği kaldı.. kaç aylık hamileym daha hiç görmemişti ultraason resmlerini eşim okadar dedi aaa gördünmü gösterelm bakk çok güzel son resmler diye.. sanki duymuyomuş gibi davranıyo.. bakmadı daha da hiç.. bakmasın pis gözlü..nie geldiyse işte eziyet olsn .. kendi kendini yesin sinirden inş hahahaha
Merhabaaa beni de eklermisin :)))))
Hamile kaldığım kilo :62
2.bebek
SAT:8 Eylül
Teşekkürler
Anacım isim analizine bakım da, kızımın bütün harflerinde olmazsa daha iyi olur yazıyo....:18:
canım seyirci kalmıyor aslında her defasında arayıp konuşuyor daha doğrusu tartışıyor niye böyle yapıyorsunuz kız size ne yapıyor diye onlarda hıh yine karının arkasındamısın diye başlıyorlar söze bi daha böyle bi olay olursa hepinizi silerim diyor uzun bi süre konuşmuyorlar aradan 3-5 ay geçiyor iyi diyorum artık uğraşmıycaklar benimle yine aynı şey oluyor eşimle konuşmasalar bile yine kardeşinin biri çıkıp dengesiz dengesiz konuşmaya başlıyor benimle ilgili velhasıl abilerinide dinlemiyorlar yapacaklarını yapıyorlar belki güzel bi dayak yerse bi tanesi susar diycem kardeşi tokatda yemişti ama gözleri korkmamış demek ki nasıl susuturacaz bende bilmiyorum ... Vallahi ne günah işledimde böyle gerizekalılara denk geldim diye düşünüyorum bazen aralarında kan bağı olduguna bile inanamıyorum belki eşim evlatlık filandır bu kadar apayrı olamazlar çünkü onlar gerikafa eşim ilerigörüşlü onlar ne kadar dargörüşlüyse eşim o kadar anlayışlı fizikende benzemiyolar kardeşi kısa kel bişey eşim uzun yapılı hiç alakası yok ciddi ciddi şüphe edecem yakındaYakamoz seninkiler tam çatlakta benim anlayamadığım daha öncede yazdım ama eşin niye bu olaylara seyirci kalıyorki ? Sen gelin olarak ne desen batar zaten onlara, olaylara onun müdahale etmesi lazım.
]
kizlar yazdiklarininizin hepsini olmasa da birazcik okudum.
yakamoz canım esas sanadır yazacaklarım,belki haddime degil laf soylemek ama yine de affına sığınarak yazıyorum.
kocamınkuzusuyum çok haklı,hic kimsseyi takmamak gerek hamilesiniz siz.
geçen sene bu zamanlar ben de çok sinirlendim,agladım,eşimle kavgalarımız oldu ailesi yüzünden(eşim ailesini onde tutar hep) sırf bu yüzden hatta şimdi bile problemlerimiz çok olur.
ben hamileyken universite son sınıftaydım,hafta içi 5 gün derse gidiyordum.gelince ev işleri,yemek ve s.dinlenmek için tek haftasonum vardı beyfendinin ısrarlarıyla cuma gunu akşam gidip haftasonumuzu orda gecirip pazar akşami donuyorduk.ve butun haftalarimiz boyleee.dışarı cıkmak yok,gezmek yok.başbaşa bir gunumuz bile yok.haftasonu millet sinemaya gider dışarı çıkar,ne bileyim alışveriş filan ben de bakakalırdım oyle.bir insan ne kadar sinirlenir ne kadar aglarrr ben bilirim.belki nevar ki bunda diyceksiniz ama insanin evi gibisi yok ki..
su an evleri tamirde,şimdi bitsin temelli burdasınız diyecekler...
ayrica ben cok tiksinen biriyim hickimsenin evinde tuvalete giremem,elimi sabuna degdiremem ... iste boyle gecti hamileligim
ve sonuççççç
surekli aglayan,hic durmayan,uyumayan bir bebek...
doktora goturduk hamileligin cok stresli gecmis bebek o yuzden boyle dedi.
tek başıma yetemiyorum ben ona.
onla ilgilensem de ev işleri yemek kalıyor.
siz siz olun hamileliginizi neşeli guzellll tadini cikara cikara gecirin....
HİÇ KİMSE BEBEĞİNİZDEN DAHA DEYERLİ DEGİLDİR...BABASI BİLE....ANNE OLUNCA ANLADIM BEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?