2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar Allah yardımcınız olsun. ben şimdiye kadar eşimin ailesiyle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım ama burda okuyunca ya da çevremdeki arkadaşlarımın yaşadıklarını gördükçe çok sinirleniyom. herkes kendini hayatını yaşasa nolur sanki. bu yüzden boşananlar bile oluyor. vicdan azabı duymadan nasıl yaşıyor bu insanlar anlamıyorum

bende ne çok isterdim kayınvalidem beni kızı gibi sevsin içten bi kızım desin koluna girip kayınvalidemle alışverişe çıkayım bişy alırken benide düşünsün bende ona hediyeler alayım ama nerde...ben kimseyi kıramam küfür etseler ayıp olacak diye yine konuşurum ama iyi olmak yetmiyor sevmeyince sevmiyorlar işte, ötesi yok bende öyle kabullendim onları keşke sadece sevmeselerde huzur verseler uzak dursalar eşinin ailesi anlayışlı olanlar çok şanslı gerçekten çünkü ne kadar anlayışlı davranmaya çalışsanda aile içine çok fazla yansıyor onlarla ilgili konular ...

haklısın tabii yakamoz, eve yansımaması mümkün değil. biz de anne-kız gibi değilizdir. zaten kültür olarak çok farklıyız eşimin ailesiyle. ama çok az görüşüyoruz ve çok şükür ki hiçbir şeye karışmıyorlar. benim için olabilecek en güzel şey bu:)) inşallah senin de bu son olur. yüzlerini görmek zorunda kalmazsın. zaten eşin onları desteklemeyip seni savundukça onlar da pes ederler.

aynen bizde öyle kültür olarak çok farklıyız annesi türkçe bilmiyor ben kürtçe bilmiyorum aradıgında nası anlaşıyorsunuz diyceksin ben nasılsınız filan diye soruyorum oda çat pat konuşuyo keşke iyi olsalarda ben sürekli ararım sorun dil değil kafa yapıları çok farklı kardeşi üniv. mezunu olmasına ragmen çok çok gerikafalı abisi ablaları aynı şekilde annesigilin yaşadıgı şehrin köyündede evleri var yazın genelde orda oluyorlar geçen yaz onlara gittiğimizde köyede gittik (ben ilk defa gittim köye) bi komşuları geldi kürtçe bişyler söyledi bana bende hal hatır sormuştur diye düşünerek teşekkür ederim sizler nasılsınız dedim bütün aile gülmekten yıkıldı hahaha filan diye kaba bi sesle gülüyor erkek kardeşleri döndüm ne oldu der gibi o kadar kibar olma kırılacaksın diyorlar bana Allahım ne dedimki ben ne deseydim yani nasıl cevap verebilirimki, diyorum ya bazen şaşırıyorum eşim gerçekten bu aileden mi yada evlenmeden önce ailesi ile tanışsaydın evlenirmiydim acaba diye yine evlenirdim galiba vazgeçemezdim ondan ama bazı şeyleride konuşurdum en başta, boşver çok iyi olmalarına gerek yok rahatsız etmesinler yeter

canım bir an bunları okuyunca benim eşimin yüzsüz ailesi geldi aklıma gülümsedim..
onlar bizim nikahımıza dahi gelmediler eşim güya sildi onları ama yine hayatımızdalar.. BN TAWİZ WERMİORUM O AYRI:))
sende mesafeyi koru cnm tam okuyamadım kızım kucağımda ilk fırsatta bakacağım

aynen bizim durumda öyle atsan atılmıyor satsan satılmıyor en iyisi tamamen hayatından çıkarmak oda annesi kardeşleri yap diyemem oda yapamaz zaten, yine hayatımızdalar bende artık taviz vermiycem zaten verdikçe tepeme çıktılar belki uğraşamıycaklarını anlarlarsa susarlar ( hiç sanmıyorum ya 7 kardeşler biri sussa öbürü başlar ay gülüyorum artık )

kızlarrr ıyıKSAMLarrrr
ya ne kotu kayınvalıdelerrr varrr benım kayınvalıdem melek sanırımmm gercı uzaktalar ama.sabah arıyor benı sıbel dun doktora gtcektın noldu dıo aksam arayamadım merek ettım dıo..
4 gunlugune rızeye gıttık yanlarına bana bır ıs yaptırmadı...

selam . benim kayınvaldemde iyidir. kızdığım şeyler oluyo ama bçyle şeyler değil.ama benimki de eskişehirde . uzakta olduğundan mı acaba diyorum bazen.Allah sana sabır versin yakamozzz

biraz benziyormuş durumumuz. benim de eşim çok farklıdır ailesinden. orta okuldan itiren dışardaymış zaten. ama dediğim gibi bizimkiler karışan tipler değil. ve Allah için çok iyi davranıyorlar bana. hiç iş falan yaptırmaz kayınvalidem gidince. tatillerin çoğunu benim ailemin yanında geçiririz bir şey demezler hiç.hatta geçen yaz hiç gitmedik.ben de onların gelin kriterine uymuyorum ama hiç sitem ettiklerini duymadım. bizde de sorun bende daha çok. ben zorlanıyorum gidince. o dil sorunu da zor gerçekten. burda çok yaşıyorum ben onu.

yA BEN Doktora gttım ama solemedı emın deılmıs.....
niye söylemediki ya aynı gündeyiz sankim seninle
selam . benim kayınvaldemde iyidir. kızdığım şeyler oluyo ama bçyle şeyler değil.ama benimki de eskişehirde . uzakta olduğundan mı acaba diyorum bazen.Allah sana sabır versin yakamozzz

amin amin sabrede ede sabır taşı olacam yakında zaten ay boşverin kızlar konuş konuş bitmez sizler naptınız?

tabıkı yuzde yuz kımse anlasamaz ama boylesı ıyı
huzursuzluk kotu oluyor ınsan kafaya takıyor sonra esıne patlıyor ne kadar takma desekte

Geçmişe biraz göz atıp geldim, Yakamoz senin için gerçekten üzüldüm arkadaşım. Neden o mesajlara sende cevap yazmıyorsun. Bazı insanlar kendi dillerinden konuşunca anlıyor maalesef, terbiyeyi ve asaleti de pasiflik sanıyor. Asla sineye çekip ağlama, bu hatayı sakın bir daha yapma değmeyecek insanlar için. Siz iyi kardeş olup düğününü yapsaydınız ya abinizin de. Telefon numaranıda hemen değiştir onlara sakın verme, canları cehenneme

niye söylemediki ya aynı gündeyiz sankim seninle

amin amin sabrede ede sabır taşı olacam yakında zaten ay boşverin kızlar konuş konuş bitmez sizler naptınız?

hoca ya dedımkı hoca bız cınsıyet ogrenmeye geldık guluo adamda.esım dıokı erkek zaten bız bılıyoruz ama dedı adamda dıo "sız erkek ıstıyorsunuz sanırım" yok dedık bız kız ıstıoruz ama erkege kendımızı alıstırdık
doktor koptuu:))))
sonra bı ara ben erkege benzetemedım ama daha cok erken bellı olmaz dedı.
sanırım kız demek ıstemedı bızı umıtlendırmemek ıcın.
buna bıle esım umıtlendı.....

kayınvalidemin öyle çok kötülüğünü görmedim aslında çocuklarının sözlerinin etkisinde kalıyor onlara inanıyor ona regmen gittiğimde yüzüme karşı bişy söylemişliği yoktur yada şimdiye kadar şu işi yap demedi ben yapmazsam kadın sesini çıkarmaz kendisi yapar o yüzden çok kızmıyorum ona bizde problem kardeşleri anne babasını seviyorum ben babasının zaten hiçbişyden haberi yok adam haftada bir arar sorar yalnızsın kızım zorlanıyomusun hastamısın diye babam gibi severim ama kardeşleri felaket annelerine bile kızıyorlarmış arkamdan ne arayıp konuşuyorsun onunla diye, aynen bende öyle onların gelin kriterlerine uymuyorum ama uymaya çalışıyorum işte gözlerine hoş görünsün diye :)) köye filan gittiysek çevreye karşı ayıp olmasın ( onların nazarında ) diye onlar gibi giyinmeye çalışıyorum onların yaptıgı işleri yapıyorum kardeşleri olmasa hiç sorun olmıycak da onlar yapacagını yapıp annelerinide inandırıyorlar baba biraz sinirli oldugu için diş geçiremiyorlar ona Allahtan ...

tabıkı yuzde yuz kımse anlasamaz ama boylesı ıyı
huzursuzluk kotu oluyor ınsan kafaya takıyor sonra esıne patlıyor ne kadar takma desekte

bazen erkeklerede acıyorum.iki arada kalıyorlar. iki tarafda kırılmasın diye uğraşıyorlar. ay ben yoksa iki erkek annesi olacağım içinmi böyle düşünmeye başladım... tabii nede olsa geleceğin kayınvalide adayıyım dimi

Dr aslında kesin görmüştür ama emin olmadığı için söylememiştir.

bole ınsanlarla hıc muhatap olmamak daha ıı bence... sonucta buyuyup gıdecek ve daha cok canın sıkılcakkk.
dua et allaha esınle mutlulugun bozulmasın cnm.en onemlısı o

arkadaşlar slm. bende aranıza yeni katıldım. 16+3 günlük hamileyim.oğlum olacakmış.çok mutluyuz. umarım hepimiz hayırllısıyla kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…